Fiúk vagy lányok?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
.: mobilize.hu :.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Vagy nagyon akarják, vagy visszariadnak tõle. A fiúk szerintem kiegyensúlyozottabbak.
De teljesen igazad van benne, hogy egy bizonyos pont után már nem riadnak vissza a lányok, és akkor már nem kérdés, hogy ki forszírozza jobban a dolgot 😊
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
a fiatal lánykák még talán jobban akarják, csak egyrészt félnek hogy lekurvázzák õket másrészt izgulnak hogy fájni fog stb.. ezért inkább visszavonulnak.
De ha be vannak járatva akkor viszont elvetemültek <#vigyor1>#vigyor1>
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam
A tizenéves csajok sokat beszélnek róla, de amikor tettlegességre kerül sor, akkor visszariadnak.
Idõsebb korban viszont már talán a csajok hajlanak jobban felé.
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
AKmelyik kutya ugat, az nem harap, aki igazán jó az ágyban, az legalább annyira szerény, mint én 😄
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
csak megprobaljak az egeszet nagyon jol alcazni
de ha egyszer megtudnad, hogy miket terveznek
soha tobbe nem mondanad magad perverznek"
es ez igy is van....
pl osztályban lányok megsemukkannak szinte xD
a másik oldalt nem részetezem
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
kivéve a rokonokat akikkel joba vagyunk es akiket szeretunk 😊 ...+a baratnom xD
...
de egy csaj fõleg ha fiuk veszik korbe...es kell neki...akkor csak csettint es maris ugrik az osszes xD ...es hidd el...a csajok jobban akarjak..meg ha nem beszelnek rola... vagy csak tenyleg maguk közt... hazudnak jobbra-balra 😄
...
PSP user n\' soon ps3 user too :)