Breaking Bad (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Folytatódhat a Breaking Bad!?
Bár én szívesen megnéznék egy évadot, hogyan árasztaná el Európát amfetaminnal.<#nevetes1>#nevetes1>
hogy jeleneteken át meg sem mukkannak, semmi zene nem megy. nagyon jól felvezetett 1-2 pörgõs jelenetet ez az egész lassú görgeteg. plusz hogy a legdrámaibb jelenetekben nem volt szimfonikus meg áradozó zene, csak a párbeszéd, és a csöndek súlya. tökéletes produkció
\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"
már kicsit idegesít és fogom a fejem ha valamibe belekezd (bár most az az álláspontja hogy ne használjanak fel gyerekeket gus dílerei jogos volt tõle)
na jöhet a S03 finálé
"Jesse Bruce Pinkman was born in September 1984"
2008-ban indult a sorozat, szóval olyan 24-26 környékén van
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
egy kérdés: Jesse karaktere hány éves a sorozatban? mert komolyan mondom felbasz hogy a gebaszok, gondok 99%-át õ okozza, walter meg söpröget utána
nekem összesen 3 rész nem tetszett: 1. legyes. Meg az elsõ kettõ mikor folytatódott az utolsó évad második fele.
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Yo, Bitch!
Ez nagyon nem igaz. Nekem az elsõ 2 évad alapján egyáltalán nem nyerte el a tetszésemet, abba akartam hagyni csak mondták nekem is hogy bírjam ki. És de jól tettem hogy kitartottam :)
de ne aggódj, megéri végigbambulni, nagyon: a harmadik évadtól sokkal jobban eltalálják a tempót, felpörögnek az események, és lészen öröm és boldogság.
"The trees move. Do you not see it?"
csak vicceltem:D
már a második évad végénél járok, megvolt a nagy akkumulátoros fõzés is.
ez a pinkman mekkora egy idióta te jó isten:D
\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"
Regards,
ilyen kérdést...
Bazinga!
Király egyébként <#eljen>#eljen><#smile>#smile>
hááát nemistudom :D
Yo, Bitch!
majd még tudósítok hol járok éppen, mik az észrevételeim
Yo, Bitch!
Mondjuk Heisenberg látogatása Tuconál se volt rossz.
Második évad? Az ATM lopós-kinyitós rész megvolt már? Az is elég meredek azért. Van ott egy-két "durva arc" <#eplus2>#eplus2>
Ha neked a Knight Rider és egyéb gyorsabb sorozat jön be, akkor hagyd a fenébe!
gondolom az évad végén lesz valami csattanó ilyen dexter sztílóban,de ez így nagyon üresjárat most.
de ennek ellenére el kell ismernem: rohadt jó sorozat. végre JÁTSZANAK egy sorozatban, öröm nézni ezeket az érzelmeket és beszédeket/ordibálásokat a sok híg fapofás színészekkel operáló produkciók után.
fog még valami történni ebben az évadban? mert szívem szerint skippelném ezeket a részeket. sokan mondták hogy lassan indul be a sorozat, de a tucos történések óta alig történik valami
skyler meg egy büdös kurva
yo! wanna cook?
A halál csupán a kezdet...
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Szeretem a cicákat
ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |
Yo, Bitch!
Yo, Bitch!
A halál csupán a kezdet...