Breaking Bad (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én kinézem Hollywoodból, hogy folytatnák. Pénz beszél...
Az egy dolog,hogy õ mit akar...úgysem fogják folytatni.

Úgy néz ki a fõszerelõ szívesen tovább folytatná a sorozatot...<#confused>
Folytatódhat a Breaking Bad!?

Bár én szívesen megnéznék egy évadot, hogyan árasztaná el Európát amfetaminnal.<#nevetes1>
tigeroo
igen. a legjobban a vágás és a hang tetszett.
hogy jeleneteken át meg sem mukkannak, semmi zene nem megy. nagyon jól felvezetett 1-2 pörgõs jelenetet ez az egész lassú görgeteg. plusz hogy a legdrámaibb jelenetekben nem volt szimfonikus meg áradozó zene, csak a párbeszéd, és a csöndek súlya. tökéletes produkció
kommersz
latod! hiaba sirtal az elejen!

\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"

tigeroo
végignéztem.

eáztakurva. nem találok szavakat. ezt sohasem fogom elfelejteni!

http://www.youtube.com/v/8m7Ybp3Ehrs&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB
tigeroo
értem. csak mert olyan a viselkedése mint egy 16-18 éves hülyegyereké:D

már kicsit idegesít és fogom a fejem ha valamibe belekezd (bár most az az álláspontja hogy ne használjanak fel gyerekeket gus dílerei jogos volt tõle)

na jöhet a S03 finálé
Shiwo
wikipédia szerint :

"Jesse Bruce Pinkman was born in September 1984"

2008-ban indult a sorozat, szóval olyan 24-26 környékén van

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

tigeroo
3. évad évadzárót fogom megnézni ma este.

egy kérdés: Jesse karaktere hány éves a sorozatban? mert komolyan mondom felbasz hogy a gebaszok, gondok 99%-át õ okozza, walter meg söpröget utána
Rockynhooo
+1
nekem összesen 3 rész nem tetszett: 1. legyes. Meg az elsõ kettõ mikor folytatódott az utolsó évad második fele.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

ForzaInter
Fel nem tudom fogni, hogy nem tetszhet valakinek az elsõ 2 évad, én azokat is imádtam. Tuco, meg a lakókocsiban a fözés, nagyon fasza volt már akkor is.:)

Yo, Bitch!

GregSB
"ha még a 2 évadban se nyerte el a tetszésed akkor késõbb se fogja.."

Ez nagyon nem igaz. Nekem az elsõ 2 évad alapján egyáltalán nem nyerte el a tetszésemet, abba akartam hagyni csak mondták nekem is hogy bírjam ki. És de jól tettem hogy kitartottam :)

GregSB
Bírd ki valahogy, mostmár nincs sok hátra addig hogy nagyon beinduljon a sorozat. 3. évad közepétõl a végéigolyan lesz hogy nem tudod majd abbahagyni.

Calver
amúgy nyugi, attól függetlenül h a topic közösségének egy része szereti ennek emlegetõit cafatokra tépni (mert oldalanként elõkerül, lásd itt) és baromira szembeszállni vele, az elsõ két évad biza baromira lassú lett, és hajlamos unalmasnak/szenvedõsnek lejönni, plusz még extrában egy írósztrájk is biza beleszart.

de ne aggódj, megéri végigbambulni, nagyon: a harmadik évadtól sokkal jobban eltalálják a tempót, felpörögnek az események, és lészen öröm és boldogság.

"The trees move. Do you not see it?"

tigeroo
megnéztem az utolsó részt, hát elég nagy hülyeség volt, úgy igazából katarzis sem volt meg ahogy egy finálétól vártam volna.

csak vicceltem:D

már a második évad végénél járok, megvolt a nagy akkumulátoros fõzés is.
ez a pinkman mekkora egy idióta te jó isten:D
Bakker, jó nagy baromságokat írkáltok itt. Szegény meg majd komolyan veszi õket.
kommersz
sporold meg az idot , nezd meg csak az elso es utolso reszt!!!444negynegy

\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"

LoSA
Én imádom a Breaking Bad-t, de... Nekem a fly rész, az szenvedés volt!! Az valahogy nekem nem jött át. :( :(

skinnyman
A "NOT" szo nem veletlenul volt a hsz vegen. :) Ez tipikusan olyan sorozat, ahol bun barmit is skippelni. Beleertve a fly cimu reszt is.

Regards,

precision
skippeld nyugodtan, aztán majd lepõdj meg, hogy fogalmad nincs melyik karakter mit miért tesz, mert ugye skippeltél pár "lapos" részt ami ugyanolyan fontos még akkor is ha semmi akció nincs benne

ilyen kérdést...

Bazinga!

LoSA
Volt vagy 3000! <#vigyor>

Rockynhooo
Van péz <#idiota>
Király egyébként <#eljen><#smile>

LoSA

Megjött a tokom... <#nevetes1>

ne hasonlítsd mondjuk egy magyar családhoz, mert ott azért mégiscsak más <#buck>
tigeroo
terhes léttére cigarettázik meg picsog hogy nincs pénzük, miközben medencés telkük van, de õ nemis dolgozik full munkaidõben, csak hobbiból ír hogy hátha felkarolja valamilyen kiadó?

hááát nemistudom :D

Vicces ez a Skyler dolog egyébként. Egy interjúban azt nyilatkozta Anna Gunn és az egyik író is, hogy az egyáltalán nem volt a céljuk, hogy az emberek megutálják Skylert, de aztán valahogy még is az lett a vége. :D
Pedig én egy idõ után már úgy néztem, hogy minden olyan jelenetet átugrottam ahol Skyler rinyált. :D

ForzaInter
Nekem ez jött le.:D Skippelni semmiképp ne skippeld, ez nem az a sorozat ahol kilehet hagyni részeket. A sztori és a karakterfejlõdés szempontjából minden rész fontos.

Yo, Bitch!

tigeroo
héló, nem mondtam hogy nem tetszik. csak már várom hogy beinduljanak az események.

majd még tudósítok hol járok éppen, mik az észrevételeim
ForzaInter
egy lassan építkezõ minõségi dráma sorozat, ha még a 2 évadban se nyerte el a tetszésed akkor késõbb se fogja.. sztem a világ legjobb sorozata a sopranos mellett.

Yo, Bitch!

tigeroo
most járok az ATM-es résznél. Jesse jó balfék még itt azért. mondtam volna a redneck párnak hogy holnap visszajövök a pénzért, mit bohóckodik ott. gondolom végül felküzdik magukat az alvilágban, mint valami grand theft auto játékban.
Rockynhooo
Minden sorozatban vannak/voltak töltelék/gyengébb részek. De nekem pont a Breaking Bad volt az, ahonnan kb 3ra ha emlékszem <#eljen>

A breaking bad elég lassan építkezõs sorozat volt . Eleinte mindenképp. A lassú eseményszövögetésbe aztán becsusszant egy-egy meglepõbb pillanat. Amolyan pofánverõsen. A kedvencem az volt amikor Walt elmagyarázta Jessenek miért is volt szükségük mûanyagkédra. :)
Mondjuk Heisenberg látogatása Tuconál se volt rossz.

Második évad? Az ATM lopós-kinyitós rész megvolt már? Az is elég meredek azért. Van ott egy-két "durva arc" <#eplus2>

Ha neked a Knight Rider és egyéb gyorsabb sorozat jön be, akkor hagyd a fenébe!
tigeroo
ettõl féltem <#szomoru1> :D

gondolom az évad végén lesz valami csattanó ilyen dexter sztílóban,de ez így nagyon üresjárat most.

de ennek ellenére el kell ismernem: rohadt jó sorozat. végre JÁTSZANAK egy sorozatban, öröm nézni ezeket az érzelmeket és beszédeket/ordibálásokat a sok híg fapofás színészekkel operáló produkciók után.
skinnyman
persze, skippeld nyugodtan az egeszet, semmi nem tortenik. NOT.

Regards,

tigeroo
siasztok, nemrég kezdtem el nézni a sorozatot. most járok a második évad felénél, de eléggé ellaposodott most a cselekmény...

fog még valami történni ebben az évadban? mert szívem szerint skippelném ezeket a részeket. sokan mondták hogy lassan indul be a sorozat, de a tucos történések óta alig történik valami

skyler meg egy büdös kurva
ez ment a Bad teacher-ben :D
yo! wanna cook?

Fenrir
http://www.youtube.com/v/r1yYJBzf1VQ&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

A halál csupán a kezdet...

Nemértem <#nemtudom>

skinnyman
lol

Regards,

[HUN]FaTaL

http://goo.gl/gd6Zi5

Jim Morrison
http://www.youtube.com/v/M4ag8zVOjN4&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

de unatkoztok basszameg

Szeretem a cicákat

Skypack
http://www.youtube.com/v/fSUK4WgQ3vk&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |

ForzaInter
Félreértesz, nem mondtam olyat, hogy ez teljesen normális, csak arra próbáltam utalni, hogy sajnos be kell kalkulálni, hogy belefuthatsz spoilerbe bárhol.

Yo, Bitch!

ForzaInter
Nincs ilyen szabály, hogy más sorozatról nem lehet beszélni más topikban ha esetleg feljön valahogy. Én is futottam már bele komoly spoilerekbe nem egyszer, és nem használt senki spoiler tagot, de egy hónapokkal vagy évekkel véget ért sorozat esetében ezt nem is várhatjuk el. Ettõl még csúnya dolog, de ilyen alapon ameddig nem láttunk minden részt az internetre se menjünk fel, mert bárhol belefuthatunk spoilerbe, még olyan helyen is ahol nem számít rá az ember.. Ez ellen úgysem tudsz mit csinálni, sajnos tetszik nem tetszik, ezt be kell kalkulálni..

Yo, Bitch!

Mint látod, nem is veled vitázom, te láthatólag vágtad, hogy mi volt a gondom.. Csak ForzaInter nekem láthatólag megpróbálja megmagyarázni azt, hogy teljesen normális dolog egy sorozat topikjában egy másikból elspoilerezni dolgokat.
Fenrir
Most ezen kár pörögnöd, mivel semmilyen konkrétumot nem írtam. Lépjél túl rajta és nézd tovább a Dexter-t :)

A halál csupán a kezdet...

precision
SZPÓJLER!!! Luke apja Darth Vader!!!4444

Bazinga!