GTR Evolution
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem sajna egy balfasz ilyen szempontból a progi, ha a szert indítod és kisorsolja az esõt onnantól kezdve, amíg nem indítod jura a szervert esni fog😄 Illetve egy elöre eldöntött idõjárást használ. Tehát ha 20 percig esik és felszárad, akkor mindig ezt nyomja, addig amíg újra nem indítom.
Ha ez van akkor szólj, és resizek..
Downhill!!
\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"
Ha van kedvetek cliozni gyertek! Ingyenes a részvétel! Race07 kell plusz a mód, és a pályák!
Részletek és bõvebb info:
VSR Clio Cup
Downhill!!
Az a problemam, h Win7-en nem akar elindulni az Evo. Pontosabban az offline resze siman megy, de amikor steam-bol akarom online inditani van par mp homokora, aztan semmi <#szomoru1>#szomoru1> Elotte XP-n siman ment.
Elore is koszi!
\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
HOgy lehet ezt ilyen hülyén megoldani, nem vágom...
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Viszont ha te indítod a dedikált szervert, arról a géprõl nem fogsz tudni connectelni 127.0.0.1-es ip-s trükkel.
Namármeg indítanám a dedicated servert, erre hibaüzenetet dob ki, hogy hiányzik a steam.dll
Nagyszerû... Steamet újraraktam, ugyanúgy szar. Játékot kéne? Nemigazán van kedvem... <#szomoru2>#szomoru2>
TCP+UDP 48942 – 48957 and UDP 26900-26907
Haverral servert akartunk csinálni, hogy egymás ellen mehessünk, ahogy akarunk, de az a gond, hogy bármelyikõnk csinál servert, 2000-3000 és fölötte pingünk van rá. Valószínûleg emiatt fel sem enged egymáshoz.
Általános probléma ez? Van erre valami megoldás?
SIMCO forum
Head of SIMCO http://www.simcompany.hu
Nagy Gtr2 fan vagyok , ígyhát megvettem a gtr-evolution gyémántot is.
Nem jött igazán be.Picit árkád a gtr2-höz képest.(nekem)
Eladnám ha valakit érdekel.
A felelõs én vagyok.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\" - Colin Bruce Chapman
Head of SIMCO http://www.simcompany.hu
Ugyan most nem tudom kipróbálni, de esetleg nézd meg más autóval, más pályával.
Anno a GTR2-ben is megszûntek az online setupok, a lobby szerver leállása miatt. Remélem itt nem fordul elõ 😛
mi okoza?van megoldás?
www.smart-bus.hu
olvastam hogy vannak csalóprogik.csá!
szeretném berakni a (onlineRace07)játékba a 2009-es autókat.
Köszi a segítség.
#1810: Nem serial-t kért hanem egy olyan online közösség nevét és jelszavát (szerintem) ahol vigyáznak egymásra és nem löknek ki az elsõ kanyarban! (Ezt kicsit benézted!)
egyébként tényleg GTR rulez
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"
hát akkor egyértelmûen GTR2 a jobb..bugjaival együtt is.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
De van mod, ami a gtr2 verdákat teszi bele race07be.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."