Fiúk vagy lányok?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Amúgy lol topic :)
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
CSakhát az a baj,hogy ezek a lánykák lehet hogycsinik meg még érnek pár évet de még akkor is kiskoruak.Akárhogy szo*hat meg bármit csinálhat még ha fel is ajánlkozna Nekem akkor is.... kiskorú..És mint ilyen elég veszélyes mármint nekem aki nagykorú vagyok,mert lehet hogy isteni a teste
(pl ismerek olyan 14-16 éves csajt h.olyan teste van mint néhány 20-25évesnel.)
és lehet hogy jó az ágyban meg bármi de ha bekattan akkor mi van?? Szól,h.+eröszakoltad aztán tali a biroságon...
Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelmérõl. (Ismeretlen Francia Tábornok)
I want to be a mighty pirate ever!
Egyébként manapság lányok felé kezd tolódni ez a skála :p én úgy érzem. van a 16 év körüli fiú korosztály, ebben a korban napjában harmincszor feláll, hát tény hogy mindig ez a téma fiúk között. Ugyanakkor csak a téma ez, mert a hasonló korú lányok a 2-3 évvel érettebb srácokat keresik, mert a lányok kb. 18 éves korukig tényszerûen gyorsabban érnek meg. Így míg a 16 éves fiúkorosztály nagy része rengeteget beszél róla, a 16 éves lányok nagyrésze már javában csinálja is a témát. Arról nem is beszélve, hogy miket szoktam hallani néha, lányok egymás közötti beszélgetései.
Barátnõm osztálytársnõi még 15 évesek voltak, amikor arról beszélgettek csöndben egymás között, hogy ki milyen fajta f*szt látott és szopott már. Kíváncsiak. Ismerek olyan csajt, aki 14 éves volt, amikor kitalálta, hogy a barátja verje a hasára. Kíváncsi volt. Ismerek olyan csajt, aki szívesen sz*ta sorra a felsõs évfolyamot. Nem kurva, nem kér érte pénzt, szereti csinálni. És hallom, amikor még másodikos lányok is egymás között beszélgetnek, hogy xy akarja õket kioktatni, amikor már 40 éves, és még csak 1 csávóval kúrt, õk bezzeg. És ez egy színvonalas gimnázium. Arról nem is kell beszélni, hogy nagyon gyakran kezdeményeznek már a lányok, ha szexrõl van szó -.- Ha nem õk kezdeményeznek, akkor meg remélik, hogy hátha nem balfasz a fiú, és ma este csinálnak valami érdekeset. Szóval manapság igenis perverzebbek a lányok. És ezt nem csupán néhány lányismerõs ismeretében mondhatom el, meg hallottak alapján. Barátnõ, mint "bensõs", mindig mesél róla, hogy milyen témák mennek zártkörben lányok között úgy általában. Úgy nagyvonalakban: kinek mekkora a farka, és ki milyen pózban szereti. De ugye mi ezt el sem tudjuk képzelni róluk, a kis ártatlanok ^^
\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...