GTR Evolution

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Encore
A race játékokban valahogy meg lehet oldani, hogy a fel és le váltásokhoz két-két gombot rendeljek hozzá? Mert ha pl túraautózóm akkor a dfgt váltóját használom, ha viszont formulaautóval megyek akkor a pillangóváltókat és nem valami kényelmes állandóan állítani a controlsban.....
Black Ghost
😊
de qrvájú lapos a zajja, wazze<#mf1>
thx
Black Ghost
Bemásol a kocsi alá és kikötöd a szervót. 😄
Kormány érzékenységet hol lehet levenni?
gordon 24
Március 16 án rajtol a VSr 2 uj bajnoksága..

Race07 kell hozzá (1400huf kb) nincs tagdíj, tehát bárki ingyen jöhet.

A versenyek BMW MINI és WTCC 87 es moddal lesznek, 10 különbözõ helyszínen.

Ha érdekel a dolog látogass el a VSr fõoldalára:

Mini&87

És jelentkezz a forumokon!

Downhill!!

Danecay
Ha valakit érdekel a dolog és nem tud vagy nem akar regisztrálni, akkor a következõ link alól letölthetõ reg nélkül:

MMG 2007 GTR Evolution

gordon 24
GCFexe asszem vagy valami ilyesmi a neve.

Downhill!!

Sziasztok!
A játékban lévõ hdc-file-okat hogyan v mivel lehet szerkeszteni?Sajna a simbin úgy gondolta ne nézzünk bele<#ejnye1>...
Megoldodott a próbléma!!

köszi
Oks köszi a gyors választ, hamarosan kiderül!Reméljük menni fog!
Danecay
Ha valakit érdekel:MMG F1 2007 for GTR Evolution – Released
Bár nálam az autók betöltése során kiugrik a játék asztalra mondván, hogy valami probléma van és generál egy dump file-t. Arra hogy lehetne rájönni, hogy mi is a gondja?

cselt
32 bitesen tutira megy, de gondolom a 64esen is elfut szépen 😊
Sziasztok!Szeretném megvásárolni a játékot és egy olyan kérdésem lenne hogy Windows 7 Ultimate 64 bit-es operációs rendszerrel mûködik-e?Segítségeteket elõre is köszönöm!Üdv.: Olasz
hali

Nekem se mennek a gtr evo szerverek.
Helló
Valaki nem tudná megmondani mi van a GTR szerverekkel?
Nekem egy szerót sem hoz fel. Köszi a válaszokat elõre is
gordon 24
Nem gond!

Viszont szerettel várok mindenkit Március 16-tól a VSR HTCC 87 re. 1987-es moddal plusz a Volvo 240-el!

10 forduló lesz 1 órás versenyekkel.

Infok itt:
VSR.hu

Downhill!!

batihu
Sajnálom...Nem tudom mi lehet, nekem anno mcmoha segített a Volvo-nál ill. az F1Classic-on is olvasgattam.Talán ott még próbáld meg!

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\" - Colin Bruce Chapman

gordon 24
Sajna a 850 igy sem jó szerveren. Unknow osztályt ír.

s40 ok, nálam ugyan ez volt. Nem tudom miért van ez.

Downhill!!

gordon 24
Hmm😄

Biztos jó helyre raktad? mondom elég sokan leszedték, nem panaszkodtak rá. Sõt nyomtuk szerveren is velük.. Ezt nem értem..

Downhill!!

bardocz
Na nehogymán ne tudjak elindulni manuális kuplunggal, maxon forgatva a motort, kuplungot lassan felengedve😊 Ez még soha nem volt probléma, más autóval 2-esbõl is kuplungot csúsztatva állok ki a boxba, ezzel meg mindegy, hogy mit csinálok, csak lefullad.
macleody
Nincs kikapcsolva az auto kuplung?
bardocz
Amint indulnék el a kocsival, lefullad. 1 centit nem tudok mozdulni vele.
bardocz
Értem, köszi. Steam most elkezdett nekem töredezettségmentesíteni<#pardon1> Nem tudom ez jó-e nekem.
gordon 24
Persze csak azért csináltam így hogy ne legyen egyértelmû mi van benne.

Szedd ki belõle, és oda tedd ahol a game van. Tehát a steam/steamapps/ neved/ race07/ gamedata/ teams

Downhill!!

bardocz
Ezt az izé mappával együtt csomagoljam ki, vagy abból ki kell még szedni? Illetve a dokumentumok/simbin mappába kell ezt is ugye?
gordon 24
100% ra mûködik. Több emberke kipróbálta már közülünk. Sõt ugye a Szerveren eredeti Race-on van és simán tudnak csatizni vele😄

Igaz ezek csak a ladák!

Downhill!!

bardocz
Köszi, kipróbálom majd!
gordon 24
Köszi megpróbálom😄

Downhill!!

gordon 24
Adom😄

Ezt szedd le:
izébizé😄D

Downhill!!

bardocz
Persze, az rFactor, meg hétfõn lesz.
batihu
Remélem az ETCC79 utáni Classic versenyre jössz!? Most teszteltem az F1 1967-et és az 1975-öt! Mindkettõ nagyon tetszik!<#worship>Bár felõlem mehetne a GP79 is újból!<#eljen>

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\" - Colin Bruce Chapman

bardocz
Nem, mert igazából annyira nem érdekel, hogy letöltsem, meg belehekkerkedjem az evoba. Szóval ez így kimarad. Meg amúgy se tetszik annyira az evo, 12h-s versenyen is azért nem indultam utolsó futamokon. Inkább gyakorlok rF-re.
batihu
Biztosan ki lehetne venni valahogy...<#wink>

batihu
Nem raktad föl a Race On-t?

bardocz
Márcsak egy különálló Lada kéne😄
batihu
Szia! Felraktam, remélem mûködik majd! Volvo

HAli!
az #1691 es hozzászólás videójából érdekelne egy két dolog. Van a bal oldalon egy pályarajz és a fordulatszám mérõben a leszabályozás piros vonallal van jelölve. Hol lehet ezt a két dolgot beszerezni az offline játékhoz? CSak ebben a modban van benne?
Elõre is köszi.
gordon 24
A többi volvót nem tudnád jól átrakni? Én beraktam már az s40 et és a s60 at is, de szerveren nem megy. Nem tudom miért sajna.

Downhill!!

batihu
Itt megtalálsz mindent!A Volvo-t én is ez alapján konvertáltam! F1 Classic

batihu
Nekem megvan, nyugodtan kihagyhatod! Nem egy nagy szám és szerintem elég bug-os!

Encore
Természetesen a modról beszélek, nem az önálló játékról....
Encore
A BMW M3 challenge patch megvan valakinek? Guglival sem találom, a készítõ (mojo66) weboldalán sincs fent, sem a nogripracingen.. pedig jól jönne, mert sok bugot javít...
Smici1985
Valaki elmagyarázná, hogy kell használni a WTCCed-et?

\"A seb beforr a fájdalom elmúlik, a dicsőség örökre megmarad.\" http://endurancehirek.blog.hu/

giorgio81

Valakinek megvan ez a cucc? Használható?

LMS 2009 GT1 GT2 v1.1.0.1 for GTR evolution

Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W

pointer4
Ponnt most, a SEAT módban találkoztam olyannal, hogy nem a dokumentumokba kellett rakni a skineket. Hanem a módba.

Talán onnan lehet felismerni, hogy a DDS-ek mellett nem ini file van, hanem egy .car kiterjesztésû file.
giorgio81
Köszi most jó
Igazából azt nem tudom, eddig miért nem volt jó, pedig már minden costumskines mappába másoltam

Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W

batihu
Szerintem mennie kell online is! Nálam itt vannak, és mindegyik mûködik!

giorgio81
Nem lehet, hogy azért nem jó, mert amiket letöltöttem csak offline verzióhoz jók, nekem meg online verzió van fönt?