Barátnõd

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SötétBarom
Most egyelõre lakótársak vagyunk :>

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Narxis
Na, mesélj.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

SötétBarom
Az a baj itt is melegszik a pite.. :|

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

AntiHero
<#worship>

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

wordsworth
nyam

PSP user n\' soon ps3 user too :)

SötétBarom

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

wordsworth
hát fenetudja, de erre a hétre már 2 dugást leírhatok 😄D

Narxis
Szerintem tommygear...

igazából nem volt olyan vicces..és mégcsak búcsúsex sem volt,

?? ki ez?

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Narxis
LOOOOOL

Narxis
😄DDDDD

õ a barátnõd?

nah,,egyik sincs már meg😄

Narxis
Mi történt?:S

wordsworth
Na ugy nez ki, 2,5 év után vége a dolognak :/

SötétBarom
😄DDDDDDDDD

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

ez ma Magyarország...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

vagy pedig nem ismersz és életedben nem láttál még...semmi bajom sincs!!! Errõl beszéltem srácok csak leírtam a véleményem és a tapasztalataim és rögtön ki kell nevetni idáig fejlõdött a világ...Azt hiszem nem árulok el nagy titkot avval, hogy szipmlán álarcot hordtok nem vagytok önmagatok és csak osztjátok az észt közben duzzatok az egotol és kinevetitek a másik embert...

(fogalmam sincs ki az a salsoul)

SötétBarom
😄D

te meg szimplán beteg vagy vagy aberált leszel majd?

😄D..😛..az kivan zárva mer'nem tudom😄

SötétBarom
Lehet átfáradni a "ritka rendes lányt találni" topicba, és ott okosítani azzal az idióta salsoullal, meg a clio spanjával. Ez nem sopánkodós, hanem showoff topic.

HTX.

SimaSuna
Life is life 😊
"de ha legalább a feltételes bizalom nincs meg senki felé akkor hogy vagy képes tanulni / dolgozni?"

Az egyetlen élõ közeli rokonom az anyám bízik bennem talán még ez éltet, amúgy nehezen csak megsúgom😊 "Az élet márcsak ilyen, valakinek minden összejön azonnal, valaki meg mindenért meg kell hogy küzdjön örökösen szenvedve."

van rengeteg haverom, ismerõsöm barátom 1-2 van akit annak tartok talán...amúgy mindenkivel 2 lépés távolság errõl nem tehetek vagy ilyen a személyiségem vagy ehhez szoktattak hozzá kiskoromtól kezdve...Barátnõ dolog elég sok minden hátráltat h miért nincsen. Próbálkoztam társkeresõkön is kb 3x le lettem pattintva de pl úgy h elmentem már a megbeszélt helyre és kapom az SMS-t h akkor mégsem, sztem én itt semmirõl se tehettem. Volt egy másik eset akkor összejött egy találka, de utána meg mástól hallottam meg h a lánynak egyáltalán nem tetszem utána rögtön avval jött h inkább a gyerekkori haverjával próbál összejönni...lehetne itt most küzdeni ezerrel, de nem fogom magam lejáratni és szenvedni olyanért aki tudom h nem érdeklõdik irántam hiába találkoztunk. Ami nem megy azt nem szabad erõltetni..Volt még olyan eset amikor a távolság szólt közbe. Képes voltam kimenni a határon túlra egy lányért,(kellett útlevél is),hosszú út, és ez bátorság volt az õ szemében, mert bíztam benne hátha lehet valamit de végül összehaverkodtunk minden, sajnos abból se lett semmi. Távkapcsot nem vállalta be. Összegezve próbálkoztam én, de ezek miatt elment a kedvem. Tudom jön a szokásos sablonszöveg tõletek h csak próbálkozni kell😄 annyit mondok nem egyszerû dolog ez.

SimaSuna
de ha legalább a feltételes bizalom nincs meg senki felé akkor hogy vagy képes tanulni / dolgozni?
rengeteg haverom / barátom van de igaz barátom nekem csak 1 van! 😊
de a többiek felé a feltételes bizalom van meg...
alapból szemetek az emberek...úgy érzem elég rossz korba született bele fõleg aki a rendszerváltás után született...a társadalom agyilag lefele halad, és tudatos butítás folyik a rendszerben. Nem akarok politizálni, mert rögtön lennének cáfolatok. Nem értem pl ezt a furcsa kérdésed, nem tartok senkit hülyének addig a pillanatig nem, amíg nem látom ki milyen...

jajj már nem kell ennyire rémhíreket írni😊 csakhogy tudd jól haladok, maximum fizikálisan szenvedek, de érzelmileg nem probléma azt várom h felvegyenek a Corvinusra vagy vmelyik RTF szakra, normális dolgozó állampolgár leszek az egy más kérdés, hogy nekem mi a szórakozásom...mindenki egyénileg dönti el, hogy kivel kikkel barátkozik...Nem sok jó tapasztalatom volt emberekkel és a környezetem se volt felhõtlen. Egyre primitívebbek az emberek, bunkók és szinte abszolút nem tolerálnak semmit...ne csodálkozz, ha egy picit kilógsz a többiek közül teszem azt többet gondolkozol, teszed a dolgod tanulsz ahelyett h innál meg buliznál már rögtön szar ember vagy a szemükben. Ennyit errõl...EMO-s nem leszek jól bírom az egyedüllétet amúgy is csak megjegyeztem h néha biológiailag szenvedek, de az kit érdekel😄

Narxis
Azon jót röhögnék. 😄

Dynamic
FAIL. Az majd külön vicces lesz ha az egyedi tetkó alapján valaki egybõl ráismer egyik(vagy mindkét?) csajra, és szól neki, hogy mással is kavarsz (esetleg az egyik csaj talál rá a saját képére)...
Narxis
Ez is igaz!

SimaSuna
van benne igazság 😊

de ha nem keresi sehol a párját akkor miért várja hogy a sült galamb a szájába essen? 😊
Narxis
Hát azért én nem bíznék az ilyen társkeresõ oldalakban. Bár neked sikerült, de szerintem a többség aki oda regisztrál az vagy szatír(férfi) vagy öreg/csúnya(nõ). 😄

De biztos vannak kivételek, csak õk kevesebben vannak. 😄

persze mindenki más hülye nem?

\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)

SimaSuna
akkor ez itt user error...
ha bezárkózol a világ elõl EMO leszel, sötétben érzed jól magad, vágdosod az ereid...így sose lesz csajod, 40évesen még szûz leszel...
én se voltam az a Bekem képü svarcinéger alkat...addig addig keresgéltem míg megtaláltam a csajt akit szerethettem...
jó volt 1 pár kapcsolat, de ez ezzel jár...
vannak társkeresõ oldalak...és aki azt mondja hogy nem érdemes ott keresni az téved....10hónapja ott találtam meg a mostani csajt, boldogan élünk, már félig hozzám költözött...és õ is SGzik 😊
Narxis
<#ejnye1>

mondjuk tételezem legyen az 20 sõt 21...és nem csak az én hibám h nem jöttem össze senkivel, bár eléggé zárkozott természet vagyok...nem bízom az emberekben. Ettõl függetlenül, ha egy kicsit is értékelnének mondjuk az emberek rögtön nem lenne gond, dehát nekem nincs kedvem azt csinálni mint a sok más birka. Nem részletezném tovább...

wordsworth
mondjuk az nem mindegy h hány éves vagy 😊 kinek mi a bizonyos kor

hmm közeledek egy bizonyos életkorhoz de még sosem volt barátnõm valamiért sosem jön össze😊 nem értem mitõl olyan nagy szám a tetoválás...

Várjuk😄,Akkor lassan énis mert már a vége felé jára szurkálás.

SötétBarom
Na, ilyen tetkós képet tolok majd én is, ha kész lesz neki 😊

Narxis
LOL, te kis kujon. xD

ági😛

Sunny😛

Szerencsére még nem tudnak egymásról😊,,nehéz is dönteni.

Narxis
csak az a csaj foglalt amelyiken fekszenek xD

Narxis
lol

semmi nem tart örökké... félrekúr mind 😛

\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)

Narxis
<#hehe>

Én 8 hónapja vagyok együtt barátnõmmel...este msn aztán telefon...1 suliba járunk... nyáron ismertem meg és imádom (õis engem örökké) <3😛... nem is lakik messze kb 15-20km...v annyise...szal mindenhéten lejárok hozzá...suliután meg...kis romantika😛 hétvégen meg...<#idiota>
SimaSuna
asszonynak családija van, a saját családjával, nekem (kedvezõ percdíjas) céges...
a net nem az igazi, de mégis csak "vele" vagy 😊