XBOX360 HARDVER

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

KILLER2
Egyik sem chipezhetõ, mivel flashelni szokták õket :)
Jelenleg tudtommal nincs kint olyan széria, aminél ez gondot okozna. Ez annyiból áll, hogy a DVD olvasó szoftverét módosítják. Kb 3000 Ft körül szokták vállalni.

Töltsük le az internetet!

Mayday
Sziasztok,

Nem nagyon volt még konzolom, de most vennék egy XBox360-at. És kövezzetek meg, de szeretném ezt chipeztetni is.
Azt hallottam azonban, hogy nem minden gép chipezhetõ. Ha én látok egyet a boltban, hogyan tudom megállapítani, hogy milyen széria, chippelhetõ-e?

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Kulee
Hy all!
Hogy lehet olcsón megúszni a netes témát? Szeretnék multizni^^
Amikor itt jártam azt az infót kaptam hogy havi 3000Ft, kell az xboxnak egy lan kábel, és a pénz hova minek hogy?
köszönöm elõre<#wave>

A Logitech Driving Force Pro kormányt lehet xbox360-hoz használni?Van egy ilyenem és érdekelne mert beruházok egy boxba.

én félek sz ilyesfajta elõre átutalom a pénzt és vagy lesz valami v nem, mondjuk neked szerencséd volt de én éppenséggel pacser vagyok, ergo tuti nem jönne meg.aztán ki tudja. ez amire Te elõfizettél ez a ojusz egy hónap grátis-os?

Elvileg jó hozzá de csak msn-re egyébként semmi baja nem lesz ha rákötöd.

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

A kérdésem az lenne,hogy egy mezei Logitech USB billentyût hozzá lehet e csatlakoztatni az X-Box-hoz vagy van valami spec cucc hozzá?Kölcsön kaptam egyet és nem szeretném ha elbaszódna.köszi
Én kb egy hónapja vettem tõle 12 hónapos live elõfizut és minden ok volt. Mondjuk én nem találkoztam vele, mert neten átutaltam neki a pénzt és 10 perc múlva jött e-mailben a kód.

ezzel a formával találkozott már valaki? csak mert már hívtam h kellene feltöltõ majd mondta h találkozzunk, de természetesen nem jött el a találkozóra, szóval érdekelne h valakinek sikerült-e?! feltöltõ

KILLER2
Wave3 gondnál én úgy tudom, hogy filmként ismeri fel a játékot, nem pedig koszosnak látszik a lemez, de egy próbát megér. Persze kérdés, hogy megeszik-e az X360 más lemezeket, mert ha mást sem, akkor az olvasófej a szar.

a modolásnál számít hogy milyen verzió van fent amennyire tudom egy régebbi nem fogja vinni az új játékokat.
Néz utána annak hogy "wave 3"!

Az élet gyenge kezdés után erõs visszaesés.

Gáz 2x vagy 2.4x esen irj am minden más jó.

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

blackfire001
Én 4x-esen írok. Azt ajánlottál... (Verba, IMG Burn). Ez gáz? :S
peti193
sziasztok!olyan problémám van h vásároltam külföldön(angliába) egy xbox 360-t és a gamepad elromlott,és azt hallottam h van vmi euro garancia ezekra a gépekre és ez azt jelenti h az EU-n belül bárhol garanciálisan megcsinálják...Erröl tud vki vmit?hogy müködik?valakinek vmi tapasztalat?elõre is köszi a hasznos infokat:)

Miért van a Coca-Colás napocskán napszemüveg?Mi süt a szemébe??

KILLER2
CloneCDben 2-2,4x van, szóval midnegy, ha egyszer egybe van. De gondolom akkor úgy írtad. Eredeti játékot próbáltál már benne? Nem lehet, hogy csúnyán átvertek egy rossz olvasójú X360al?

Bocsi hogy kijavítalak de 2.4x esen kell irni vagyis ajánlott.

KILLER2
Hányszorosan írtad? 2x-esen szereti az Xbox.

szevasztok ma vettem egy xbox 360-at de sajnos egyböl be is fürödtem vele :( leszedtem egy játékot nem irom le hogy melyiket és ne kövezzetek meg hogy nem eredeti játékom van hozzá ki is irtam 2x de nem olvassa be azt irja hogy piszkos a lemez és hogy inditcsam újra 2külön iroval egy samsungal és egy pioneer irtam meg két külön márkáju lemezt egy philipset és egy verbatimot és az uj dashbord is fent van szerintetek mi lehet a gond lehet hogy a játék volt eleve hibás? és modolva van a gép
KILLER2
Nem árt jobbféle angol nyelvtudás, ha esetleg menne a beszélgetés a headseten, már ha van. Amúgy mér ne érné meg. Átlag multiplayer móka, de jó az. Én anno majdnem megvettem a Halo 3at valami speckó kiadásban és mellé live-ot, csak hogy multizzak vele. De hogy rohadna le az X360om, pont akkor lett 3 ledes. Bár már le is rohadt, azóta már új van, ez tökéletes. Annyi az egész, hogy lehetõleg módosítatlan géppel és mindig eredeti játékkal. Ha moddolt a gép, akkor ne nagyon kerüljön live közelbe ha másolt lemez van benne és nem árt figyelni rá, hogy ne legyenek a profilodban még meg nem jelent, lewarezolt játékok, nehogy bannoljanak. Amúgy ennyi.

jaszy
Már hogy ne érné meg!

Kulee
Ez már jobb, és ezzel a lehetõséggel sokan élnek? Megéri neten játszani?

PoisonChihuahua
"a 3 hónapos van 6-7e Ft körül, a 12 hónapos meg 15 körül."

Miva'? O_O

Khmmm...
Kulee
Ejha... Essenek össze-.-"
A választ meg köszönöm^^

KILLER2
havidíjat nem tudok, feltöltõkártyás rendszerben megy vagy bankkártyáról. Asszem a 3 hónapos van 6-7e Ft körül, a 12 hónapos meg 15 körül.

Kulee
és mennyibe fájna havonta? vagy ez attól függ mennyit játszok?

KILLER2
Hát net USBjét pont nem, LAN kábel kell neki, azon várja a netet. Utána XBOX live-ra kell regelni, ami fizetõs, de van egy hónap ingyé netenjáték reg után, utána ha nem fizetsz, akkor csak letöltögetni tudsz, játszani nem.

Kulee
Ahham, értem köszi^^

Még1 kérdés:
Ha én xboxal szeretnék multizni (cod 4el) akkor azt hogy lehet megoldani? A net usb-jét kell bedugni az xboxba, és pénzért?
Köszönöm elõre a válaszokat:)

Ha veszel egy 360 kormányt azt elvileg tod nyomni pc-n is valami progi van rá de hogy mi azt nemtom talán maj más okosabb..

Kulee
Sziasztok!

Lenne egy kérdésem, ami a következõ: Xbox 360-hoz és pc-hez külön van kormány/pedál, vagy midegy milyen kormányom van azt lehet csatlakoztatni az xboxhoz?

Légyszíves aki tud valamit a témáról az válaszoljon, köszönöm!^^

A régi meghajtódból kellene kiszedni a kulcsot ami az alaplapodhoz passzol,és áttenni az új meghajtóba.

Ne vitatkozz az ostobákkal,mert lesüllyedsz az Õ szintjükre,és legyõznek a rutinjukkal!

KILLER2
Úgy tudom, hogy ezek itt kódolva vannak egymáshoz. Asszem a régi meghajtó memóriájából kéne valamit átmásolni és akkor fog menni, de ez csak tipp, nem biztos, hogy így kell.

Sziasztok! Az xbox-omban meghalt a meghajtó, takarítási célzattal szétszedtem. Sajnos a takarítás nem segített az állapotán mondjuk nem rontottam semmit. Irány a bolt, vettem bele egy új meghajtót. Beszerelésnél minden rendben de a játékok nem mennek. A hibaüzenet valami "ezt a lemezt csak egy xbox 360 konzollal lehet lejátszani" Audio lemezt vagy DVD-t vidáman lejátszik, de a játékokat nem. Minden játék eredeti, a konzolban semmiféle módosítás sincsen, se flash, se mod chip. Mi lehet a gond? Hogyan lehetne észhez téríteni? A válaszokat kösz elõre is.

CSOCSO
HELP!!! van nekem egy XCM szettem es betettem a haver zsir uj HDMI-s gepebe es azonnal RROD lett a gep!!!!
kivettem az XCMet... visszatettem az eredeti fan-t es mukodik a gep rendesen.
ezzel kapcsolatban tudna vki vmit mondani, hogy ez miert van?
Persze. Olyan játékkal sosem játszottam ami még meg sem jelent.
Csak amiatt aggódok, hogy a gép lenaplózta esetleg azoknak a játékoknak az adatait, amik az abgx-ben nincsenek hitelesítve, és ha felmegyek live-ra játszani, akkor amiatt bannolnak. :P Nem tudom létezik e ilyen.

Nemtom mi köze van a mentésnek a live-hoz.. Én nem nagyon live-ozok max annyira megyek fel hogy 2 havanta fritsem a gépem pedig nekem sima xtreme fw van a gépbe és edig nem banoltak a mentésnek nemihiszem hogy sok köze lenne hozzá. Különbenis a liv on a fw-et nézik nem a mentést de viszont ha van egy game ami még boltban nem kapható és már játcotál vele az rizikósabb úgy hallotam.

Sziasztok!
iextreme 1.6 fw van a gépen.
2 profilt használok a gépen, az egyikben játszok a másolt játékokkal, a másikkal pedig felmegyek livera demókat tölteni meg nézelõdni.
Amiket játékokat eddig kiírtam, mind patcheltem abgx-el, szóval "elvileg" nem lehet belõle probléma live-on.
Viszont, van egy-két játék amit még ismerõstõl kaptam pl. gta4 és fifa09, amik nem lettek anno patchelve és tegnap amikor lefuttattam az abgx-et, verification failed-et írt ki.
A kérdésem az, hogy szeretnék egy új live profilt létrehozni az 1 hónap gold miatt és a multizás miatt, és csinálhatom e a meglévõ profilomra, amiben ott vannak a mentéseim és a gamerscore? Nem fog gondot okozni annak a nyamvadt két játéknak a mentése, ha ezentúl csak abgx-el patchelt játékokkal játszok live-on, vagy inkább csináljak egy új profilt egy új e-mail címmel amiben 0 a gamerscore-om?

FlyHigh
Elvileg az Arcade pack a játék megkezdésére van, abszolút belépõ. Akiknek ez a hobbijuk azoknak a pro pack való, ha a flashelt árakat nézzük, akkor a vinyó nélküli és a 60gb-os között 10k a különbség.

Thrash \'Till Death

KILLER2
Ja, sajnos elég drága a gyári nagy vinyó, bár vannak notebook vinyók, amik belemennek az X360as vinyó helyére és így talán olcsóbban meg lehet úszni a dolgot, már ha van bátorság vagy tudás kis sufnizáshoz.

jaszy
Igen, már aki tud mire felmásolni!

FlyHigh
Hát ez a felmásolás ezért nem mindegy, lényegesen kisebb a fej terhelése így, stb.

Thrash \'Till Death

jaszy
Persze hogy nem! Az írott szarok megeszik a fejet!

FlyHigh
Ez érdekes, így már talán nekem is megérné a pro pack. Modolt gépeknél ez elég jól jöhet, nem szeretnek olvasófejre garanciát vállalni.

Thrash \'Till Death

KILLER2
Most már fel lehet másolni a játékokat a winyóra. Bár a lemez így is kell ellenõrzés céljából, de ha a vinyón van a játék, akkor halkabb a gép,mivel nem pörög a lemez, kíméli az olvasófejet és a játék is gyorsabban tölt.

Tetsuo
Az igaz, h winyora nem azt rakok amit akarok, hanem fel van osztva teruletekre.. pl jatekhoz mindenkepp kell a lemez?

Tehat az Elite csak abban kulonbozik, h tobb mp3-at rakhatok ra, de a jatekhoz semmi koze a nagyobb tarolokapacitasnak?? Mert akkor felesleges Elite-t vennem, ugy gondolom..

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

Prince23
Köszi szépen a válaszokat!

1. Nem muszáj live account csak akkor ha liveozni akarsz,
flashelni nem kell mert akkor ugrik a garancia és microsoft bannolja aki felmegy tört géppel a livera!
2. Csak össze tudsz dugni pár kábelt a tv-el meg az xbox-al:-)
3.Lehet de tök hülyeség mert drága az átalakító, és egy csomó játékhoz nem is tudod használni!
4.Nem tudsz netezni csak liveozni(microsoft saját net rendszere játékra kiforrva)! A livera pedig regisztrálnod kell meg venni gold kártyát ha játszani akarsz, demót letölteni meg lehet silverrel is csak egy kis késéssel!
5.Persze mindig nagyon érdemes xbox 360-at venni mivel a következõ generáció nem mostanában lesz, meg nagyon frankó kis gép tele jó játékokkal és még jön egy csomó jó cucc (pl: Alan Wake nagyon várom )meg jövõre jön a natal is ami mozgázérzékelõs játékokkal lehet nyomni! Az is kitudja milyen lesz!
6. Az elite ugyan azt tudja mint a többi gép csak felszerelésben több! Egy pro-val is már nagyon jól jársz!

Prince23
Na mindegy, keresgéltem, majd az eladó elmondja

Prince23
Igen, tudom, meg uberkonzol... ha valamit meg is értenék... sose volt még konzolom.

Google a barátod!

Prince23
Sziasztok!

Szeretnék venni egy Xbox360-at, de nem nagyon vágom a gépet. Nézegettem az uberkonzol.hu-n a típusokat, de ami érdekelne, az nincs ott.

Szóval nagyon úgy néz ki, hogy egy Elite-t fogok venni, vagy Arcadot. De ha már veszek, akkor a legjobbat szeretném... ti mit ajánlotok?

Kérdések:

1.Tényleg kell Xbox live account, meg flashelni a gépet (muszáj flashelni?). A flashelésrõl valami olyasmit hallottam hogy az MS írtja õket kifele
2.Könnyû e a beüzemletetése a gépnek? És hogyan történne?
3.Lehet e rá csatlakoztatni billt és egeret?
4.netezni lehet e rajta? (pl. amikor kijön egy demó, azt hogy szedem le a Live-ról)
5.A köv genereációs xbox 2013-14 után jelenik meg, jól járok, ha most vennék egy elitet?
6. Mit tud az elite?