Fiúk vagy lányok?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
http://www.szexualisfelizgatas.com/?a_aid=1121&a_bid=21
Húú hallod, nem gondoltam volna, hogy van még 1 olyan ember, aki ebben a dologban ugyanazon elveket vallja, mint én! Mintha magamat hallottam volna! :)
VILLARREAL CF mindörökké!
Benned égnie kell annak, amit lángra akarsz lobbantani másokban. Szent Ágoston
Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.
engem végülis nem érdekel, csak ha elmúlsz egy bizonyos kor felett és nem lesz veled az, aki... akkor már bánhatod a felfogásod, mert azok között a csajok között akik még "nem voltak meg", nos nagy részük még elég fiatal és kevés köztük az, aki komoly gondolkodású (hál istennek a bnõm a ritka verzió, pedig õ meg csak 17).
És sry.
púúúúú
A te értékrended és az enyém különböznek, ez rendben van. De most aztán nagyon megmondtad nekem, hogy én emiatt milyen szánalmas vagyok :)) rendkívül ügyes vagy.
A barátnõmet nem kezelem egy senkinek. Tudom, hogy csak akkor jöhet létre valami, ha a nõ is beleegyezik, éppen ezért õk a fõ döntéshozók. Ennek ellenére a nõk vannak szexben alárendelt szerepben. Megkérdeztem errõl õt, és azt mondta, hogy a nõk egyszerûen szeretik az alárendelt szerepet, számukra ez az izgató, ugyanakkor párosítva azzal a tudattal, hogy mégis õk irányítanak. Mert akaratuk ellenére az egész nem történhet meg. De még a szervezetünk is így épül fel. A lány az, akit átszakítasz, a lány az, aki beenged magába. Tehát bizonyos szinten nyílván alá vannak rendelve. De ez nem azt jelenti, hogy a nõ nem irányíthat az ágyban! Én nem teljes dominanciáról beszélek.
Ha még mindig nem érted, úgysem tudom már részletesebben kifejteni neked.
"Ha nem tudod, milyen zavaró ez a tudat egy hosszútávú kapcsolatban..."
Most nekem egyébként Mr. Monk jutott errõl eszembe, aki cselekvési kényszerben meg egyéb dolgokban szenved. Ez is kb. ilyen dolog, mert ugye akkor neked birizgálja a fejedet a tudat, hogy ESETLEG nem te vagy az elsõ neki. Ennyi erõvel olyan csajt keress, aki soha nem szeretett senkit, mert már egyszer megfertõzte valaki az agyát és azt onnan nem törlöd ki :O
Szánalom, már bocs...
púúúúú
Egy lány van az életemben, akit mellesleg szeretek. Ha nem lett volna szûz amikor megismerem, ma már nem lennék vele, mert zavarna. Ha nem tudod, milyen zavaró ez a tudat egy hosszútávú kapcsolatban, akkor még nem volt hosszútávú kapcsolatod. Egyébként sem vagyok a nagy lányokat halmozó fajta, szóval elvárom...
Egyébként meg, lehet emiatt néhányan hímsovinisztának tartanának, de szerintem alapvetõen van különbség aközött, hogy valakit megk*rnak, meg hogy valaki megk*r valakit. Mert szex közben a nõ az alárendelt, és ezért nyílvánvalóan nagyobb odaadást kell nyújtania, át kell adnia magát. Ezt a magyartól kezdve a kínaiig minden nyelv érzékelteti is... Szóval szerintem bocs, de alapból, ha nem sokkal, de komolyabb dolog az ilyesmi a nõ részérõl. Ennek ellenére én pl. soha nem csalnám meg azt akivel együtt vagyok, és soha nem lenne szükségem más lányra. Ezt csak úgy elmondtam =)
Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.
púúúúú
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
púúúúú
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
Mondjuk ahogy idõsödik az ember, úgy fogynak az ilyen lányok. (Mármint a veled azonos korosztályból.)
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
elvileg az a legnagyobb boldogság egy lánynak, ha az veszi el a szüzességét, akit igazán szeret.
Mondjuk én ezen a téren eléggé konzervatív vagyok.
Soha nem jönnék/jöttem volna össze olyan lánnyal, aki már nem szûz. Én egyszerûen nem bírom a tudatot, hogy már más f***át szopta akivel smárolok, hogy már más kúrta meg azt, akivel most én vagyok. Szörnyû.
púúúúú
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Ha ezekbõl a tulajdonságokból 2-vel rendelkezik, akkor az már lúzernek nevezhetõ. De a csajok általában félnek a magánytól, és ezért megállapodnak olyan ürgékkel is, akiknél sokkal jobbat is kaphatnának, csak várni kéne rá, vagy felhívni a kiszemelt figyelmét magukra.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Nõ 0-14 Lefekszik és mesélnek neki
14-30 Mesélnek neki és lefekszik
30+ Nincs mese le kell feküdni ha lehet...
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
Don\'t take anything for granted. (Ne tekints semmit magától értetõdõnek.)
Hát meg az is hogy a lányok egymás között
Arra meg hogy bombanöknek okádék a hapsija sajnos nagyon ideges tudok lenni!
Föleg akkor amikor az Audival császkálnak....
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Gyakori is, hogy jó csajoknak lúzer csávójuk van, nem? Mindenki lát ilyet az utcán.
És hát a csajok is könnyebben állnak le dumálni egy nyomingerrel, mint egy Dzsémszbonddal.
Ez ugyanolyan, mint hogy mi is gond nélkül bevágunk egy poént egy ronda csajnak, de azért egy modelltõl már minden férfi tart egy kicsit.
Taranov,tényleg ez a tapasztalat??
Hát amugy a kérdés az h.lányok v.fiuk??
Mind2 ugyan ugy csak mi jobban beszélünk róla.
mostanság nmakar ballagni valahonnan??Pl a hapsiától a f*rkamra....<#eplus2>#eplus2>
hát jó lehet hogy szélsöséges példát mondtam h.bíróság de én mégnmfogtam ki ilyen csajszikát akoi csak kíváncsi és ezért leszólít,h. ugyanmár legyek kedves +tokkni,segitsek rajta.
Lhet túl jól nézek ki és nm is mernek megszólitani??<#hehe>#hehe>
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.