Breaking Bad (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Felesleges magyarázgatni. Egy adott sorozat fórumában az adott sorozatról lehet írni spoiler keret nélkül 2-3 nap letelte után. Egy másik sorozatról viszont csakis spoiler keretben. Mert akkor ennyi erõvel egyáltalán a spoiler jelzés is felesleges lenne bárhol. Nem nagy ügy kitenni, amikor az ember olyat akar írni, mint

Nekem ez tökre olyan volt, mint az XY-ban, mikor Buga Jakab kinyírta a feleségét.

Ami a sorikban másik sorik spoilerezését illeti, ahogy én tapasztaltam, leginkább 20-30 éve lefutott sorozatokkal csinálják ezt.
A Dexter topikjaiba pedig, mint írtam, direkt nem nézek be (legfeljebb a sorozatjunkie-s évadzáró kritikákba), mert egy bizonyos belesés miatt azt például már sikeresen lelõttem magamnak, hogy mi történik a 4.évad végén. A legvégét pedig aztán végképp nem szeretném elõre tudni.
ForzaInter
Ilyen alapon ne menj fel az internetre, sõt sorozatot se nézz mert egy másik sorit simán elspoilerezhetnek ott is. ( volt már rá példa..)

Yo, Bitch!

Fenrir
Bocs, ha lelõttem bármilyen poént, azért nézd nyugodtan :)

A halál csupán a kezdet...

De ez nem a Dexter fóruma, oda direkt ezért nem olvasok be. Azért más sorozatok topikjában hadd ne kelljen már bekalkulálnom, hogy valaki lelõ belõle dolgokat.
ForzaInter
ilyenkor már erre senki nem fog figyelni, ez ellen nem tudsz mit csinálni..

a leadott rész után is pár nappal már nem kell spoiler.

Yo, Bitch!

Azért ez mehetne spoilerbe, én még csak két évadon vagyok túl a Dexterbõl. Nem írtál ugyan konkrétumot, de azért nagyjából már ettõl is körvonalazódnak az emberben az eshetõségek.
Fenrir
Szerintem remek lezárása volt a sorozatnak, nem volt apelláta, the end. Nem úgy mint a nyomorult Dexter-nél ahol nyitva hagyták az esélyt a rétestésztára.

A halál csupán a kezdet...

LoSA
Ma fejeztük be a sorozatot.... Hát, komolyan mondom, hogy nagyon durva volt, nagyon tetszett! Régen láttam ennyire jó sorozatot, az ötödik évad, az hatalmas EPIC volt! Nem tudtam egyszerûen abbahagyni! Hiányzik, kár hogy nincsen több rész!
A vége talán egy ici-picit lehetett volna másmilyen, de ez már csak "kötekedés"! :)

ForzaInter

Yo, Bitch!

ForzaInter
a hordós a legjobb.

Yo, Bitch!

<#rinya>

Szeretem a cicákat

LoSA
<#eljen><#eljen>

Te szegény teremtmény, micsoda sokk érhetett... :-(
nekem kicsit sok volt a végére, az Andreás jelenet az utolsó elõtti részben kilõtte a biztosítékot nagyon.

Szeretem a cicákat

zzeN

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

via MKKP
4:05 körül :)

http://www.youtube.com/v/1E9vj4WmHLM?t=4m5s&fs=1
Szolnokboy1

Az anti-winnie brigád elsõszámú képviselõje.

Rockynhooo
hát ez rettentõ vicces. JA nem.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Fun Facts: Olvassátok fel hangosan egybe Ted nevét. :D
Ted Beneke

ForzaInter
http://www.youtube.com/v/NPJF7JUlMfw&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB
A vége mindent visz!:D

Yo, Bitch!

precision

Bazinga!

precision
ki akarod próbálni mi? :P

kristály meth szerintem... de én nem tudom értek hozzá

Bazinga!

azt szeretném kérdezni hogy ezt a drogot amit készítenek a sorozatban, ezt magyarországon hogy nevezik?
Skypack
<#taps>

ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |

http://www.youtube.com/v/WzhW20hLp6M&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB
Santa Muerte oltárához mentek akinek nagyon népszerû a kultusza mexikóban fõleg az alvilág körében.

The Protector
Srácok.
Egyetlen kérdésem lenne.Csak az olvassa tovább aki a 3.évadon túl van.
A 3. évad elején milyen istenség/szertartás/ rítus az aminek keretében walter képét egy oltárhoz teszik?Miért csúszva mennek oda?

Én tudom,hogy ez a halálos ítélet jele meg egy ilyen szertartás,de olvasnék róla bõvebben,fõleg a kúszásról.

Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

nem tudtam szárazon végignézni <#rinya>
LoSA
Befejeztem a 4. évadot.... Az utolsó három rész, valami hihetetlen jó volt!!! Le a kalappal! :)

Most kezdem az utolsó évadot... <#szomoru1>

zzeN
<#idiota>
http://www.youtube.com/v/KHJepMHEge4&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

S3/7 spoiler!

Hank vs két testvér. Na igen, minden inamban éreztem a feszültséget. Jó isten, mekkora jelenet!

lol
Shiwo
South Park: The Stick of Truth - achievements

Heisenberg
Defeat the Meth Tweekers while wearing the Evil Cartman goatee and the bald cap.

lol :D

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

tölthetõ a doku
Breaking Bad No Half Measures 720p Bluray x264-BTN
precision
ehehehe :D :D :D

Bazinga!

LoSA
<#eljen>

stargatelost
<#idiota>

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

ForzaInter
http://www.youtube.com/v/S6_w7lDQcCU&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB
:D:D

Yo, Bitch!

24 volt az elsõ igazi sorozatfüggõ élményem, vele kezdtem el feliratosan nézni utána már mindent :) akkor nagyon tetszett, de így utólag vissza nézve biztos übergagyinak találnám. de azért az új félévadot várom, fõleg a hihetetlenül béna nyolcadik évad után. (deúgyiseLCSeszik)

Szeretem a cicákat

[HUN]FaTaL
Attól még sz*r volt. Na de ne offoljuk tele a topicot :)

http://goo.gl/gd6Zi5

precision
lesz folytatása

Bazinga!

ForzaInter
Ha a Breaking Bad színvonalon maradunk, akkor The Sopranos, OZ, Sons of Anarchy, The Shield, The Wire.

Yo, Bitch!

Calver
na akkor ajánlok én is neked két - szintúgy kábeles - sorozatot, bár az elsõt már emlegettem máshol is: Justified és Terriers. mindkettõ hihetetlenül igényes, elõbbi most futja ötödik évadát, utóbbi egy évadot élt, de az veszettül jó lett, és amennyire itteni kommentjeid alapján "ismerlek", mindkettõ bejönne neked.

ha meg még egy kis bûnözésre vágysz: Smith. 2006-os, megközelítõleg beszerezhetetlen (de a link egy youtube lejátszási listára mutat, ahol fent van az egész), fõszereplõink professzionális bûnözõk és többé kevésbé szociopata rohadékok, és az egész hihetetlenül jó.

"The trees move. Do you not see it?"

[HUN]FaTaL
De csak az elsõ két évadot.

A harmadik szvsz nem túl jó, fõleg azzal a gyermeteg lezárással.

http://goo.gl/gd6Zi5

precision
The Killing - et próbáld meg szerintem

Bazinga!

The Protector
TEsóm is nagyon azt akarja,hogy ezt nézzem meg.
Amiket ajánl az a 24,Sopranos,meg van még valami mellé.
Amúgy én még a Zöld Íjászt kezdtem el,de 3 rész után nem folytattam.Egyszerûen annyira "gagyi" utánérzése volt az egésznek,pedig a Zöld Íjász az egyik kedvenc DC karakterem.

Amúgy köszönöm az ajánlást.

Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

ProGabe
Ha még nem láttad, akkor Sopranos!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

The Protector
Kórházban 4dróttal kilógva magamból,bedrogozva kezdtem el a sorozatot:)
Tudtam h sokáig leszek ágyhoz kötve,ezért kellett egy sorozat és mindenhol ezt ajánlották,pl a walking dead topikban is.

Életem legjobb sorozata.Ez nem vitás.Valahogy üresség van bennem mióta megnéztem az egészet.3hónap alatt 2szer néztem végig.Annyira-de annyira jó a sorozat,hogy nem lehet ragozni.

Barátnõmnek mesélgettem róla,nem túl sokat mondtam neki.Kb annyit,hogy rákos csávó droot fõz.Ennyi.

Egyszercsak fogtam a laptopot,elindítottam a sorozatot és a kezébe adtam(a laptopot:)).Õ is végignézte.Imádta minden percét.

Most viszont az van bennem,ogy nem akaok más sorozatot elkezdeni mert úgysem lesz ennél jobb a sorozat.
Ajánlottak még sorozatot,tesóm nagy sorozatos és a 24-et mondta,hogy szuperjó,de nem visz rá a lélek,hogy elkezdjem.

A better call saulra kiváncsi leszek:)

Én most vagyok a 3.évad elején. Nálam Walt kábé most jutott el arra a szintre, hogy drukkolok azért, hogy majd megszívja valahogy (pedig az elején még sajnáltam, azonosultam vele, meg ilyenek). Nagyjából úgy vagyok vele, mint a Sons of Anarchy szereplõivel.