GTR Evolution

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bardocz
Így huncut módon át lehet rakni versenyre, aztán csak arra az idõjárásra gyakorolni, ami ott lesz😄
gordon 24
Melyik szerverre? VSR -ére?

Nem sajna egy balfasz ilyen szempontból a progi, ha a szert indítod és kisorsolja az esõt onnantól kezdve, amíg nem indítod jura a szervert esni fog😄 Illetve egy elöre eldöntött idõjárást használ. Tehát ha 20 percig esik és felszárad, akkor mindig ezt nyomja, addig amíg újra nem indítom.

Ha ez van akkor szólj, és resizek..

Downhill!!

bardocz
Utóbbi idõben ötbõl ötször volt vizes a pálya, amikor neten csatlakoztam szerverre gyakorolni. Velem van a gond, vagy csak ilyen mázlista lennék mostanában?
Nightt
Koszi, megoldodott.

\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"

gordon 24
Clio Moddal bajnokságot indít a VSR szeptembertõl!

Ha van kedvetek cliozni gyertek! Ingyenes a részvétel! Race07 kell plusz a mód, és a pályák!

Részletek és bõvebb info:

VSR Clio Cup

Downhill!!

pointer4
Ha jól emlékszem nekem be kellett másolnom a steam.dll-t a race07.exe mellé. És úgy rábökni a race07.exe-re, amikor hasonló volt.
Nightt
Sziasztok.

Az a problemam, h Win7-en nem akar elindulni az Evo. Pontosabban az offline resze siman megy, de amikor steam-bol akarom online inditani van par mp homokora, aztan semmi <#szomoru1> Elotte XP-n siman ment.

Elore is koszi!

\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"

pointer4
Routereden.
antgecc
És ezeket a portokat hol és hogyan tudom beállítani? Ingame, host kreálásnál semmi ilyen nincs.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

pointer4
Hát ne dedikált szervert indíts. Van sima multiplayernél is szerverindításra lehetõség.
antgecc
Tehát mindenképp 3 gép kell ahhoz, hogy ketten játszunk? Ejjj...

HOgy lehet ezt ilyen hülyén megoldani, nem vágom...

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

pointer4
Másold be mellé a steam.exe mellõle a steam.dll-t. Ez ilyen fura bug 😄
Viszont ha te indítod a dedikált szervert, arról a géprõl nem fogsz tudni connectelni 127.0.0.1-es ip-s trükkel.
antgecc
Köszönöm!

Namármeg indítanám a dedicated servert, erre hibaüzenetet dob ki, hogy hiányzik a steam.dll

Nagyszerû... Steamet újraraktam, ugyanúgy szar. Játékot kéne? Nemigazán van kedvem... <#szomoru2>

pointer4
Ezeket a portokat kell megnyitni, és máris megoldódik, szerver oldalon.
TCP+UDP 48942 – 48957 and UDP 26900-26907
antgecc
Üdv!

Haverral servert akartunk csinálni, hogy egymás ellen mehessünk, ahogy akarunk, de az a gond, hogy bármelyikõnk csinál servert, 2000-3000 és fölötte pingünk van rá. Valószínûleg emiatt fel sem enged egymáshoz.

Általános probléma ez? Van erre valami megoldás?

simcompany
ide írd be, lesz érdeklõdõ:
SIMCO forum

Head of SIMCO http://www.simcompany.hu

L OuiSe
Sziasztok
Nagy Gtr2 fan vagyok , ígyhát megvettem a gtr-evolution gyémántot is.
Nem jött igazán be.Picit árkád a gtr2-höz képest.(nekem)
Eladnám ha valakit érdekel.

A felelõs én vagyok.

bardocz
Megtaláltam, jobbklikk, és eltûnik. Este jössz?
batihu
Este, ha hazaérek megmondom, de addigra úgyis rájössz, és tolni fogod a V8-at ezerrel!<#wink>

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\" - Colin Bruce Chapman

bardocz
Beállított gombot hogyan tudok eltüntetni? Pl a motor indító ne legyen semmin, meg ilyenek.
simcompany

Head of SIMCO http://www.simcompany.hu

Köszi, ezen már túl vagyok. Amint gyanús lett hogy teljesen áll, megnéztem a legalapabb autóval a legtriviálisabb helyen is, ahonnan korábban már töltöttem le, és az sem jön be. A gépemen nem volt változás mióta nem megy, de azért a szokásos tûzfal dolgokat átnéztem. Attól még lehet hogy nálam van a hiba, csak jó lenne valami visszajelzés mástól is.
pointer4
Nekem akkor áll ott a letöltésnél, amikor nincs setup a mod/pálya kombóhoz.
Ugyan most nem tudom kipróbálni, de esetleg nézd meg más autóval, más pályával.
Sziasztok. Két napja feltûnt, hogy EVO alatt az online setup részleg nem elérhetõ nálam. Annyit ír, hogy "kapcsolódás", de nem tölt le semmit. Nálatok megy? Van valami info, hogy esetleg valami behalt?

Anno a GTR2-ben is megszûntek az online setupok, a lobby szerver leállása miatt. Remélem itt nem fordul elõ 😛
Megoldottam!!!!kellet az 2.0.1.1 patch....,már fasza!!
pointer4
Nekem pl jobban fut mint XP alatt.
Lehet valami drivert kellene frissítened?
Skacok...az evo ,miért akad win 7 alatt???
mi okoza?van megoldás?
Tehát, ha a "vadnyugat" hülye, akkor neked is annak kell lenni? Fel nem fogom, hogy némelyikõtök milyen lelkülettel éli a mindennapjait...

www.smart-bus.hu

Online közösség az más,de a "vadnyugaton" mennek olyan idõket vazeg,hogy az hihetetlen.szerinted az korrekt.NA SZiasztok,Amúgymeg ötévenként szoktam ide belépni,úgyhogy nem fogtok hiányozni.

arty
natakarodj...

Forza.

Alexease
Kicsit necces a dolog, hogy mig korrekt online kozosseg utan erdeklodsz, kozben csalo progi utan kutatsz... Ezt NE eroltesd, mert meg a net-rol is ki fognak tiltani😄
bardocz
Nem, és ha csalsz, akkor el lesz törve a kezed<#wink>
Köszi !müködik.esetleg nem tudsz valami tuning lehetõséget?
olvastam hogy vannak csalóprogik.csá!

bardocz
Steam>steamapps>teneved>játék mappája.
Steam-ben nem találom a Game Data-t.
szeretném berakni a (onlineRace07)játékba a 2009-es autókat.
Köszi a segítség.

Igen,erre gondoltam én is,egy online közösség neve,kódja.CsÁ!

pointer4
Nincs mit "benézni" (akármit is jelent ez falun), ezt lehetett kigobozni a értelmetlen fogalmazásból.
cselt
Itt vigyáznak rád Sõt ha nem figyelsz még Pointerrel is találkozhatsz a pályán 😛
laci 700
hát ja... volt egy egész jó kis versenyem, de valaki véletlen "kicsit" benézte a féktávot és belém jött hátulról így véletlen én is meglöktem az elõttem lévõt... a kocsi nem sérült nagyon, de az elõttem lévõ hátraesett néhány helyet ezért azt tartotta helyesnek ha kilök engem is... -.-

#1810: Nem serial-t kért hanem egy olyan online közösség nevét és jelszavát (szerintem) ahol vigyáznak egymásra és nem löknek ki az elsõ kanyarban! (Ezt kicsit benézted!)

pointer4
CsÁ!Szeretnék csatlakozni,egy neten Race 07-tel játszó csoporthoz,ahhol vigyázunk egymásra,nem megyünk bele a másikba mint az állat.Ha valakik bevennének a csapatba azt nagyon megköszönném.Tehát egy kódot várnék ,a privátba.Hali!

LaszloLedzenyi
bugFactor<#idiota>
egyébként tényleg GTR rulez

\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"

Dietrich
jaaa..

hát akkor egyértelmûen GTR2 a jobb..bugjaival együtt is.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

laci 700
A töltsd le a GTR2 Demo-t és nézd meg milyen. Nekem megvan mind a 2 és mégis a GTR-el tolom gyakrabban. 😉

Fehercsoki
Értem köszi.

pointer4
Az EVO csak a nordschleife, meg pár autó. Az is Race07.
De van mod, ami a gtr2 verdákat teszi bele race07be.
Fehercsoki
Nem úgy értem hogy a játékhoz😄 A race07 megvan,hanem az evo mindkettõnél jobb?Mert ha igen akkor azokat nem szerzem be.

Dietrich
nem kellenek..hanem a Race 07 kell..

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Fehercsoki
Ha a GTR evolution megvan,akkor szerintetek kell a GTR 1 és 2 vagy az Evo-ba minden benne van ami azokba is?

pointer4
Hozz létre egy sequential meg egy paddle elnevezésû config profilt, és akkor csak egy klikk kiválasztani. Bár a configba be kell így is lépned.