Fiúk vagy lányok?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fanka93
Pedobeart ne szopazsd,mútkor adott cukorkáát <#ejnye1><#idiota>

ChuckyHUN
:D:D:D
Ez Pedobear véleménye? nála arány=sok/sok

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

VRSDM
hányszor akartál és végül sikeresen fektettél le egy nõt?!

és hányszor tette ezt veled egy lány?!

az arány szerintem magáért beszél :D

u dont have to listen anybody else but me

Barnabyka
Úgy ahogy mondod barátom..akármilyen okos ember írta ezt nem lehet az emberi tulajdonságot(érzéseket) általánosítani!

Taranov
Én értem, de szerintem ez az állítás az életben nem állja meg a helyét. Elképzelhetõ, hogy a tudósok ezt mondják, de õk még nem láttak élõ embert.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

ChuckyHUN
magyarul pliz:D

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

fanka93
miwan? <#idiota>

David2
egyik poligán másik monogám, nõ a legalkalmasabbat akarja kiválasztani, férfi pedig minnél jobban szét szórni a "magvait"

ebbõl találd ki melyik^^

Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!

fanka93
gumi:)

"markom mindig kéznél" xD de igaz.
jaja tudom
persze a markom mindig kéznél van de van hogy pipihusra vágyom!!
Óvatosan kell bánni persze de én nem az út szélére megyek.
netröl szép csajok stb..vannak ilyen oldalak.Gumi mindig kötelezö!!
ChuckyHUN
Kurvikkal télleg óvatosan kell bánni... elkapsz valamit aztán már csak a busz elé ugrás segít:D

jézusom

fanka93
(kolbász)

Willi Betz
Pedig azok is tolják magukba az ujjukat,vagy a pezsgõs üveget...melyik hogy szereti<#hehe>

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

Willi Betz
A "Nem a faszt nem"-et arra értettem,hogy õ is nyúzza a bohócot. De különben ez természetes dolog,ugy ahogy mondod.

fanka93
a nõknél/csajoknál azért nem olyan természetes

ChuckyHUN
Aki meg azt mondja, h nem ott már bajokl vannak sztem :D
nincs ezen mit titkolni... természetes emberi tulajdonság

Barnabyka
De pont ,h a faszt igen..aki letagadja szerintem egy idõ után szánalmas...jó ,h nem tartozik mindenkire de ez nyilvánvaló. úgymond ez a természet rendje<#idiota>

Willi Betz
Másik meg az,hogy mindenki veri,hiába falazza magát,hogy Õ nem...Õ nem.... Nem a faszt nem<#nevetes1>

fanka93
Marok Batosz

Willi Betz
A kurvázás szerintem egy szélsõséges eset. Mikor már a rejszolás sem segít<#nevetes1> és nincs aktuális barátnõd.

Barnabyka
hihi..buta...azért az örömlányokkal(kurvákkal) óvatosan én azt mondom

ChuckyHUN
:D:D:D:D:D
És ha nincs 10ezred akkor Marok Maris ingyen megoldja a dugulást :D:D:D

fanka93
nekem errõl eszembejutott egy csaj,velem egy idõs,és hát fél nyír1 végig ment már rajta,és idén szilveszterkor gecis(!!!) hajjal ment haza,és szétbaszott sunával...mi ez hanem kurva...

én nmvok szüz.24vok és voltam már "olyan" lánnyal aki pénzért...
nm szégyellem
csak nincs állandóan 10ezrem ha d_gni akarok.
ChuckyHUN
Hát lóf*sz tudja... Én még szûz vagyok ,nem szégyellem, olyannal akarok aki télleg azért mert szerete meg ilyenek nem azér h gyors basszmegazt bb...

jajajaja.
de van akinek éppen ez kell.
Csak az a baj,h.nehéz ezt pont megtalálni.
Nekem most pont egy ilyen lány kéne de hát elég nehéz...
Willi Betz
Pontosan,nincs két egyforma nõ. Még az ikreknek is különbözhet az ízlésük.

Willi Betz
Az aki egybõl lefekszik veled,az csak arra jó szerintem. Ez alatt nem azt értem,hogy kurva,hanem õ csak dugni akar.

ChuckyHUN
Én (szerintem) relatív jó képû vagyok (xD) csak van rajtam "pár" kiló felesleg... Van mikro ez gáz vanmikornem... ezvan

Énvagyokazapád
bazzeg ezt én akartam :D Aljas kúszóbab :D

A függõ kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy elsõ, vesztettél Száguldó Donor

Eben igazad van!Csak az a baj,h.lehetsz jóképü,szinte csak pont az nem néz rád akit szeretnéd h.figyeljen rád.
Én sem vok egy csúnya ember,de van hogy rám se néz az akivel esetleg szemezni kezdenék vagy egyátalán valami kontaktusba kerülni vele.
Barnabyka
Jójó mondom csak hülyültem..azért a jó duma is befigyelhet meg az ,h valaki bnõje mire vevõ és ,h viszonyul dolgokhoz...Szerintem nem mindenféleképp az a jócsaj aki egybõl lefekszik veled..SÕT

Már mondani se merem hogy másfél hónap múlva mit súgott a fülembe.
Én tudom: "ne iJedj meg!" :D

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Willi Betz
Hidd el sokaknak te sem tetszenél,vagy én sem,hiába vagy jóképû:D

Lóképû? :D

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Ez iggy igaz!!!!
Ehhez nincs is mit hozzáfüzni!!
Barnabyka
Van benne némi igazság de ha olyan jóképû vagy mint én nincs ezzel gond...Nah jó ez csak kis EGO volt <#buck><#idiota>

ChuckyHUN
jaja... és az haggyán h heteket, honapokat de nme is biztos h összejön

Willi Betz
Csajokkal az a baj,hogy ha akarnak valamit,vagy kell nekik valami akkor azt megis tudják szerezni maguknak,míg mi fiúk több hetet-hónapot könyöröghetünk akár a szexért vagy csak egy lány elnyeréséért. Szóval nagy hatalmuk van ezeknek a lyukas egyéneknek:D

ChuckyHUN
xD WOMBAT DA SEX MANIAC JESUS

SötétBarom

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Truck Driver001
Nekem ex barátnõm volt ilyen..eleinte félénk alig mondok vlmit sex-el kapcsolatban,aztán 1hónap múlva benyögi hogy szívesen kibilincselne az ágyához,és játszana velem...
Igazándiból megilyedtem:D
Már mondani se merem hogy másfél hónap múlva mit súgott a fülembe.
Nekem az ilyen már azért sok:D

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

Barnabyka
:?_ASD?_:SAD?_SA?D_?S:AD?SAD_

Barnabyka
hmm..érdekes elsõre mindenki eztmondaná de gondolj bele ,h a lányok nem elõtted fognak errõl társalogni csupán egymás közt

cement
dzsízüsz krájszt

respect to the man in the ice cream van

Taranov
IM-Net?

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Tigristank
Az általában csak egy emlék marad számukra, az igazi szerelem viszont örök.

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

Ne vedd személyeskedésnek, nem annak szántam, csak számtalan kisfelnõtt látható myvip, iwiw, privi berkekben, hogy az egyik osztálytársával lefénnyképezi magát, hogy "megvolt"...