The Big Bang Theory (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BoneDragon
Hát én is már csak azért nézem, mert megszerettem pár karaktert. Szerintem a 4. évaddal bezárólag volt jó a sorozat. 5-6 évadot kb fapofával ültem végig. 7. évad felénél abba is hagytam, de a 8. évadnak adtam még egy esélyt így utólag bepótoltam a maradékot.. Azt kell, hogy mondjak az utóbbi 3 évadból szerintem ez egész jó eddig. Amondó vagyok még mindig, hogy nem kellett volna ennyi csajszit behozni. Elég lett volna Penny.
Utoljára szerkesztette: BoneDragon, 2014.11.29. 19:55:31

desigo
kb 6-7 résszel maradtam csak le...
Utoljára szerkesztette: desigo, 2014.11.29. 19:41:59
Jim Morrison
te bajod :D szerintem utána lévő évadok is jók.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

desigo
Én teljesen el is felejtettem tovább nézni.
Évad első két részét ha láttam :(
Én még nézem, de a tizedik után már én is feltettem a kérdést magamnak, hogy miért is? Tavaly még tűrhető volt, de a vége felé már éreztem a változást -a vég közeledtét, amiről írtam is, hát sajnos azt a rossz vonalat folytatták. Baromira kár volt behozni állandónak a két csajt, meg ezt az eljegyzéses dolgot. Oké, hogy karakterfejlődés, de nekik, pont hogy nem kellett volna megváltozni, bogaras, geek fizikusok, könyörgöm. Persze, ennyi rész után már nehéz újat kitalálni, de sokkal inkább működőképes maradt volna a full antiszoc Sheldon+Penny, meg a szerencsétlenkedő Raj, Howard páros "ismétlése". Engem leginkább Bernadette és Lenörd irritál, előbbi jeleneteit konkrétan már áttekertem az idei részekben, de az utóbbi miatt Penny is sokkal szarabb lett. A Billy Bob Thorntonos rész volt egyedül kiemelkedőbb eddig, de sztem abban is több potenciál lett volna, mint amennyit sikerült kihozni belőle.

Jim Morrison

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

tigeroo
szerintem jó a célközönség, a lego kortalan. van programozható lego készlet is, meg ugyanúgy vannak ritka, különleges gyűjtők mint sheldonék a képregényeket:D
Nagy ötlet. Mintha a sorozat és a Lego célközönsége ugyanaz a korosztály lenne.<#confused>

tigeroo
háát nemtom.

de amúgy a lego CUUSO big bang theory zöld utat kapott, jövőre jön a boltokba!

készlet:

Sheldon a legidegesítőbb a sorozatban. Viszont a többiek poénjai ütnek.

Narxis
Adj neki még 1 esélyt.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

BoneDragon
Pedig az utána következő 2 rész nagyon jó.

tigeroo
most néztem meg a 6. részt, én abbahagyom. semmi jó poén nincs már szerintem, sheldon viszi a sorozatot a poénjaival dee ő meg elég keveset szerepel a képernyőn már.
BoneDragon
Nagyon jó rész volt. :D

Narxis
Le a kalappal előtte. Jó rész is volt.

azt a lelkes mindenit userguidenak, fent van

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Narxis
Thx, addig nem tok várni, sztem a Gotham, NCIS, NCIS LA után megnézem. Hátha addigra kikerül.

[HUN]FaTaL
Userguide
11 hours ago
Technikai problémák miatt jelenleg nem tudok fordítani, úgyhogy a felirat a megszokottól később lesz kész. A legrosszabb esetben a határidő szerda este, ha lesz némi szerencsém, akkor előbb be tudom fejezni.

http://goo.gl/gd6Zi5

nahát, valaki takarított :)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Narxis
Mé nincs még magyar felirat? :(((

artschi
4:42-től 5:25-ig :D

https://www.youtube.com/watch?v=hERzvxp5ab0#t=282
Utoljára szerkesztette: artschi, 2014.10.11. 11:40:26

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Sheldon pedig rég halott lenne a többiek nélkül. :)

Furgonos tényleg jó volt :D

REAL MADRID

BoneDragon
Ez a sorozat rég halott lenne Sheldon nélkül. :D

Narxis
Nagyon vicces volt a mai rész is, a furgonos részen behaltam. :D

akkor nagy mázlista, hogy neki mindig jól fordít :)

Szabi
ráengedi google translate-re <#idiota>

"Nulla tenaci invia est via"

Nem tudom, hogy csinálja Userguide, de nagy pacsi neki, hogy az angol srt után gyakorlatilag csak percekben mérhető, hogy felkerüljön a magyar is :)

Jim Morrison
<#szomoru1>

Narxis
pfff válogatósok :p

Jim Morrison
most néztem meg első két részt, második jobb volt, de nekem ez se tetszett annyira :(

Gyengécskének érzem eddig a 3 részt :(

REAL MADRID

BoneDragon
Nem volt rossz. :)

Narxis
Ha-ha jó rész volt. :D

[HUN]FaTaL
Az első rész szerintem kifejezetten sz*r volt, a második tűrhető.

tigeroo
hát ez az új haj nem valami előnyös pennynek, ígyis elég férfias a válla, fúj. na mindegy, ezek a részek elmentek egynek. remélem sheldon azért fog még órát tartani fiatalabbaknak ebben érzek nagy lehetőséget :D
BoneDragon
Szerintem meg teljesen átlagos volt, a 2. is csak a felétől kezdett jó lenni. Onnantól viszont nagyon jó volt, rég röhögtem én is ennyit a sorozaton. :)

Narxis
Hatalmas rész volt az első 2! :D

"kevés a kockulás"?
Sheldon minden egyes kiejtett mondata maga a kockaság. :)

RatBaG
a második viszont hatalmas volt. rég röhögtem tbbt-n ennyit.

Per Aspera Ad Inferi.

tutituti
elég félgőzzel indult az első rész :/

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

desigo
Első rész után kicsit csalódott vagyok.
Túl sok lett a picsáskodás,nyavalygás és kevés a kockulás.
desigo
végre !
Narxis
Nem ám! Holnap 2 rész is lesz, jeeeeeee

Jim Morrison
Ugye nem felejtettétek el?

Narxis
http://www.youtube.com/embed/8644UhBfsPM

MerlinW
2014-Sep-22 The Big Bang Theory 08x01 The Locomotion Interruption
2014-Sep-22 The Big Bang Theory 08x02 Season 8, Episode 2
2014-Sep-29 The Big Bang Theory 08x03 Season 8, Episode 3

[merlinw.org]

Totti5
Ők tudják mennyit kaszál vele a csatorna, ennek függvényében miért dolgozzanak kevesebbért, ha többért is lehetne? félre tenni nem kell, egész életükre elegendő lóvét szedtek össze, már ha okosan használják fel, és ugye itt a reklám bevételek és egyéb dolgokról szó nincs... hiresek, sikeresek fu a szekért és a pénz nem csak a sorozatból jön be nekik.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

[HUN]FaTaL
Engem aztán nem zavar, hogy kiharcoltak maguknak több fizetést :) És azt sem mondtam, hogy nincs igazuk, a stúdió sokszor ennyit kaszál rajta.

Csak a "tesznek félre" ebben a kontextusban kicsit vicces. :)

Engem aztán marhára nem érdekel mennyit keresnek.

Malakai
@fatal: Az-az irigy vagy, ennyi. :)

(\__/) ( X.x) ( } . { )