Breaking Bad (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez csak a kezdet. <#vigyor1>#vigyor1>
Sziasztok,
Tegnap fejeztem be a sorozat 1 évadát.... 😊 Nem volt olyan rossz egyébként, csak még nem jöttem rá, hogy mi tette ezt a sorozatot ilyen nagy "kultusszá"! Vagy a többi évad az igazán jó, ez még csak a bemelegítés? 😊
Tegnap fejeztem be a sorozat 1 évadát.... 😊 Nem volt olyan rossz egyébként, csak még nem jöttem rá, hogy mi tette ezt a sorozatot ilyen nagy "kultusszá"! Vagy a többi évad az igazán jó, ez még csak a bemelegítés? 😊
te tényleg nem vagy ma topon 😄 pihenj inkább 😄
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
<#banplz>#banplz>
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Sziasztok!
Valaki tudna segíteni abban, hogy hol tudnám megnézni online a sorozatot, vagy esetleg csak egyes évadokat?
Elõre is köszi!
Valaki tudna segíteni abban, hogy hol tudnám megnézni online a sorozatot, vagy esetleg csak egyes évadokat?
Elõre is köszi!
OMFG
Regards,
Walt és Jesse a finálé forgatókönyvét olvassák.
Yo, Bitch!
spinoff sorozat "Ne légy áldozat" , "Csak egy szippantás" Martin fõszereplésével

ne a pólókat nézd, hanem a sorozatot
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
mondjátok már meg mi az a póló amit idõközönként mindkét fõhõs hord?
valami gitáros ficko látható rajta,walther white nek meg a pólóján a gyártói cimke matrica rajta van hagyva folyton.
wtf?
valami gitáros ficko látható rajta,walther white nek meg a pólóján a gyártói cimke matrica rajta van hagyva folyton.
wtf?
Pain is inevitable. Suffering is optional.
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Ez bizony nagyon jó hír!
A Better Call Saul címû Breaking Bad-spinoff elsõ részét Vince Gilligan fogja rendezni és a sorozatban, mivel elõzmény lesz, fel fog tûnni a tervek szerint Bryan Cranston és/vagy Aaron Paul is, persze csak minimális szerepben. Az is kiderült, hogy Mike Ehrmantraut (Jonathan Banks) karaktere viszont komolyabb szerephez juthat.-sorozatjunkie
na akkor most már rohadtul várom!😄
na akkor most már rohadtul várom!😄
Yo, Bitch!
I downloaded the last season on piratebay AMAZON.
Nézzen meg pár saját filmet és láthat jobb színészi teljesítményt. 😊
Bryan Cranston tényleg jó volt, már az elejétõl. Õ kiemelkedik a többiek közül. Ráadásul neki megvolt a tere, mert változó karaktert játszott.
Nézzen meg pár saját filmet és láthat jobb színészi teljesítményt. 😊
Bryan Cranston tényleg jó volt, már az elejétõl. Õ kiemelkedik a többiek közül. Ráadásul neki megvolt a tere, mert változó karaktert játszott.
Jó kis fanmade vidi szerintem! 😊
nekem ez volt az utolsó lökés, hogy rendeljek egy BB-s pólót. 😄
Az anti-winnie brigád elsõszámú képviselõje.
Hu en is, de meg sokszor a jelenleg futokkal sem vagyok naprakesz, meg van vagy 2 sorozat aminek a daralását még be se fejeztem. De ezt mindenképp ujrafogom nezni, meg meg a maffiozokat is.
Yo, Bitch!
hát ha nem hoax akkor bizony hatalmas respect Hopkinsnak 😊
kedvet is kaptam egy teljes sorozat újranézéshez 😄
kedvet is kaptam egy teljes sorozat újranézéshez 😄
Bazinga!
Spoilerbe raktam, nehogy megijedjetek 😄
I said oh lord Jesus it's a fire.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

I said oh lord Jesus it's a fire.
neki az kell,ok?
Én azért basznám. Ha nagyon szar, akkor lehet, hogy csak egyszer.
hát sztem sehogy sem néz ki jól. a bridge-ben állandó szereplõ, nekem nem jön be ott sem..
Yo, Bitch!
csak elõnytelen a ruha rajta meg a beállása
Jesse csaja
Ki az a jó kis ribanc
talán tavaly, vagy korábban az AMC logójából ítélve
Ez a kép ez most készült?