XBOX360 HARDVER

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

narumon
Berakod a játékot, az elindul magától és játszol....

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

Persze feladc valahol egy hirdetést hogy 360 konzol alakatrészenként eló vagy beviszed egy szervízbe és megkérded menyit adnának az alakatrészekért.

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

KG21
Az volna a kérdésem, hogy egy javíthatatlan hibás Xbox360-asért lehet-e valahol pénzt kapni. Esetleg a DVD olvasójáért pl. E76-os ethernet hibás lett :(<#rinya>

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

Hali mindenkinek!

Egy kis segítséget kérnék. Vettem egy xbox-ot 2 hónapja és nem tudom hogy kell feltenni a játékokat. Ha valaki leírná hogy mit is kell csinálni azt nagyon megköszönném, mert eddig bárhol próbálkoztam senki sem segített.
Remélem tud vki segíteni. További szép napot mindenkinek.
Wadarr
Nemigazán érdekel, hogy flashelt e a meghajtó vagy sem :) Ez mindenkinek a saját dolga amibe nem szólunk bele mivel semmi közünk hozzá. Az E73-at pedig igen tudjuk javítani.

A webololdalunk címe megváltozott: http://xmedia360.hu

XBOX 360 - SZERVIZ (3 led javitás, fejcsere, elflashelt drive javitas, vízhútés, stb.) http://xmedia360.hu - Tel: 06-1-266-4698

PoisonChihuahua
A "lag" egy, a hálózatok belassulásakor használt szó, amire te gondolsz az a "hagyományos szaggatás" ami viszont hardware-es eredetû, tehát nem lehet köze a megjelenítõhöz, szal nem nagyon érteni mit akarsz...

A felbontás helyes beállításához segítségedre lehet ez a leírás.

Illetve néhányan írták, hogy nem eredeti VGA kábel esetén szellemképet tapasztaltak, lehet egy eredeti kábel a te problémádon is segít.
sziasztok! a segítségeteket kérném:) nemtom pontosan jó helyre írok, a problémám a következõ: az Xbox vga kábelen keresztül rá van kötve a 19" wide monitoromra, pontos típusa: Benq G900HDA, Egyes játékokon lassulást érzek. magyarán eléggé laggol a játék. Ilyen pl a call of duty 3, a GTA 4, de van olyan játék ami tükörsimán megy pl fifa 09, resident 5, mitõl lehet ez?? a monitorom a szar? mert sima tévén nincs probléma. vagy esetleg a felbontásokkal kell szorakozni? am a legujabb dashboard van fennt. elõre is köcce
Xenu
köszi a segítséget!

Sometimes life hurst like hell

Nem szólnak semmit nekemis 3ledel javította gépemet és nem szóltak a flash miatt. Mongyuk én nemis montam hogy flash-elt mivel nem a meghajtóval volt a hiba.

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

KILLER2
Biztos csak elfoglalt. Próbálkozhatsz a consolecornerban is, kb ugyanaz a 2, csak ott nem tudom, hogy probléma lenne-e, hogy flashelt a gép, bár szerintem nem.

Töltsük le az internetet!

Xenu
Wadarr-nak már írtam mailt, de nem reagált rá semmit:(

KILLER2
Próbálkozz itt.

Xenu
Sziasztok!
E73 hiba javítása lehetséges? Flashelt az xbox, és kellene valaki, aki megtudja javítani!

360ban milyen fajta vinyo való?
Lassan kevéske lesz ez a 60as, aza tervem h kicseréljem legalább 120asra
Másik forumban SSD-rõl beszéltek, de az kiba drága lenne....meg az élettartam...hmm elgondolkodtató.

2-ik verzió: Hallottam már h 2-ik vinyot is belehet rakni spec kábel segítségével, hogyan történik ez?
Hali most érkezett a hír:: Egy rossz hír a játékosok számára.
A tom clancy's H.A.W.X. játék megjelenése, és az ezt követõ játékok megjelenésével sajnos eljött az idõ hogy mindenki akinek 1.5 vagy annál kisebb xtreme-vel van okosítva a konzola, azoknak át kell okosíttatni 1.5.1-es verzióra.
Sajnos beletettek egy wawe3 crc-t amit dvd videó-nak ismer fel a konzol így sajnos az új játékok csak egy új firmware frissítés után fognak mûködni! Tapasztalt már valaki iet?

Jóvan na bocs

PoisonChihuahua
lol... Ezt talán tõlük kérdezd meg. Szerinted ki tudna pontosabb információt adni? Mi, vagy Õk akik csinálják...
Hali akor ha beküldöm a Consolecorner-be mit kell ráirnom a gépre ugyanis oda vissza futárszolgálattal akarom? Ez lehet hülye kérdés lessz de fizetni mikor kell ha elviszik vagy ha visszahozzák?

KILLER2
Wadarr a consolecorner egyik szervítzese és szerintem az egyik legjobb is, tényleg nagyon érti a dolgát. Az én elõzõ selejt gépem elég sokat járt nála, de mindig korrekt volt.
A haverod gépénekhalála sok okból lehetett, nem hinném, hogy bármi köze is lenne ahhoz, hogy hogy lett megjavítva.

http://hardverapro.hu/apro/konzolok_javitasa_karbantartasa_okositasa/hsz_1-200.html ezt a embert ajánlották egy másik fórumon álítólag jól csinálja a dolgokat. Ott irta nekem ezt egy személy: Az egyik haveromnak 3ledes lett, és felküldte wadarrnak.õ megcsinálta 10ezerért.na azután bírta neki 3hetet. Nemtom hogy ez a wader-hol dolgozik de lehet hogy a consolecorner be nemtom. Te esetleg tudod kiez?

KILLER2
Dehogynem. Meg azt tegyük hozzá, hogy pl a consolecornerben 7e Ftért hûtésmodot kapsz a 3 led javítása mellé és nem visszaolvasztják a GPUt átmelegítéssel, hanem új forrasztásokat kap az egész, amik olmozottak, tahát jobbak, mint a gyári.

Vízhûtés nekem nemis nagyon ajánlott amugy a szervizes csak azér adta ezt a tanácsot mert most készülök hozzá 3led-hibátt megcsináltatni és azér ajánlotta mert 3led után álítólag már nem tanácsos beletenni.

KILLER2
A szervízes hülyeséget mondott. Mivel az a vizescucc eleve nem hagyja felmelegedni a cuccot, nem is hûtheti túl. Az enyém 1 éve vízzel megy és bizony volt, amikor nyáron 32 fokban napi 6 órát mnent. Amúgy 12Vra nem szokás tenni a ventiket, asszem csak 9re. Az a 12 nagyon hangos.
Nem tudom, hogy hol csinálták a géped, de a szervízes a legjobb és legbiztosabb sûtésre mondta, hogy tönkreteszi a gépet. Inkább csak azé mondta szerintem, hogy náluk moddold a gépet.

Bocsi ha féreérteted én ezt ugy gondoltam hogy a ventik 12v on pörögnek és játék alatt igy nem anyira melegednek fel a dolgok és ezt nem én találtam ki hanem egy szervizes csávó monta hogy nem ajánlatos visszahûtést tenni bele ezek a dolgok miatt.

KILLER2
Az a helyzet, hogy az X360 gyári hûtése elég gyenge, akárcsak az ólommentes forrasztások, amik a sorozatgyártás gyorsasága miatt nem is tökéletesek.
Abban tévedsz, hogy ha kikapcsolod a gépet, akkor rögtön lehül. Igaz, hogy leláll a hõtermelés, de ott van a hõmennyiség, amit mivel a ventillátorok sem mennek, a gép nem tud elszállítani, így elõször még emelkedik is ahõmérséklet. SZóval megsülhet a GPU. Tudtommal a forrasztások repedését nem a hirtelen lehülés okozza, hanem inkább a gyenge hûtés miatti magas hõmérséklet, ami nagyobb hõtáguláshoz vezet, ami miatt a gyenge forrasztások elszakadnak.
De errõl itt találsz bõ és pontos információkat.

Ha bekapcsolja az ember a gépet és játszik 3-4órát, akkor normális esetben
a northbridge,a cpu és a gpu üzemhõfokon megy.
Amikor kikapcsolja az ember a gépet, leáll az áramszállítás a fent leírt
perifériáknak.Igy elkezd hûlni.namost ha még erre rásegít az ember akkor
egy hírtelen hülést eredményez, ami a cin golyókat magyarán megkövesíti és
így apró hajszálrepedések keletkeznek.
Amikor teljesen kihül akkor ezek picit szétpattannak.bekapcsolás után a
hajszálrepedések között nincs megfelelõ kontakt és apró szikrákk
keletkeznek közötte.
Ami nem csak hogy új három ledet eredményez, de teljesen haza is vághatja
a lapot. Valaki hallotmár iesmirõl hogy a visszahûtés ieneket okozna?

trick daddy
THX <#vigyor0>

http://www.golemkonzol.hu/webshop/ Belemész a 360 ba és ot van hogy kiegészítõk

trick daddy
ohh kösz és ez 8e-s hol van ?? mert ahol én nézegettem a vezetékes 11E-volt átlagjában

Hali kiváncsi lenék valamire ugye ami most van nekem box az 2008 as tehát még a régi meghajtó van benne namost ha vennék egy mostani gépet akor abba ha minden igaz már LiteOn meghajtó lenne arra lené kiváncsi hogy amit eddig kiirtam játékokat a régi meghatóra menének-e az ujon? Mert hallotam olyat hogy átkel konvertálni a játékot mer máshogy van flashelve az uj gép. Elöre is kösz

ahaogy nézegettem a vezetékes 8k köröl van a vezeték nélküli az 10k kb

trick daddy
Hy all <#wave> 360-hoz kb menyié kapok joy-t (kontrollert) a vezetékes v az anélküli ?

Köszönöm szépen a segítséget mindenkinek,így már azért könnyebb lesz eldöntenem,hogy mégis mihez kezdjek.
KILLER2
Csak hogy kicsit hozzászóljak a HD cuccról:
Vannak játékok, amik játszhatatlanok normál TVn, mert egyszerûen nem tudod elolvasni a feliratokat, szóval mindenképp monitoron vagy HDTVn célszerû használni.

PoisonChihuahua
1. Link
2. Van. Itt keresgélj.
3. Ha flash-elsz, bannolják a gépet a LIVE-ról, ez nem megkerülhetõ. A hûtésmódosítást meg azoknak találták ki akik a flash miatt bukják a garit és így próbálják életbentartani a gépet. Garanciális gépen a hûtésmod baromság.
4. Igen, egy HD megjelenítõ erõsen ajánlott a teljes élmény érdekében. HD-DVD-t csak külön megvehetõ eszköz segítségével játszik le.
5. A flash az új meghajtós gépeknél csak teljes meghajtócserével lehetséges, szal kb. 15k. (Bár mint lentebb olvashatod, van ahol 24k-t is elkérnek O_O) 12+1 hónap LIVE elõfizetés 10k.
6. Az Xbox360-at rákötöd a netre (PC netmegosztás, közvetlen modem vagy router segítségével) és regisztrálsz. Ennyi.
Sziasztok!Xbox360 vásárlása elõtt vagyok és érdeklõdnék.Visszaolvastam a hozzászólásokat és annyi minden elhangzott,hogy szeretnék egy összefoglalást az egyszerûbb átláthatóság miatt.Prémium és Elite Pack között gondolkodom.
1.Mi a különmbség a két gép között (merevlemez nagyságán kívûl) illetve megéri-e a drágább gépet venni?
2.Van-e olyan hely ahol ha megrendelem,a módósításokat is megcsinálják (pl.hûtés)beleértve a flashet is?
3.Érdemes-e flash-elni,ha szeretnék vele live-on is játszani?A hûtés módósítása mindenképp javasolt?
4.Ha ki szeretném használni a HD minõséget(ennek csak filmeknél van jelentõsége?)akkor kell hozzá a megfelelõ tv vagy monitor?
5.Mennyibe kerûl a flash-elés és a live elõfizetés?
6.Végûl mi kell hozzá,illetve,hogyan mûködik ez a live dolog(hova,mihez,min keresztûl csatlakozik)?
Nézzétek el ha a kérdések furának tûnnek,de kezdõként nem könnyû!<#vigyor2>A segítségeteket elõre is köszönöm!

KILLER2
x-media.xel.hu
Itt nézz körül. Ez gyakorlatilag a consolecorner szervíze. Meglesed az árlistát, megkeresed az e-mailt és írsz, aztán beadod a géped úgy, ahogy ott le van írva.

még nem csináltak semit csak ajánloták nyugi ha érdekel olvas visza

jaszy
24E? Téged jól átvertek!!!!!

de figyelj nem találtam az oldalon semmien e-mail cimet vagy csak hivjam fel õket és mongyam hogy vigyék meg hozzák a képem?

KILLER2
24e Ft flashért? :)
Akkor az gondolmo a meghajtó is. Hát szerintem akkor inkább a consolecorner 7e Ft-os újraforrasztása, elég jó az. Gyakorlatilag jobbak lesznek a forrasztások, mint egy új gépen és ingyé kapsz bele hûtésmodot is.

fúú a szálításra nem mondot árat meg a meghajtó cserére se az a 24000 ara vonatkozik ha a microsoft uj gépet ad akor annak a meghajtója mivel más már akor annak a flashelési ára

KILLER2
Mennyibe kerül összesen ez a szállítás+meghajtócsere+flash? Szerintem az MS is csak átmelegíti a GPUt, hogy visszaolvadjon, azt joccakát. Legalábbis én nem tudok semmiféle cserérõl. De nem lepne meg, ha kiderülne, hogy csak tájékozatlan vagyok :)

Heló uj fejlemény van a 3leddel kapcsolatban most voltam ben egy konzolboltban és 2 ajánlatot kaptam az egyik: felvitetik pestre és kicserélik a meghajtót egy nem flasheltre a microsoft matricát is visszarakják tehát a gyári álapotba teszik vissza a gépem és el lehet küldeni a microsofthoz. Namost egy kérdés azt monták kicserélik egy vadonat ujra ez iga? vagy csak megjavitják? Mongyuk utánna ujre kel flasheltetni a gépet 24000ft de szerintem még mindig jobban járok mint ha csak javításra küldöm el pestre. szerintetek meik legyen?

PoisonChihuahua
Az MS sem hülye, ha rájönnek, hogy flash-elt, akkor nem javítanak rajta semmit, visszaküldik a géped úgy ahogy van és ha jól tudom ilyenkor a szállítási költséget is neked kell fizetni (~10k)!
Az ingyenes szállítás és javítás a garanciával rendelkezõ Xbox 360-akra vonatkozik!
Ha te komolyan azt hitted, hogy az MS egy flash-elt warez gépet vígan, térítésmentesen megjavít, akkor eléggé el vagy tévedve...
Csak a gép kell, semmi más. Viszont ha okosítva volt, akkor valószínûleg nem fogják megjavítani. A sérült matrica nem nyerõ, de errõl tényleg jobb lenne megkérdezni a supportot.

Retrofaktor - régi játék bemutatók és végigjátszások youtube.com/retrofaktor - retrofaktor.blog.hu

KILLER2
Szerintem elég csak a gép, akár doboz nélkül is. Nem tudom, soha nem volt a gépem gariban.

hát a amtricán nagyon kicsit látcik hogy babrálva volt nics elszakadva vagy iesmi.. Ha beküldöm meg minden akor szólnak érte hogy nics meg a doboz bár ha anygon kel akor tok szerezni.. és egyáltalán mit kel berakni kel minden vagy elég a konzol meg a kábelek?

KILLER2
Többnyire ezt valóban nem nézik, bár lehet, hogy probléma lehet az elszakadt garancia matricával, mert nem hinném, hogy figyeltek rá, amikor flashelték. Meg asszem, hogy az MS szervizébe szokás kicserélni a drive-ot a legújabb Lite-Onra. Bár asszem már azt is tudják törni, csak ha beleteszik, akkor újra kell flashelni. De nem tudom, hogy ott mennyire szokás mostanság kicserélni a gépekben a driveot.

bocs hogy enit kérdezek de flashet a gépem akoris megcsinálják?