XBOX360 HARDVER

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Teljesen jól mondta. HA nincs gari levél, akkor a gyártási dátumtól számít a 3 éves garancia a 3 led problémákra. Nem kelle ezen sokat görcsölni, az MS supportnál mindent elmondanak.

Retrofaktor - régi játék bemutatók és végigjátszások youtube.com/retrofaktor - retrofaktor.blog.hu

a garanciára ezt irta visza az a személy:: Az nem gond ha nincs meg a garancia papírja.Még számlát sem kérnek.A lényeg hogy ha nem volt még náluk beregisztrálva a gép,azaz az elõzõ tulaj nem javítatta náluk 3 ledes hibával,akkor semmi gond.A flash el sem nagyon foglalkoznak.

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

Ha garanciális a gép, akkor a MS ingyenjavítja és futár hozza-viszi. Neten keress rá az itthoni support telefonszámára és ott mindent elmondanak.

Retrofaktor - régi játék bemutatók és végigjátszások youtube.com/retrofaktor - retrofaktor.blog.hu

hali egy másik fórumban ezt a tanácsot kaptam:: Van egy telefonszám amit ha felhívsz és elmondod hogy mi a gondod,futár jön a gépedért,elviszi a microsoft -os cseh bázisukra ,javítják,2-3 hét,és vissza is viszi.Mindezt ingyen és bérmentve... halot már valaki iesmirõl vagy ez csubi és csak elszedik a gépet??

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

jó rendbe köszi

KILLER2
Van. Felviszik, megcsinálják, aztán visszahozzák. Nézd meg az #508ban lévõ linket, mert akié az oldal, õ csinálja a javítást. Szerintem ott keresgélj.

Töltsük le az internetet!

és nemtod van e olyan a consolecorner nél hogy kiküldenek 1 futárt ugyanis elég messze lakom hogy ne keljen nekem felvinni a gépet?

KILLER2
jelenleg 7000 Ft.

PoisonChihuahua
és ez kb menyibe kerül? és meddig lessz jó a masina? ugyanis flashelt a gép.

KILLER2
Ez az, ami a 3led szinte mindig. Valószínûleg a GPU egyik forrasztása felszakadt. Ha garanciás, akkor megy a MSnak, ha nem, akkor mász szervíz. Utóbbi esetben ha rám hallgatsz, ne valami sufni szarba vidd, még szétcseszik a cuccot. Ha nem garanciás, akkor a consolecorner-el jársz a legjobban, ott csinálják meg a legjobban és a legbiztosabban (A legtöbb helyen öbbnyire valami hõfúvóval melegítik át a GPUt, hogy a felszkadt forrasztások megolvadjanak és újra érintkezzenek. Az általam említett boltban leszedik a GPUt és erõsebb forrasztásokkal valami ultrahangos forrasztóval forrasztják vissza, szóval van különbség).

csáó 3 ledes led a boxom elõzmények játéközben lefagyott sipoló hangot adott ki ujraindítás után csíkos képernyõ függõlegesen.. A kérdésem javítható e vagy mehet a kukába? és hogy egyáltalán mi ez?

AltairFromAcre
Sziasztok! Csak annyit szólnék a winyóra feltett játékokhoz, hogy igen is nagyon sok értelme van, mert az igaz, hogy lemez nélkül nem megy, viszont a betöltési idõ durván a negyede, és a meghajtót is elég barátian kíméli. Jóval halkabb a gép, mert nem pörög a lemez mint egy állat. És mostantól akinek van live-ja, az csatlakozzon fel, mert fent van az új update, ami lehetõvé teszi a divx lejátszást a gépen. Nekem már gyönyörûen viszi, mint ha egy rendes dvd-t játszanék le. Csak annyi hogy a videókból kell indítani. Sok sikert mindenkinek!

hát, úgy legyen. kösz
KILLER2
Nincs semmi trükk, fogod azt kész. Nem sok módon lehet megfogni a kontrollert, szóval szerintem már rájöttél, hogy hogy kell :)
Ne félj, hamar belejössz, nem olyan rossz ám az a cucc. FPSre is tökéletes szerintem. Nagyon más, mint PCn, de ha belejön az ember az irányításba, teljesen jól játszható.

sziasztok, 12 év pc után átnyergelek az x360-ra.
az a kérdésem, hogy a fenébe kell a kontrollert használni? nyilván blõd a kérdés, de pc,egér,keyboard-fps után kontroller-fifa-autóverseny, elég drasztikus váltás. még nem próbáltm fps-t, nem szeretnék sírva kimenekülni a nappaliból :)
hát szó-szó, egyenlõre nem nagyon árzem az irányítást. van vmi trükk?
köszi gyerekek a segtéget!
Nem lehet.

hello. az ntsc-s játékokat átlehet valahogy pallos-ra convertálni valamilyen programmal?

GA-EP35-DS4, E5200 @3300mhz, 2gb, gainward hd4850 512mb

nickwaren
mkv-t nem kezeli a box, át kell raknod avi-ba, mpg4-be vagy esetleg wmv-be, szóval inkább nézd géprõl

KILLER2
Ez meg a dolog másik fele.

Még ha lehet is, akkor se mész vele sokra, mert indításhoz kell a lemez.

PSN: berghold

KILLER2
Tudtommal nem.

Sziasztok! Lehet, hogy hülyeség, de a XBOX 360 merevlemezére csak úgy rálehet tenni egy játékot? Mármint valahogy csatlakoztatni a gépre, és akkor úgy rátenni? XD Elõre is köszi a segítséget!
Szevasztok!

Ha van egy dvd film 720p-ben, amit ki szeretnék írni DL lemezre, akkor vinni fogja a box? Ilyenkor nem kell megadni layerbreak-et, mint a játékoknál? Vagy hogy van ez?

rastaman
valamelyik topigba írtad be. majd kikeresem neked <#eplus2>

MaSzKa
honnan tudod?

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

rastaman
nincs is bogzod... akkor meg minek kellene neked?! <#hehe>

MaSzKa
?ft

rastaman
Eladó egy megkímélt, tökéletes állapotban lévõ 20 Gb-os HDD X360-hoz. Áprilisban vettem a bogzommal együtt. érdeklõdni priviben lehet

Eladó egy vadiúj Liteon drive! Ha érdekel valakit írjon privátba!
KILLER2
Ja, ez így normális, a többi a gépé-
#484: Ezt hogy érted? hang nélkül játszol mindent vagy mi?

Xenu
Az normális, hogy a 20 gigából kb 14-et lát szabadnak? Másnál is így van?

Sometimes life hurst like hell

MaSzKa
hangot többféleképpen meg lehet oldani

nekem nem fontos a hang

Xenu
Reméltem hogy már valaki csinált ilyet, azért kérdeztem!

KILLER2
Google-n utána kell nézni, múltkor találtam egy oldalt leírással. De asszem, hogy csak bizonyos méretû és típusú vinyókkal mûködik. Van ott valami fájl vagy program, amivel formázni kell.

Xenu
Van egy arcade boxom 20gb-os vinyóval. Ha nagyobbat akarok, akkor csak veszek egy sata-s notebook vinyót, és kicserélem? Van felsõhatár, vagy bármekkorát felismer? Milyen formátumra kell formattálni?

végülis az csak ez most érdekelt

KILLER2
Mittomén. De nem tök mindegy?

most halottam hogy az xbox 360 ban alapból dx 10 es verzió van.. ez tényleg igaz?

KILLER2
De akkor hogy kötöd rá külön a hangot? Odafér még rendesen a sima kábel, amint a hang megy?

MaSzKa
ja hang nem megy át így

de nincs is hangszoró a moncsiba

KILLER2
Aha. Majd meglesem. Az a bajom, hogy ami kábelem van most nekem, annak a végén tûs DVI kábel van. Ez persze normális is, csak sajna a monitoromon is tûs DVi kábel van és fix kábeles és erre még nem tlaáltam megoldást. Meg amúgy van valami szar a hanggal is ilyenkor, nem?

MaSzKa
nekem dvi-s is a moncsim
ilyen csati volt már nálam és kábel is
bevállt nekem
szép éles a kép
és olcsó 2500Ft

most veszek 1et

KILLER2
Ez így nem faszántos. Én is vettem DVI végû HDMI csatit a boxhoz, csak az a baj, hogy tudtommal a HDMI nem tudja a monitorok felbontását.
Nekem olyanom van, aminek VGA csati a vége, van rajta egy fordító (fix kábeles monitoromnak hála) és utána egy VGA-DVI átalakító, azt az megy a monitoromba.

MaSzKa

mongyon már valaki olyan átalakítót amivel a boxot rálehet kötni 1 monitorra a nevát nemtom de fehér csatlakozója van..köszi

KILLER2
Ha hogy úgy. Hát így nem sokat ér az a cucc, mert van már tudtommal megoldás, hogy sima laptop vinyóból hogy lehet X3360as vinyót csinálni, így meg valszeg sokkal olcsóbb, mint ez lenne.

jaszy
A mûanyag háza a wincsinek. A nélkül nem sokat ér:)

KILLER2
A dokkolóegység mit takar? Az az X360 akar lenni? :)

Hellótok!
Eladó teljesen új X360 120 GB HDD, rendkívûl olcsó áron, mindössze 23.000Ft-25.000 Ft-ig!!!!!!!!!!!! Csak a winyó adó el, dokkolóegységgel Neked kell rendelkezned, kérésre, ha eljuttatod hozzánk ingyen beletesszük!!!, de, ha nem tudod, akkor leírjuk, hogy hogy kell!!!!
Érdeklõdni a [email protected] címen lehet!