Breaking Bad (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
magyarul többszáz v. ezer évig a börtön "tulajdona" az ember, akkor is ha már meghalt... kb. ennyi értelme van az ilyen nagy büntetéseknek
Bazinga!
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
A halál csupán a kezdet...
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Újabb elsõ hely! 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Akinek tetszik, itt a link:
Rendelés
Partnerek voltak, 50-50 osztoztak mindenen. Ha a te logikád követem akkor Sammy Gravano se volt patkány amiért feldobta Gottit meg kitálalt a maffiáról, hiszen õ is csak egy eszköz volt a maffia szemében, egy bérgyilkos. Én teljesen megértem Jesse-t, de ettõl még mondhatjuk rá hogy patkány, bûnõzõ életet élt, és szövetkezett a DEA-vel. Miért nem intézte el saját maga Walter-t? Vagy miért nem lépett le? Igazából maga se tudta szerintem hogy mit akar, csak sodródott az eseményekkel. De már megint csak filozofálunk semmirõl 😊
Csak a patkányok. De Jesse és Walt esetében nem beszélhetünk errõl, pont azért, mert Jesse rájött, nem partnere, hanem eszköze volt Waltnak. A szeretteink megmérgezése szintén nem egy kedves eszköztár része 😊
Bazinga!
amúgy én is féltem amúgy amikor elkezdtem az 5.-et hogy lehet e ezt még überelni és hát.. lehet!
Pain is inevitable. Suffering is optional.
Regards,
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Tudtommal arra mindják, hogy patkány aki beárulja a bûntársát, nem kell ehhez drogbárónak lenni.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Pain is inevitable. Suffering is optional.
SZKÁJLÖR, we have to go back
"Fú, de jó vége volt"
"Aha, ja."
"Höhö, õ, akkor most mirõl beszélgessünk?"
Két alreg trollkodás között jó nézni ilyen hülyeségnek kikiáltott nézeteket is
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Az emberek tiszta hülyék, sírnak-rínak hogy senki sem tud rendesen lezárni egy sorozatot, mígnem jön egy Vince Gilligan nevû fazon, aki a nagyszabású ebéd után remekbeszabot desszertet kínál fel (és még a kávé is tökéletes a legvégén), a zemberek meg ahelyett, hogy örülnének, elkezdik maguktól kitalálni, hogy tulajdonképpen nem is úgy van, ahogy, és minden csak álom, és nincs válasz semmire. Na jó.

utalásokat sokat észrevettél?
lakat,tûzoltók sakkoznak, kóbor kutya?
de tényleg

nem is vártam mást
de ne aggódj,akinek nehézségei vannak ctrlc használatával az adminok csináltak egy topicot erre a célra
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=978553396
sok gyakorlást és kitartást hozzá<#eljen>#eljen>
hess.
"The trees move. Do you not see it?"
nem ébresztett senki , nincs mire ébreszteni, ergó nem hisztizek
igyál egy kakaót,adj egy puszit anyunak aztán irány az ágyikó,sok volt ez mára...<#hawaii>#hawaii>
kik??<#taps>#taps>
írd csak le pontosan mi történ einsetein
ja, amúgy nem igazán nézlek téged a 0-án kívül többe, ugyanis aki azt írja hogy az sg van szarul megcsinálva azért nem tud videót beilleszteni,az egy,hát mit is mondjak milyen ember<#fejvakaras>#fejvakaras> inkább nem írok semmit mert tiltanak, meg nem akarom megsérteni a beteg embereket :S
de nyugi,rajtad kívül mindenki vágja hogy mi a helyzet...
értem én, h humorosaranyosban hirtelen ráébresztettek ratyiságodra, és h nehéz ezzel megbirkózni, de vidd már máshova a hisztidet <#nezze>#nezze>
"The trees move. Do you not see it?"
NAGYON nehéz,komolyan,nagyoooooooooooooooonnnn
ja amúgy az sg a hibás igen<#lama>#lama><#lama>#lama><#lama>#lama>