XBOX360 HARDVER
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Töltsük le az internetet!
Azt akarom megoldani hogy az xbox 360 om és a pc-m lássa egymást közvetlenül összekötve egy net kábelen keresztül. A pc-n win 7 fut. Ha valaki tudja hogy hogyan bírnám összekötni õket (router nélkül) nagyon hálás lennék ha segíteni.
Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64
és elméletileg mennie kéne?
használt: 9000Ft
A4000T \"Only amiga makes it possible\"
R U Ready?!?!? ...broken soul...
Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64
Azon az oldalon, amit elõször írtál, ott az van, ha jól vettem ki, hogy offline játéknál, csak egy offline profilt kell csinálni és megy is vele. Ha neten akarsz játszani akkor kell a Live-os regisztráció.
Tehát akkor netes hozzáférés nélkül is mennek a játékok? Gondolom hogy akkor csak a single. Illetve nem tudok majd demókat, meg javításokat letölteni..
A TV kérdésére mindenképp HDTV vagy monitor. Persze megy SDTVn is a dolog, de én pl elõször egy 1024es LCD TVn toltam és használhatatlan. Ezek a játékok nem véletlenül vannak HDre megírva. Az alapvetõ gond nem az, hogy a látvány töredéke annak, amit nagy felbontáson nyújt, de sok esetben egyszerûen a szövegek kivehetetlenek kis felbontáson, szóval ha nincs valami jó HDTVd, akkor monitorra kösd (tudom javasolni, hogy NE utángyártott VGA kábellel, mert nekem pl amikor monitort cseréltem egy jobbra, akkor szellemképes volt az utángyártott kábellel).
Tudom ajánlani ezt a két oldalt, bocs, hogy nem linkelem, csak címet írok, nincs kedvem szarozni vele :)
http://xboxlive.uw.hu/
http://x360faq.extra.hu/
Valamint ha esetleg ha a gép moddoltatására (hûtésmod, hogy tuti ne melegedjen), akkor consolecorner.hu vagy xmedia360.hu (mindegy melyik, az utóbbit is ugyanazok csinálják, csak az elsõ az konzolbolt is, utóbbi meg csak ezzel foglalkozik az oldalon, de ugyanazok csinálják ugyanott a módosítást).
Bármi kérdésed van, írj!
Már régóta érett bennem a gondolat, hogy beszerezzek egy Xbox 360-t. Végre eljött az idõ, a közeljövõben összejön rá a pénz. De elõtte lenne pár kérdésem, amit itt azért jobban el tudnak magyarázni, mint amit a neten olvasok.
Szóval a merevlemez csak arra jó, hogy fel lehet rá tenni filmeket meg egyebeket, hogy azon nézzük, vagy magát a játékokat és a mentéseket is felmásolja oda? Illetve elég neki bármilyen TV, vagy mindenképpen HDTV szükséges?
Nem tudom pontosan mi ez a Elite, Premium, Arcade dolog, de jelenleg ezt néztem ki, szerintetek jó? Úgy értem olvastam ilyeneket hogy valamelyik alaplap nem jó, mert rossz a hûtése és hamar túlmelegszik és tönkremegy. Azt meg nem szeretném ha már kiadok érte ennyi pénzt.
Illetve netes összeköttetés szükséges? Nem nagyon izgat a multiplayer, meg az achivementes és ezek a pontszerzõ, és abból vásárlós dolog, meg pár gépnél a kiírás, mint Live elõfizetés (na mondjuk ez micsoda?). Én bõven ellenék a single-vel. Szóval elég annyi, hogy összekötöm a TV-vel, és be a 220-ba, aztán mehet a móka, vagy feltétlenül kell az internet hozzáférés.
Végül pedig ha van valami jó tanács, akkor szívesen fogadom.
Elõre is kösz a válaszokat!
azt szeretném megkérezni hogy szertnék venni egy xbox360 elitet (tudomásom szerint 75 000Ft) és azt szeretném hogy másolt játkok is mennyenek rajta errõl valami flashelést vagy mit hallotam? az hogy mûködik ? és hogy hogyna tudnák rá játkokat másolni ? dvd-re irni ? ha valaki tud valamit eezkrõl az pls irjon thx
találtam valahol
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Viszont közben rájöttem, hogy kezdek fáradni :)
Szóval VGA vs HDMI. Ha van VGA a TVn, akkor mehet rá az. De amúgy minek kérdezed meg, ha már tudod a választ?
Forza.
De ha nem játszol írt játékkal live-on és nem vagy fent live-on, amikor nem eredeti lemez van a gépben, valamint megjelenés elõtti játékokkal sem játszol, akkor nincs okod az aggodalomra. Persze ha meg egyáltalán nem megy fel a gép netre, akkor meg tökmind1, hogy mit csinálsz vele, nincs mi alapján bannolni. De mint már írtam, ha amúgy sem használod, tök mind1.
Amúgy a live fizetõs multiplayerre, ingyenesen pedig lehet róla leszedni demókat, kiegészítéseket, elõzeteseket, témákat, de sok a fizetõs tartalom is. Nos, egy ban esetén nem mehetsz fel live-ra az Xbox-al. Bár újabban valami olyasmit olvastam, hogy nem is magát a gépet fogják bannolni, hanem magát a játékos profilt.
Másik topicban olvastam még BAN-ról. Ha én csak offline játszok, semmi LIVE, van bámi okom aggodalomra?
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...