Fight Night Round 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Mi lekvár helyett is pálinkát fõzünk. Kicsit fura vele elõször a palacsinta íze, de meg lehet szokni. \"
A pro szinten kezdem ma.
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
PSN ID:misi2mezei
valaki esetleg tudna tippeket adni,hogy hogyan tudnák jobban játszani?:Dmert már lehetetlen má minygyá agyvírzíst kapok:D
One man\'s hero, is another man\'s demon...
hogy tudok zenéket bele rakni?rárakom USB re a zenét bedugom a xboxba és rárakja?vagy hogy?mert jo lenne a Rocky zenéjére bevonulni:D
de meddig tartott volna végig kattintani? <#confused>#confused>
ezek vannak:
Fight Now
Legacy Mode
Creat Boxer
Xbox Live
My Corner
Fight Night Store
most akk én vagyok a vak?
mert flashelt gépem van(remélem ezért nem fogtok leszidniXD)igaz a játék eredeti de nme mehetek fel LIVE ra:(
Stay on you feet - Nagyjából ugyanaz vonatkozik erre is mint az Open sparringre, de légy sokkal óvatosabb.
Heavy Bag Push - Mint írtam ez egyáltalán nem ment, elvileg segít, ha az Optionsban a Boxer Powert maxra állítod, de még így sem lett jó eredményem :)
Heavy Bag Combos - Szerintem ez a legkönnyebb, miután ráérez az ember. Az elején sokat szívtam vele és kiderült mi a gond. Mikor lefele átlósan kell húzni az RS-t próbáld meg ne 45°-os irányba húzni, hanem legyen közelebb a függõleges tengelyhez. Tehát ne 4:30 irányba, hanem közelebb az 5 órához. Igyekezz nem elbukni, mert az 5-ös sorozatok sok pontot érnek, ha elbukod kezdheted az elejérõl. (Remélem érthetõ ez a sok maszlag :D)
Double End Bag - Állítsd a Foot Speedet maxra a menüben, segít. Amint megjelenik a jel a földön állj rá, kezd el ütni. Fontos, hogy nem kell mindkét lábbal bent állni, elég, ha csak az egyik láb érinti a jelet. Igyekezz itt sem elszúrni egy sorozatot sem, mert szorzókat kapsz utánuk.
Maize Bag - Két elhajlásra van idõd egy lendülés közt. Igazából ez sem nehéz itt is igyekezz nem elszúrni a sorozatot.
Remélem segítettem egy keveset :)
Mielõtt LS beér középre már mehet az RS felfelé.
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
pro nehézségen nyomom, az létezik, hogy rank 20 alá nem nagyon tudko menni mert lecsapnak?
romlott amérlegem mostmár ilyen 10-3-0-ra, egyre szarabb vagyok..
edzés kérdés: ugyebár kijelölök egy meccset, elõtte van egy hotidõ, aminél ha a zöld mezõre kattintok, akkor tudok trainelni 1et..Azt írja sugóba minél többet trainelek annál jobb, erre nem jöttem rá hogy tudom állítani, vagy mit jelent a több edzés, mivel 1er tudok utána már a meccs van..
Azb edzésekkel is gondom van, csomót nem tudok érdemi ponttal befejezni, leht jobb lenn autotrainelni?
The Champ Is Here 40
Win a championship belt in a single weight class.
Igen, rank 1-3 között a kihívható ellenfeleknél ott lesz az a 3 akinek egy kis érme/karika van a rank helyett. Azok a 12 menetes bajnoki meccsek.
szoval akk addig kell kihivni embereket amig nem érem el azt a rangot,hogy kihivhassak 1 bajnokot?
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
"kezdtem "Legacy"modot és addig okés,hogy megnyertem az amator bajnokságot...de utána,hogy lehet részt venni más bajnokságokon?mert már 13 meccset lejátszottam abbol 8 KO.és néha a meccsek után kiirja,hogy "Congratulations!Qualified normal chalange ESPN"vagy valami ilyesmi!és arra lennék kiváncsi akkor,hogy lehet e bajnokságokon részt venni a Legacy modban?vagy csak annyi,hogy kihivok 1 embert és megverem?:D"
pls ha valaki tud válaszoljon mert igy unalmas:(
Ha lefognak nyomj X-et így félrelökheted.
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyõztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Majd holnap megprób megint.
FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/
lenne 1 kérdésem:)kezdtem "Legacy"modot és addig okés,hogy megnyertem az amator bajnokságot...de utána,hogy lehet részt venni más bajnokságokon?mert már 13 meccset lejátszottam abbol 8 KO.és néha a meccsek után kiirja,hogy "Congratulations!Qualified normal chalange ESPN"vagy valami ilyesmi!és arra lennék kiváncsi akkor,hogy lehet e bajnokságokon részt venni a Legacy modban?vagy csak annyi,hogy kihivok 1 embert és megverem?:D
Érdemes letölteni pár karaktert, amit mások feltöltenek, mert fent van rengeteg boxoló (KLicskóék) meg ismert ember. Remélem valamikor felkerül majd KOKO, Madár, Balzsai, Csonttörõ... jó lenne :)
FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/
gamertag: kenobita