Agyatlan adatlapok (iwiw,etc.)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Ált. iskola: odabejártam
Középiskola: idemánemnagyon
Egyetem/fõiskola: idemegbesejárnék
Emancipate yourself from mental slavement!
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
\"Itt tavaszi-tekercs, hallasz?..\"
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
Örök favorit: Manchester United ||| Erõs szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
♥♡♥ I ℓικє τσ βє ωιτh мφ fяιєи∂! ♥♡♥
♥♡♥ Hє ιs мφ ℓιfє!I ωαиτ hιм sιмpℓφ! ♥♡♥
♥♡♥ I иєє∂ hιм sιмpℓφ τhιs σn τhє ωoяℓ∂! ♥♡♥
♥♡♥ N-O-R- !!I ADORE HIM!! R-B-Y-M ♥♡♥
♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥
♥ . . иε ғέℓтs.. εz αz άℓмσм, кεℓℓ, нσgy кιcsιт ғάjjσи . . ♥
♥ . . иεм кεℓℓ σℓyαи вαяάт, кi csαк szóvαℓ szεяεт . . ♥
♥ . . újяα vάяσк έs újяα ғέℓεк, α vαℓósάgтól мεgιит мεsszε έℓεк . . ♥
..♥..нα ωαℓαкι uтáℓ αz αzт נєℓєηтι, нσgy σℓyαη szєяєтηє ℓєηηι mιηt тє..♥..
Nєwєтηєк яαjтαм, мєят кüℓöηвözöк тõℓüк...∂є éη ιs ηєwєтєк яαjтuк, мєят Õк мιη∂ єgyfoямáк...😉:/
αz éℓεт εgy נáтéк, csαк ηεм мιη∂εgy кι vαgy: נ
áтszoℓ vαℓαкιvεℓ, vαgy נáтéкszεя vαgy...😉
♥ αкι ιsмєя, sσsєм ƒσg єℓƒєℓєjтєηι, αкι
єℓƒєℓєjт, sσsєм ιsмєят.. ♥ ;]"
<#wow3>#wow3><#zavart2>#zavart2> Én ezektõl vagyok kész lelkileg😄
Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.
nem tudja valaki, hogy azt meg tudom nézni, ha valaki megnézi a lapomat? Szóval azt látom-e valahol, hogy kik nézik meg a lapomat az iwiwen.
üdv.
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
A függõ kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy elsõ, vesztettél Száguldó Donor
van pár ismerösöm aki használja de azt csak sms-ben mert a w-hez egyszer nyomod le a gombot a simához 3szor,de hogy sz.gépen miért kell azt nmtom!
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
A türelem rozsdát terem.
cím: Nem mondom meg, mert megkeresel es megolsz. XDDDDDd<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
Magamról
Én Pali vagyok.
Nem akarsz jobban megismerni...
Anyanyelv
magyar
Beszélt nyelvek
magyar, angol
Állatok
kutya
Ezt csinálom, mikor dolgozom
Tanulo meg olyan dolgok amik ezzel jarnak...
Ezt csinálom, mikor nem dolgozom
dölgök, alszom, iszom, vezetek
Telefonszám
mar elfelejtettem
Cím
Nem mondom meg, mert megkeresel es megolsz.
practitioner of the forbidden arts of death
ÁÁÁÁÁ...Meg :'Mamutokat tenyésztek" ÁÁÁÁ...
<♥.ha.walamih.érdekelne.a.magánéletemrõl.wagy.csak.úgy.beszélge tnih.szeretnél.mert.nincs.kiwel.akkor.wegyél.fel.msnreh.és.majd. ott.társaloghatunk .>♥.ha.walamih.érdekelne.a.magánéletemrõl.wagy.csak.úgy.beszélge tnih.szeretnél.mert.nincs.kiwel.akkor.wegyél.fel.msnreh.és.majd. ott.társaloghatunk .>
<♥.LoVe.:>♥.LoVe.:>
<♥.család.♥>♥.család.♥>
<♥.barátok.♥>♥.barátok.♥>
<♥.ajak.♥>♥.ajak.♥>
<♥.házibulik.♥>♥.házibulik.♥>
<♥.zeneeee.♥>♥.zeneeee.♥>
<...és.még.walamih.:♥.stay.true.♥>