Barátnőd
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W
Nem azért élek, hogy megfeleljek a te elvárásaidnak és te sem azért jöttél a világra, hogy a kedvem szerint élj...

ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W
Mostmár értem miért ilyen szomorú a kicsike, a csávója ingerküszöbét márcsak a játékok ütik meg xDDDD (bocs)
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Illa-berek, nádak-erek, a kamionosok jó emberek!:D Ne hajts gyorsabban, mint ahogy az Őrangyalod repülni tud.
szépek, aranyosak.
Nem azért élek, hogy megfeleljek a te elvárásaidnak és te sem azért jöttél a világra, hogy a kedvem szerint élj...
És akkor

Illa-berek, nádak-erek, a kamionosok jó emberek!:D Ne hajts gyorsabban, mint ahogy az Őrangyalod repülni tud.
Kérem kapcsolja ki!
Max pha pöröga topic majd énis teszem!
Am nemrég tettem fel egykis képpackot pár csajrol a közöségis topicban ott ha valaki kiszurja rábolintok
www.icewebhu
PSP user n\' soon ps3 user too :)
Napi max. 4 óra játékkal, meg egy természetközeli (vadász lennék) állással nem hiszem magam kockának 😊 És az itt lévõk 80%-a sem az...
Legközelebb gondolkodj, mielõtt írsz, ennyi.
,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"
de legyen igazatok ugye...ilyenkor is inkább az kötekszik aki magára talált 😊
www.icewebhu
ejha, ez visszhangzik (-;
dixitque deus fiat lux
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
hja h nketek annyi társasági életetek van h titeket még a nap se ér??!egésznap gumoztok max akor látjátok a napot mikor anyátok levisz titeket sétáltatni 😄
hja és ezt azokra értem akiknek nagy a pofájuka gép elöt föleg ezen a forumon közben fasorban nincs csak a monitor elöt nagy az arc,akinek épp nincs vagy él társasági életet annak respect és jó nyarat 😊
a többnek esen ki a szeme a klaviaturára 😊
na h ne legyek köcsög...senki se reménytelen,tessék porbálkozni meg élni az életet (gépelöti msnezés - gamelés nem az)
www.icewebhu
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
techgarazs.com ingyendomain.tk BME

Gigabyte EX58-UD3R, i7 920, 6 GB Corsair DDR3-1600, Sapphire Radeon 4890 VaporX