GTR Evolution
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Race07 kell hozzá (1400huf kb) nincs tagdíj, tehát bárki ingyen jöhet.
A versenyek BMW MINI és WTCC 87 es moddal lesznek, 10 különbözõ helyszínen.
Ha érdekel a dolog látogass el a VSr fõoldalára:
Mini&87
És jelentkezz a forumokon!
Downhill!!
MMG 2007 GTR Evolution
A játékban lévõ hdc-file-okat hogyan v mivel lehet szerkeszteni?Sajna a simbin úgy gondolta ne nézzünk bele<#ejnye1>#ejnye1>...
köszi
Bár nálam az autók betöltése során kiugrik a játék asztalra mondván, hogy valami probléma van és generál egy dump file-t. Arra hogy lehetne rájönni, hogy mi is a gondja?
Nekem se mennek a gtr evo szerverek.
Valaki nem tudná megmondani mi van a GTR szerverekkel?
Nekem egy szerót sem hoz fel. Köszi a válaszokat elõre is
Viszont szerettel várok mindenkit Március 16-tól a VSR HTCC 87 re. 1987-es moddal plusz a Volvo 240-el!
10 forduló lesz 1 órás versenyekkel.
Infok itt:
VSR.hu
Downhill!!
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\" - Colin Bruce Chapman
s40 ok, nálam ugyan ez volt. Nem tudom miért van ez.
Downhill!!
Biztos jó helyre raktad? mondom elég sokan leszedték, nem panaszkodtak rá. Sõt nyomtuk szerveren is velük.. Ezt nem értem..
Downhill!!
Szedd ki belõle, és oda tedd ahol a game van. Tehát a steam/steamapps/ neved/ race07/ gamedata/ teams
Downhill!!
Igaz ezek csak a ladák!
Downhill!!
Downhill!!
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\" - Colin Bruce Chapman
az #1691 es hozzászólás videójából érdekelne egy két dolog. Van a bal oldalon egy pályarajz és a fordulatszám mérõben a leszabályozás piros vonallal van jelölve. Hol lehet ezt a két dolgot beszerezni az offline játékhoz? CSak ebben a modban van benne?
Elõre is köszi.
Downhill!!
\"A seb beforr a fájdalom elmúlik, a dicsőség örökre megmarad.\" http://endurancehirek.blog.hu/
Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W
Talán onnan lehet felismerni, hogy a DDS-ek mellett nem ini file van, hanem egy .car kiterjesztésû file.
Igazából azt nem tudom, eddig miért nem volt jó, pedig már minden costumskines mappába másoltam
Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W