Barátnõd
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha meg a hangjat is hallani akarom akkor skype, tökeletes.
Abban viszont igazat adok hogy a mobilszolgaltatoknal kedvezö dijak vannak, enmagam is hasznalom bar "csak csaladi".
mind 3 mobilszolgáltató ad olyan lehetõséget hogy egymás közt 0 vagy rendkívül kedvezõ percdíjakat használj...
neked kell eldönteni hogy elõfizetésest vagy feltöltõset használsz...
én sokkalta elõnyben részesítem a telefont mint az MSN-t...
mostanság 7napból 4-5t nálam van...ha nincs akkor inkább telefon / sms...nagyon max MSN de akkor is csak a lényeget beszéljük.
én ingyen hívom õt...õneki 1000sms-e van...
még talán a telefon olcsóbb mint az MSN...
csak gondolj bele..
-áramszámla
-netszámla
-nem hallod a hangját, a mondatai hanglejtését...
Néha van úgy, hogy sehogy!
György
Úgy mondod, mintha sose msn-eznél a csajoddal..
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Bemásoltam neki.. röhög, mint valami hülye.. de én is XDXD
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
Amúgy bejön igen.. 18 év alatti..,de valami szép "lírai" megfogalmazás kellene.. nem azért mert elvont.. hanem hosszú ügy😄 lényeg, hogy olyan kellene..😄😄 köszi
😄 am. nem feltétlen poén, tényleg bejön ha 18 év alatti a csaj xD
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
SAMSUNG NP900X4C-A0A - i7-3517U, 15.6HD+, 512GB, 8GB, Win8 Galaxy SIII-I9300 Sex Rock and Roll
omg. mivan veletek 😄
Világítós lámpát, port, búzát, békességet, két funkciós turmixgépet, xbox360-at és boldog szentestét mindenkinek.-.-
SAMSUNG NP900X4C-A0A - i7-3517U, 15.6HD+, 512GB, 8GB, Win8 Galaxy SIII-I9300 Sex Rock and Roll

PSP user n\' soon ps3 user too :)
Télleg. 😊
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"

csak azt nem értem,h ez mire jó??!,ugy értelmesen szivesen eldumálnék egy ilyennel de sztem ez álom marad!
www.icewebhu
PSP user n\' soon ps3 user too :)
ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W
Illa-berek, nádak-erek, a kamionosok jó emberek!:D Ne hajts gyorsabban, mint ahogy az Õrangyalod repülni tud.