XBOX360 HARDVER
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jelenleg tudtommal nincs kint olyan széria, aminél ez gondot okozna. Ez annyiból áll, hogy a DVD olvasó szoftverét módosítják. Kb 3000 Ft körül szokták vállalni.
Töltsük le az internetet!
Nem nagyon volt még konzolom, de most vennék egy XBox360-at. És kövezzetek meg, de szeretném ezt chipeztetni is.
Azt hallottam azonban, hogy nem minden gép chipezhetõ. Ha én látok egyet a boltban, hogyan tudom megállapítani, hogy milyen széria, chippelhetõ-e?
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Hogy lehet olcsón megúszni a netes témát? Szeretnék multizni^^
Amikor itt jártam azt az infót kaptam hogy havi 3000Ft, kell az xboxnak egy lan kábel, és a pénz hova minek hogy?
köszönöm elõre<#wave>#wave>
Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64
Néz utána annak hogy "wave 3"!
Az élet gyenge kezdés után erõs visszaesés.
Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64
Miért van a Coca-Colás napocskán napszemüveg?Mi süt a szemébe??
Még1 kérdés:
Ha én xboxal szeretnék multizni (cod 4el) akkor azt hogy lehet megoldani? A net usb-jét kell bedugni az xboxba, és pénzért?
Köszönöm elõre a válaszokat:)
Lenne egy kérdésem, ami a következõ: Xbox 360-hoz és pc-hez külön van kormány/pedál, vagy midegy milyen kormányom van azt lehet csatlakoztatni az xboxhoz?
Légyszíves aki tud valamit a témáról az válaszoljon, köszönöm!^^
Ne vitatkozz az ostobákkal,mert lesüllyedsz az Õ szintjükre,és legyõznek a rutinjukkal!
kivettem az XCMet... visszatettem az eredeti fan-t es mukodik a gep rendesen.
ezzel kapcsolatban tudna vki vmit mondani, hogy ez miert van?
Csak amiatt aggódok, hogy a gép lenaplózta esetleg azoknak a játékoknak az adatait, amik az abgx-ben nincsenek hitelesítve, és ha felmegyek live-ra játszani, akkor amiatt bannolnak. :P Nem tudom létezik e ilyen.
iextreme 1.6 fw van a gépen.
2 profilt használok a gépen, az egyikben játszok a másolt játékokkal, a másikkal pedig felmegyek livera demókat tölteni meg nézelõdni.
Amiket játékokat eddig kiírtam, mind patcheltem abgx-el, szóval "elvileg" nem lehet belõle probléma live-on.
Viszont, van egy-két játék amit még ismerõstõl kaptam pl. gta4 és fifa09, amik nem lettek anno patchelve és tegnap amikor lefuttattam az abgx-et, verification failed-et írt ki.
A kérdésem az, hogy szeretnék egy új live profilt létrehozni az 1 hónap gold miatt és a multizás miatt, és csinálhatom e a meglévõ profilomra, amiben ott vannak a mentéseim és a gamerscore? Nem fog gondot okozni annak a nyamvadt két játéknak a mentése, ha ezentúl csak abgx-el patchelt játékokkal játszok live-on, vagy inkább csináljak egy új profilt egy új e-mail címmel amiben 0 a gamerscore-om?
Thrash \'Till Death
Thrash \'Till Death
Thrash \'Till Death
Tehat az Elite csak abban kulonbozik, h tobb mp3-at rakhatok ra, de a jatekhoz semmi koze a nagyobb tarolokapacitasnak?? Mert akkor felesleges Elite-t vennem, ugy gondolom..
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
flashelni nem kell mert akkor ugrik a garancia és microsoft bannolja aki felmegy tört géppel a livera!
2. Csak össze tudsz dugni pár kábelt a tv-el meg az xbox-al:-)
3.Lehet de tök hülyeség mert drága az átalakító, és egy csomó játékhoz nem is tudod használni!
4.Nem tudsz netezni csak liveozni(microsoft saját net rendszere játékra kiforrva)! A livera pedig regisztrálnod kell meg venni gold kártyát ha játszani akarsz, demót letölteni meg lehet silverrel is csak egy kis késéssel!
5.Persze mindig nagyon érdemes xbox 360-at venni mivel a következõ generáció nem mostanában lesz, meg nagyon frankó kis gép tele jó játékokkal és még jön egy csomó jó cucc (pl: Alan Wake nagyon várom )meg jövõre jön a natal is ami mozgázérzékelõs játékokkal lehet nyomni! Az is kitudja milyen lesz!
6. Az elite ugyan azt tudja mint a többi gép csak felszerelésben több! Egy pro-val is már nagyon jól jársz!
Szeretnék venni egy Xbox360-at, de nem nagyon vágom a gépet. Nézegettem az uberkonzol.hu-n a típusokat, de ami érdekelne, az nincs ott.
Szóval nagyon úgy néz ki, hogy egy Elite-t fogok venni, vagy Arcadot. De ha már veszek, akkor a legjobbat szeretném... ti mit ajánlotok?
Kérdések:
1.Tényleg kell Xbox live account, meg flashelni a gépet (muszáj flashelni?). A flashelésrõl valami olyasmit hallottam hogy az MS írtja õket kifele
2.Könnyû e a beüzemletetése a gépnek? És hogyan történne?
3.Lehet e rá csatlakoztatni billt és egeret?
4.netezni lehet e rajta? (pl. amikor kijön egy demó, azt hogy szedem le a Live-ról)
5.A köv genereációs xbox 2013-14 után jelenik meg, jól járok, ha most vennék egy elitet?
6. Mit tud az elite?