Breaking Bad (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

precision
a büntetés ideje alatt még a holttestet sem vihetik el, ha meghal az elítélt akkor a börtön temetõjében temetik el
magyarul többszáz v. ezer évig a börtön "tulajdona" az ember, akkor is ha már meghalt... kb. ennyi értelme van az ilyen nagy büntetéseknek

Bazinga!

Tikal
jaja, meg van benne egy kis "elrettentés" is, egyfajta elégtétel? ...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Fenrir
A felezés meg negyedelés miatt, hogy maradjon még amivel életed végéig börtönben vagy 😊

A halál csupán a kezdet...

Tikal

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

http://torrentfreak.com/breaking-bad-finale-clocks-500000-pirated-downloads-130930/

Újabb elsõ hely! 😊
ForzaInter
én ilyen polot rendeltem:

Yo, Bitch!

bakvarnyu
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Jó kis tyúk az a Lydia bár emberileg valóban egy görény, tán az anyját is kinyíratná 1 dollárért <#vigyor1>

JethroHUN
Skyler-t kivihetnék a sivatagba, hogy egy kicsit észhez térjen. Nagyon el gurult a gyógyszere. De az a Lydia se semmi... Hirtelen nem tudom Marie vagy Õ az irritálóbb.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

akkor inkább hivatalos shopból vegyél ne ilyen maszekot
Rockynhooo
ebayen még megéri nézelõdni van sok jó.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

daver88
Nah, ha valami megérdemli, akkor ez a sorozat, az, hogy pólót rendeljek belõle:

Akinek tetszik, itt a link:

Rendelés

Tikal
ne viccelj már 😄

Partnerek voltak, 50-50 osztoztak mindenen. Ha a te logikád követem akkor Sammy Gravano se volt patkány amiért feldobta Gottit meg kitálalt a maffiáról, hiszen õ is csak egy eszköz volt a maffia szemében, egy bérgyilkos. Én teljesen megértem Jesse-t, de ettõl még mondhatjuk rá hogy patkány, bûnõzõ életet élt, és szövetkezett a DEA-vel. Miért nem intézte el saját maga Walter-t? Vagy miért nem lépett le? Igazából maga se tudta szerintem hogy mit akar, csak sodródott az eseményekkel. De már megint csak filozofálunk semmirõl 😊

Szerintem Jesset nem érdekelte semmi, nagyon megjárta a poklot, aztán volt a pénzszórás...egyszerûen le akarta zárni az ügyet. De az is lehet, hogy volt egyéb megállapodás (írásban vagy videón), csak nem mutatták. Azt kénytelenek figyelembe venni, Amerikában az ilyesmi nagyon komolyan veszik, simán kisétálhat a kapun egy rablógyilkos, ha eljárási hiba van.
Gus mondta Hectornak: "What kind of man talks to the DEA? No man at all"
Csak a patkányok. De Jesse és Walt esetében nem beszélhetünk errõl, pont azért, mert Jesse rájött, nem partnere, hanem eszköze volt Waltnak. A szeretteink megmérgezése szintén nem egy kedves eszköztár része 😊
precision
a filmeket is kikapcsolod a felénél, hogy "áh, ez így jó, legyen itt vége mert ez így tetszik" ? 😄

Bazinga!

Csak ez úgy mûködne, hogy az ügyész aláírja, hogy felmenti a vád alól. Nem úgy, ahogy filmben történt.
PJack
gilligan mondta hogy simán lezárhatták volna az egészet azzal is

amúgy én is féltem amúgy amikor elkezdtem az 5.-et hogy lehet e ezt még überelni és hát.. lehet!

Pain is inevitable. Suffering is optional.

skinnyman
A 4. evaddal nincs lezarva, az 5. evad a lezaras, es egyebkent semmivel nem csokken benne a szinvonal, sot, az egyik legutosebb sorozatevad amit valaha lattam 😊

Regards,

JethroHUN
Érdemes megnézni az 5. évadot? Mert a 4. szerintem nagyon korrekt lezárásnak számít.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

precision
besokallt Waltertõl... nem csodálom

Bazinga!

Tikal
Én még nem hallottam ilyen meghatározasrol😊

Tudtommal arra mindják, hogy patkány aki beárulja a bûntársát, nem kell ehhez drogbárónak lenni.

Azért az, hogy õ patkány, csak a drogbárók (gyerekgyilkosok) világában érvényes kategória. Nem volt abban semmi különös, hogy együttmûködött a DEA-vel, különös tekintettel arra, hogy alkupozíciót nyert vele saját ügyében (ami kemény életfogytig vagy halál is lehet).
bakvarnyu
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
a Pinkmanból kár ,hogy patkány lett a végére,akármi történt nem lett volna szabad odaáig süllyednie

PJack

Pain is inevitable. Suffering is optional.

precision
ssh!!! 😄 😄

Bazinga!

Ez a téma is ellostosodik 😊

SZKÁJLÖR, we have to go back
Különc
Én szerintem még így is, hogy ennyire a földtõl elrugaszkodott teóriákkal állnak elõ az emberek jó, hogy beszélnek a sorozatról és a végérõl, elég unalmas lenne a topik, ha tényleg csak abból állna, hogy:
"Fú, de jó vége volt"
"Aha, ja."
"Höhö, õ, akkor most mirõl beszélgessünk?"

Két alreg trollkodás között jó nézni ilyen hülyeségnek kikiáltott nézeteket is

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Jaja, a nyilvánvaló kérdés, ami persze eszébe jutott másnak is, hogy Walt fantáziája honnan tudott volna Jesse helyzetérõl. Lehet, hogy már a Granite State is álom volt? Vagy hát igen, akár az egész sorozat 😊
Az emberek tiszta hülyék, sírnak-rínak hogy senki sem tud rendesen lezárni egy sorozatot, mígnem jön egy Vince Gilligan nevû fazon, aki a nagyszabású ebéd után remekbeszabot desszertet kínál fel (és még a kávé is tökéletes a legvégén), a zemberek meg ahelyett, hogy örülnének, elkezdik maguktól kitalálni, hogy tulajdonképpen nem is úgy van, ahogy, és minden csak álom, és nincs válasz semmire. Na jó.
ForzaInter
Tényleg túl sokat képzelnek bele már egyesek.😄

Yo, Bitch!

Tikal
áá, nem volt erre semmi utalás ami ezt jobban megerõsítené. meghalt és kész, gilligan is megmondta 😊 Ilyen alapon álmodhatta volna az egészet...

ronihun
Ez kicsit már túlzás, érdekes egyébként, de már kicsit sokat képzelnek bele az egészbe.

...

GregSB

jaja zsír volt

utalásokat sokat észrevettél?

lakat,tûzoltók sakkoznak, kóbor kutya?

Most sikerült csak a végére érnem. Így kell befejezni egy sorozatot. 10/10. <#nezze><#nezze><#bdead><#rolleyes>
nem vagyok alreg
de tényleg

sorry kezdtem megszokni hogy már csak bullshit megy itt :/
Különc
Nem vagy rajongója a visszaolvasásnak

😊
DNDN
Visszaszóltok neki és még ti is kaptok pontot.<#wow3>
Különc
Nyughass már, alreg most már tényleg

ForzaInter
Nem azt a linket mádoltam be amit kirakott, ne nézz már hülyének.

Yo, Bitch!

hehe
nem is vártam mást

de ne aggódj,akinek nehézségei vannak ctrlc használatával az adminok csináltak egy topicot erre a célra

http://www.sg.hu/listazas.php3?id=978553396

sok gyakorlást és kitartást hozzá<#eljen>

Calver
senkit. sem. érdekel. a. véleményed. ebben. a. topicban. (máshol se)

hess.

"The trees move. Do you not see it?"

tehát tõmondatba hogy ne kelljen sokat olvasnod,tudom-tudom rendes vagyok 😛

nem ébresztett senki , nincs mire ébreszteni, ergó nem hisztizek

igyál egy kakaót,adj egy puszit anyunak aztán irány az ágyikó,sok volt ez mára...<#hawaii>

"ráébresztettek"
kik??<#taps>
írd csak le pontosan mi történ einsetein

ja, amúgy nem igazán nézlek téged a 0-án kívül többe, ugyanis aki azt írja hogy az sg van szarul megcsinálva azért nem tud videót beilleszteni,az egy,hát mit is mondjak milyen ember<#fejvakaras> inkább nem írok semmit mert tiltanak, meg nem akarom megsérteni a beteg embereket :S

de nyugi,rajtad kívül mindenki vágja hogy mi a helyzet...

Calver

értem én, h humorosaranyosban hirtelen ráébresztettek ratyiságodra, és h nehéz ezzel megbirkózni, de vidd már máshova a hisztidet <#nezze>

"The trees move. Do you not see it?"

ugyan ez vonatkozik rád is, kb 2 másodperc a videót belinkelni,ja meg kell hozzá 3 kattintás

NAGYON nehéz,komolyan,nagyoooooooooooooooonnnn

ja amúgy az sg a hibás igen<#lama><#lama><#lama>