XBOX360 HARDVER

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

észrevettem Kiíráskor csak a DVD fájlt kell megadni a programnak, a többit úgysem látja. és ha mondjuk letöltöm például rock band 2 ot akkor az iso neve rockband.iso akkor ugyanezt írjam ba 2 ik sorba a jegyzettömben?
hát én nem találtam az megvan hogy jegyzettömb layerbreack vagy mi utána szám aztán átírom dvd re és azt kellene egyedül kiírnom ezt nem fogom fel amikor az adatok ott vannak az iso ban meg az a kérdés hogy a dvd és az iso file nak azonos nevûnek kell lenni?
KILLER2
Ott van minden a leírásban.

Töltsük le az internetet!

wtf? az egy kb 1 kb os cucc
KILLER2
Clonecdvel a .dvd fájlt kell kiírni.

ezt már láttam csak a helyzet az hogy azt is írjam ki?
KILLER2
Nocsak, ilyet se hallottam még.
Íráshoz

a lemezírással csak 1 kérdés van hogy kell e dvd file és ha kell azt is írjam rá a dvd re vagy nem kell dvd file és csak simán a 6.7 gigás iso-t írjam ki az usb azért nem megy mert jasper alaplapos és az ottan baromságok újítások miatt csak 1 et villan a 4 db led mármint a gitáron azt annyi
KILLER2
Miért ne menne be? Mindegyik X360on van USB. Amúgy vezeték nélküli xplorer nincs és les pault se nagyon árulnak már, csak az aktuális szériát. Esetleg vatera-n és egyéb helyeken célszerû körülnézni. A lemez írással meg majd írj, ha kell és akkor kifejtem. Amúgy ne félj, nem nézlek én le (habár elég alapokat kérdezel, de hát mindent el kell valahol kezdeni), csak nehezen szánom rá magam, hgoy hosszabban kifejtsek valamit.

na most mit csináljak egy jasper alaplapos x360 al ahová nem megy be a vezetékes vagyis usb s gitár hanem csak a vezeték nélküli tudtok valami helyet ahol lehet venni vezeték nélküli xplorert vagy les pault? köszi
jó most nem kell lenézni :) csak mert még nem írtam ki xboxos játékot sõt semmilyen konzolhoz sem írtam még ki játékot szóval kb ez lesz majd az elsõ alkalom
KILLER2
Ezt holnap szépen elmagyarázom neked :)

nem tudom én eddig úgy csináltam hogy kijelöltem sz összes rar filet és a Rx (x helyén egy szám) fileokat aztán mondtam neki hogy kicsomagolás valami mappába aztán összejött egy rar és mondjuk azt mountoltam (pcs játéknál) és akkor itt is ugyanezt kell csinálni? csak a végén kiírni? ja amit még hallottam hogy csinálnak még valami boot dvd filet most akkor nem elég csak a rart kiírni vagy azt a program autómatikusan megcsinálja?
KILLER2
Ha belegondolsz, akkor van, hogy egy játék mondjuk 100 DVDre férne ki, szóval logikusan "össze kell õket tenni". Ezek ilyenkor egy archívum darabjai. Az egyiket elkezded kibontani (egy mappában kell, hogy legyenek a darabok) és megtalálja magától a többit, ha nem, kérdezi, hogy hol van.

ja illetve ha úgy rakták fel a torrentet hogy sok sok kis darabokban van akkor egyszerûen tegyem össze õket vagy mindegyiket írjam ki 1 dvd re?
Sziasztok lenne egy kérésem.
Azt akarom megoldani hogy az xbox 360 om és a pc-m lássa egymást közvetlenül összekötve egy net kábelen keresztül. A pc-n win 7 fut. Ha valaki tudja hogy hogyan bírnám összekötni õket (router nélkül) nagyon hálás lennék ha segíteni.

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

KILLER2
Magától a flasheléstõl nem, csak akkor, ha másolt játékot futtatsz közben (célszerû eleve lemez nélkül felmenni live-ra), ill ha a profilodban megjelenés elõtt futtatott játék van. Ha bannolnak, akkor nem tusz felmenni netre a géppel, valamint asszem bukod a HDDre való telepítés lehetõségét is. Viszont most csináltak/csinálnak valami új falshet, amivel állítólag már nem bannolnak, de nem elõször mondják ezt.

ja bocsánat ha ki flashelem és felmegyek a live ra akkor le leszek banolva? ( ez azt jelenti hogy be sem fogom tudni kapcsolni a gépet vagy csak nem lesz internetem márint nem fogom tudni semmire se használni pl demó letöltések illetve ha Guitar Herozni szeretnék akkor nem lesz ehhez engedélyem?)
köszönöm a segítséget
KILLER2
Flasheltetni nem tudom hol tudod. Ha letöltesz egy ISO-t, akkor azt kiírod egy lehetõleg jobb minõségû (pl verbatim) DL lemezre egy lehetõleg jó íróval (pioneer), de természetesen ezek nélkül is lehet, hogy minden okés lesz. Programnak én CloneCD-t használok.

köszi és a kövi kérdésem az hogy hova vihetem flashelni, és hogyha letöltök 1 iso filet x360 nak azt kiírom egy progival (na de melyikkel?)
és elméletileg mennie kéne?
KILLER2
A hangot valahova kötni kell, erre meg ez a két csati van. Meg optikai kábel, de nem hiszem, hogy az egyszerûbb lenne, mert ahhoz meg végképp erõsítõ kell. Esetleg keresel egy átalakítót, ami ezekbõl jack csatit csinál és rákötöd a PC hangfalára.

a vga kábelnél a vga t bedugom a monitorba és a L/R al mit csináljak dugjam rá egy erõsítõre és akkor onnan a hangfalból szóljon? nincs valami egyszerûbb megoldás hogy ne keljen cipelnem 60 kilót + a hangfalakat?
köszi csak lusta voltam annyi szöveget elolvasni de ma sikerült
KILLER2
Olvass vissza 3at.

www.consolecorner.hu van nekik raktáron jó hely voltam már náluk párszor de van 60 gigás az jobban megéri
Joeystation
használt: 9000Ft

A4000T \"Only amiga makes it possible\"

Vanek
hali! melyik bp üzletben adnak 20 gigás hdd-t? néztem konzolstudio-t,de nem volt nekik,akinek van vmi tippje az mondja el pls. kösz

R U Ready?!?!? ...broken soul...

sziasztok érdeklõdnék hogyha most veszek xbox360 at akkor elõfordulhat még a 3 led hiba? vagy már azt orvosolták vagyis nem fog elromlani fél éven belül? illetve hogy melyik féle boxot javasoljátok az elitet vagy a simát?
Így van ahogy leírtad.

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

Köszi a válaszokat, sajnos nincs HDTV-m így akkor monitor lesz a dologból.
Azon az oldalon, amit elõször írtál, ott az van, ha jól vettem ki, hogy offline játéknál, csak egy offline profilt kell csinálni és megy is vele. Ha neten akarsz játszani akkor kell a Live-os regisztráció.
Tehát akkor netes hozzáférés nélkül is mennek a játékok? Gondolom hogy akkor csak a single. Illetve nem tudok majd demókat, meg javításokat letölteni..

KILLER2
No lássuk. A HDD alapvetõ funkciója a mentések tárolása, újabb funkció, hogy az olvasófej kímélésére fel lehet tenni rá a játékokat (indításnál kell a lemez). A Live a multiplayer. A multihoz kell az elõfizetés, a többi ingyenes. A vásárlás MS pontokkal megy a fizetõs tartalmakért, ezeket venned kell. Az archievmentek adnak G pontokat, ezek csak dísznek jók. A net csak ahhoz kell, hogy live-ozni tudj és letöltögetni, meg a frissítésekhez (ezek telepíthetõek lemezrõl és pendrive-ról is, valamint néhány játékon is fent van a frissítés, ha kell hozzá). Az alaplapokat tekintve igazából manapság már tudtommal nem jelent akkora gondot a melegedés, de tudtommal már nem árulnak régi alaplaposakat. Az arcade, elite, stb csak a felszereltségben különbözik, a gép ugyanaz mindben, tudtommal az alaplap is bennük.
A TV kérdésére mindenképp HDTV vagy monitor. Persze megy SDTVn is a dolog, de én pl elõször egy 1024es LCD TVn toltam és használhatatlan. Ezek a játékok nem véletlenül vannak HDre megírva. Az alapvetõ gond nem az, hogy a látvány töredéke annak, amit nagy felbontáson nyújt, de sok esetben egyszerûen a szövegek kivehetetlenek kis felbontáson, szóval ha nincs valami jó HDTVd, akkor monitorra kösd (tudom javasolni, hogy NE utángyártott VGA kábellel, mert nekem pl amikor monitort cseréltem egy jobbra, akkor szellemképes volt az utángyártott kábellel).
Tudom ajánlani ezt a két oldalt, bocs, hogy nem linkelem, csak címet írok, nincs kedvem szarozni vele :)
http://xboxlive.uw.hu/
http://x360faq.extra.hu/
Valamint ha esetleg ha a gép moddoltatására (hûtésmod, hogy tuti ne melegedjen), akkor consolecorner.hu vagy xmedia360.hu (mindegy melyik, az utóbbit is ugyanazok csinálják, csak az elsõ az konzolbolt is, utóbbi meg csak ezzel foglalkozik az oldalon, de ugyanazok csinálják ugyanott a módosítást).
Bármi kérdésed van, írj!

Sziasztok!
Már régóta érett bennem a gondolat, hogy beszerezzek egy Xbox 360-t. Végre eljött az idõ, a közeljövõben összejön rá a pénz. De elõtte lenne pár kérdésem, amit itt azért jobban el tudnak magyarázni, mint amit a neten olvasok.
Szóval a merevlemez csak arra jó, hogy fel lehet rá tenni filmeket meg egyebeket, hogy azon nézzük, vagy magát a játékokat és a mentéseket is felmásolja oda? Illetve elég neki bármilyen TV, vagy mindenképpen HDTV szükséges?
Nem tudom pontosan mi ez a Elite, Premium, Arcade dolog, de jelenleg ezt néztem ki, szerintetek jó? Úgy értem olvastam ilyeneket hogy valamelyik alaplap nem jó, mert rossz a hûtése és hamar túlmelegszik és tönkremegy. Azt meg nem szeretném ha már kiadok érte ennyi pénzt.
Illetve netes összeköttetés szükséges? Nem nagyon izgat a multiplayer, meg az achivementes és ezek a pontszerzõ, és abból vásárlós dolog, meg pár gépnél a kiírás, mint Live elõfizetés (na mondjuk ez micsoda?). Én bõven ellenék a single-vel. Szóval elég annyi, hogy összekötöm a TV-vel, és be a 220-ba, aztán mehet a móka, vagy feltétlenül kell az internet hozzáférés.
Végül pedig ha van valami jó tanács, akkor szívesen fogadom.
Elõre is kösz a válaszokat!

hello mindenkinek!
azt szeretném megkérezni hogy szertnék venni egy xbox360 elitet (tudomásom szerint 75 000Ft) és azt szeretném hogy másolt játkok is mennyenek rajta errõl valami flashelést vagy mit hallotam? az hogy mûködik ? és hogy hogyna tudnák rá játkokat másolni ? dvd-re irni ? ha valaki tud valamit eezkrõl az pls irjon thx
MaSzKa
nem saját :D

találtam valahol

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

KILLER2
Az a fránya melegedés. Tényleg kicsi lehet az a hûtõborda :)

Sajátod milettvele??

MaSzKa

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Ez teljesen igaz köszi szépen a segítséget.

KILLER2
Akkor vegyél VGA-t, de ne utángyártottat. Nekem az volt, a 19es monitoron még jó volt, a a mostani 22"esen már egyáltalán nem volt jó a képe, szellemképes volt az egész. Szóval bármit is veszel, CSAK minõségit. Lehet, hogy drágább, de egy kábel még nem vészes összeg és nem is fogyó termék.

Mer nem szeretnék roszul járni azér 3e-er ft is pénz és a két kábel már 6e-er ha nemválik be amit elsõnek veszek ezért kértem tanácsot.

KILLER2
Már olvastam rég. Most mondjuk nem igazán értem, hogy ez milyen hangnemben akart lenni, de mindegy.
Viszont közben rájöttem, hogy kezdek fáradni :)
Szóval VGA vs HDMI. Ha van VGA a TVn, akkor mehet rá az. De amúgy minek kérdezed meg, ha már tudod a választ?

Nézd meg ezt légycives és azután mongy valamit:Klikk

KILLER2
Amelyik van. A HDMI nyilván szebb képet ad.

Sziasztok úgy alakult hogy lessz egy Panasonic 94cm es HD ready tv-m 100Hz-s 0s-váaszidõ kb 4-4.5m-rõl fogok gamelni, az a kérdésem hogy ezt VGA vagy HDMI kábellel kössem össze a 360-ommal. Köszi a választ elõreis.

KILLER2
Tévedtem, olvastam néhány hírt, hogy mi van most. Nos, ez már azért durva. Asszem többet nem engedem live-ra az xboxomat. Bár még egy GH5 kiegészítõt szívesen leszedtem volna, hogy a régebbi letöltött számokat tolhassam rajta :) De ennyit nem ér meg. De azért ez már durva. Persze, az MS küzd a kalózkodás ellen, de ez már nagyon durva, hogy nem telepíthetsz HDDre, elvesznek az archievmentek, mentések. Gyakorlatilag tönkreteszik az egész gépet. A következõ szériába már valami kapcsoló is kerül, ami ban esetén ráengedi a GPUra a 220at vagy mi?

KILLER2
Azért nem hinném, hogy valaha is idáig fajulna a dolog...

arty
vagy bannolják mindkettõt, elbukod a mentéseidet, acsivmenteket...nem tudsz winyora installálni, meg még amit esetleg késõbb kitalálnak :)

Forza.

KILLER2
Ha amúgy sem live-ozol, akkor mindegy, hogy bannolnak-e :)
De ha nem játszol írt játékkal live-on és nem vagy fent live-on, amikor nem eredeti lemez van a gépben, valamint megjelenés elõtti játékokkal sem játszol, akkor nincs okod az aggodalomra. Persze ha meg egyáltalán nem megy fel a gép netre, akkor meg tökmind1, hogy mit csinálsz vele, nincs mi alapján bannolni. De mint már írtam, ha amúgy sem használod, tök mind1.
Amúgy a live fizetõs multiplayerre, ingyenesen pedig lehet róla leszedni demókat, kiegészítéseket, elõzeteseket, témákat, de sok a fizetõs tartalom is. Nos, egy ban esetén nem mehetsz fel live-ra az Xbox-al. Bár újabban valami olyasmit olvastam, hogy nem is magát a gépet fogják bannolni, hanem magát a játékos profilt.

Mayday
Hát ez remek hír, nagyon szépen köszönöm!

Másik topicban olvastam még BAN-ról. Ha én csak offline játszok, semmi LIVE, van bámi okom aggodalomra?

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...