The Big Bang Theory (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
http://goo.gl/gd6Zi5
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Ha te 100e-et keresnél a munkahelyeden és kiderülne, hogy kvázi pótolhatatlan vagy és kérhetnél 300e-et, akkor mit tennél? Mert ha nem tennél semmit, akkor te lennél a buta:)
A mozisztárok kapnak 20+ milliót egy moziért. Egy slágersorozat - ami egyébként is többet hoz a konyhára, mint egy mozi - főszereplői nyugodtan elkérhetnek 20-22 misit egy évadért.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2014.08.12. 21:23:11
[merlinw.org]
"Nulla tenaci invia est via"
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
na mindegy, nem is erről van szó... pénz miatt sztrájkolni... szimpatikus... <#rolleyes>#rolleyes>
Bazinga!
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
"Nulla tenaci invia est via"
Heti 20 percet nem sajnálok rá de ha nem frissítik valahogy akkor lehet egyre kevésbé lesz érdekes és vicces.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
(vagy csak azért tûnik így, mert a himym-rel párhuzamosan nézem!? <#circling>#circling>)
Na jó esetleg arra, hogy ha azt nézem honnan indult a sorozat és most hol van, nehezen hiszem el, hogy kihúznak 10 évadot úgy, hogy senkinek nem lesz gyereke :)
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!