Fight Night Round 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

madtolyy
Akinek nem mennek a trainingek:

trainingek

\"Mi lekvár helyett is pálinkát fõzünk. Kicsit fura vele elõször a palacsinta íze, de meg lehet szokni. \"

Lunki88
Aki otthon van a box világában, az meg tudná mondani magyarul hogy nevezik az "in-fighter" meg "out-fightert"? :D Azt tudom hogy ezek mit jelentenek, de értelmes magyar szóval hogy hívják ezeket? xD
Ne erõltesd annyira a haymakert. Amatõrben simán bajnok lettem.
A pro szinten kezdem ma.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

ja és elore is thx:)

PSN ID:misi2mezei

áááá már idegileg kikészulok!!!!!ez már nemigaz:((((14. vagyok (voltam)kihivom a 13. kat kikapok tole vissza esek kihivom a mogottem lévot kikapok,a haymaker jeimet vagy kivédi vagy elkeruli vagy meg csak simán el táncol eloluk:(és ha sikerul is bevinnem egyet alig sebzi meg vagy meg amikor megsebzi és 1 utés kell vége a menetnek!de persze az o haymaker jei mindig betalálnak heába probálom elkerulni vagy kivédeni és AMATOR FOKOZATON!az elso meneteket nyerem általában de a 4. menetol annyi nincs eséjem....
valaki esetleg tudna tippeket adni,hogy hogyan tudnák jobban játszani?:Dmert már lehetetlen má minygyá agyvírzíst kapok:D

Neogan
Ha van eredeti audió CD-d, akkor azt le lehet rippelni boxra. MP3-at nem tudsz másolni rá.

One man\'s hero, is another man\'s demon...

még 1 gyors kérdés:D
hogy tudok zenéket bele rakni?rárakom USB re a zenét bedugom a xboxba és rárakja?vagy hogy?mert jo lenne a Rocky zenéjére bevonulni:D

thx:D

My Corner
de meddig tartott volna végig kattintani? <#confused>

most lehet,hogy csak én vagyok a vak de nekem nincs Settings:D
ezek vannak:
Fight Now
Legacy Mode
Creat Boxer
Xbox Live
My Corner
Fight Night Store

most akk én vagyok a vak?

irtam vissza PM et és thx a választ:)

Neogan
Fõmenü --> Settings (ment PM)

ja és még annyi,hogy hogyan kell nehézségi szintet választani?mert amikor elkezdtem a legacy modot tysonnal:Dnem volt sehol ahol választanom kellet volna.

máshogy biztos nem lehet?:S
mert flashelt gépem van(remélem ezért nem fogtok leszidniXD)igaz a játék eredeti de nme mehetek fel LIVE ra:(

Neogan
Boxolókat sajna csak LIVE-ról fogtok tudni letölteni.

arra énis kiváncsi lennék amit Hukkan kérdez mert nekem sincs LIVE elérésem:S

helotok!Kérdésem az lenne hogy a http://www.easportsworld.com/en_US/games/fightnight oldalról hogyan lehet letölteni a boxolókat?vagy csak Xbox Liveról lehet?Az nem lenne jó mer nincs live elérésem:S
Neogan
Open sparring - Itt nincs semmi trükk, az a lényeg, hogy folyamatosan mozogj, védekezz, hajolgass, közben pofozd az ellent. Az ütések közül az Uppercutért kapod a legtöbb pontot, igyekezz ilyen ütéseket bevinni.

Stay on you feet - Nagyjából ugyanaz vonatkozik erre is mint az Open sparringre, de légy sokkal óvatosabb.

Heavy Bag Push - Mint írtam ez egyáltalán nem ment, elvileg segít, ha az Optionsban a Boxer Powert maxra állítod, de még így sem lett jó eredményem :)

Heavy Bag Combos - Szerintem ez a legkönnyebb, miután ráérez az ember. Az elején sokat szívtam vele és kiderült mi a gond. Mikor lefele átlósan kell húzni az RS-t próbáld meg ne 45°-os irányba húzni, hanem legyen közelebb a függõleges tengelyhez. Tehát ne 4:30 irányba, hanem közelebb az 5 órához. Igyekezz nem elbukni, mert az 5-ös sorozatok sok pontot érnek, ha elbukod kezdheted az elejérõl. (Remélem érthetõ ez a sok maszlag :D)

Double End Bag - Állítsd a Foot Speedet maxra a menüben, segít. Amint megjelenik a jel a földön állj rá, kezd el ütni. Fontos, hogy nem kell mindkét lábbal bent állni, elég, ha csak az egyik láb érinti a jelet. Igyekezz itt sem elszúrni egy sorozatot sem, mert szorzókat kapsz utánuk.

Maize Bag - Két elhajlásra van idõd egy lendülés közt. Igazából ez sem nehéz itt is igyekezz nem elszúrni a sorozatot.

Remélem segítettem egy keveset :)

Lunki88
Én meg nem értem liveon hogy ilyen jók a játékosok, ha 10 meccsbõl 4szer nyerek akkor talán már sokat mondtam. :D Találkoztam olyannal is amelyik sorozatban haymakereket vitt be. Mindig lenullázta a staminámat, nem tudtam vele mit kezdeni, de olyan sokszor mintha sima ütés lett volna... Na mindegy asszem erre még gyúrni kell. :P
pedig nagyon egyszeru felkelni:)én eddig mindig felkeltem ha kiutottek:D

Forrest Tomee
Elsõ felkelés még könnyû, a további nekem viszont nem sikerült.
Mielõtt LS beér középre már mehet az RS felfelé.

Lehet karaktert generálni és választhatsz egy létezõ boxolót is, akivel elkezded a karrier módot (Legacy Mode).

Igen karaktert kell csinálni.

Karácsony83
köszi

Ti feltudtok kelni? Mert én még mindig nem... :D :D hiába húzom be LS-el középre, és hiába húzom fel az RS-el, b*szik felkelni :D
Karácsony83
Helló sziasztok. Most találtam rá az oldalra. Máris szeretnék sos-t kérni. A Fight Night Round 4 játékkal küszkódók. Nem értem , hogy kell bajnokságban játszani. Legacy Mode??? Karaktert kell elõször gyártani SOS.....

Jockey
johet a tipp, az ember holtig tanul:)

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Neogan
Köss le meccseket pár hónappal késõbbre, így több edzésed lehet (max 3!), bár ez szerintem irtó nagy baromság. Nekem edzések közül egyedül a Heavy Bag Push nem ment, a többivel nem volt gond. Ha akarod adhatok tippeket.

Jockey
sziasztok!

pro nehézségen nyomom, az létezik, hogy rank 20 alá nem nagyon tudko menni mert lecsapnak?
romlott amérlegem mostmár ilyen 10-3-0-ra, egyre szarabb vagyok..
edzés kérdés: ugyebár kijelölök egy meccset, elõtte van egy hotidõ, aminél ha a zöld mezõre kattintok, akkor tudok trainelni 1et..Azt írja sugóba minél többet trainelek annál jobb, erre nem jöttem rá hogy tudom állítani, vagy mit jelent a több edzés, mivel 1er tudok utána már a meccs van..
Azb edzésekkel is gondom van, csomót nem tudok érdemi ponttal befejezni, leht jobb lenn autotrainelni?

Ma sikerült begyûjtenem mind a 3 övet, de már az elsõnél adott egy achievement-et:

The Champ Is Here 40
Win a championship belt in a single weight class.

Forrest Tomee
"szoval akk addig kell kihivni embereket amig nem érem el azt a rangot,hogy kihivhassak 1 bajnokot?"

Igen, rank 1-3 között a kihívható ellenfeleknél ott lesz az a 3 akinek egy kis érme/karika van a rank helyett. Azok a 12 menetes bajnoki meccsek.

ja hát valahogy ugy gondoltam,hogy-hogy lehet bajnoki oveket szerezni:)
szoval akk addig kell kihivni embereket amig nem érem el azt a rangot,hogy kihivhassak 1 bajnokot?

Forrest Tomee
Nem értem pontosan milyen bajnokságot említesz. Profiboxban van 3 szervezet annak lehet megszerezni az öveit (világbajnok), itt le van egyszerûsítve, hogy nincsenek szervezeteknek külön rangsorai, hanem egy rangsor van, ha azon elõre haladsz akkor kihívhatod a 3 világbajnokot és megszerezheted az öveiket, amit megvédesz sokszor vagy súlycsoportot váltasz. Van még egy rang itt is az a p4p ami azt jelzi, hogy fizetõs tv-ken(ami a pénzt hozza a valóságban) mennyire vagy kelendõ. Ez súlycsoport független.

Totti5
jó kérdés, erre én sem jöttem még rá...

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

az én kérdésemre nem tudja valaki a választ?:S
"kezdtem "Legacy"modot és addig okés,hogy megnyertem az amator bajnokságot...de utána,hogy lehet részt venni más bajnokságokon?mert már 13 meccset lejátszottam abbol 8 KO.és néha a meccsek után kiirja,hogy "Congratulations!Qualified normal chalange ESPN"vagy valami ilyesmi!és arra lennék kiváncsi akkor,hogy lehet e bajnokságokon részt venni a Legacy modban?vagy csak annyi,hogy kihivok 1 embert és megverem?:D"
pls ha valaki tud válaszoljon mert igy unalmas:(

Köszi a gyors választ! :D
Neogan
Az RS felfelé kell nyomni, ezt egyébként ki is írja :D
Ha lefognak nyomj X-et így félrelökheted.

Meg azt akartam még kérdezni, hogy hogy kell fogás közben ütni? Mert ha beviszek egy haymakert akkor majdnem mindig lefog...Egyébként nagyon izmos játék :D
Üdv! Ha kiütnek, hogy kell felállni? Mert arra sikerült rájönnöm, hogy az LS-el középre, a zöldbe kell "bemenni", de az RS-el nem tudom, hogy mit kell csinálni... :D
Lunki88
Aki szokta liveon is nyomni az vegyen fel barátnak: lunky88 Jó lenne már magyarokkal is tolni. :D
Forza Italia

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyõztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Tudja valaki hogy a PS3 verzióban lehet-e "arcokat" letölteni illetve létrehozni webes felületen majd átnyomni PS3-ra? Köszi!

http://fightnight.easports.com/home.action

bexinho
Akkor nemtudom. Szó szerint így írtam be a keresõbe: KOKO
Majd holnap megprób megint.

FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/

hellotok!
lenne 1 kérdésem:)kezdtem "Legacy"modot és addig okés,hogy megnyertem az amator bajnokságot...de utána,hogy lehet részt venni más bajnokságokon?mert már 13 meccset lejátszottam abbol 8 KO.és néha a meccsek után kiirja,hogy "Congratulations!Qualified normal chalange ESPN"vagy valami ilyesmi!és arra lennék kiváncsi akkor,hogy lehet e bajnokságokon részt venni a Legacy modban?vagy csak annyi,hogy kihivok 1 embert és megverem?:D

Neogan
KOKO meg Erdei fennt vannak, meg Papp Laci is ;)

bexinho
Szerintem egy remekül eltalált irányítási rendszer. Ma elég sokat játszottam haverommal meg neten a játékkal. Idõ kell mire ráérez úgy az ember, h képes legyen remek teljesítményt nyújtani. Live-on ez változó. Sokszor nem értem h ott miért olyan jók az ellen-ek... (sóhaj)
Érdemes letölteni pár karaktert, amit mások feltöltenek, mert fent van rengeteg boxoló (KLicskóék) meg ismert ember. Remélem valamikor felkerül majd KOKO, Madár, Balzsai, Csonttörõ... jó lenne :)

FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/

cenobite
Én nem tudnám gombokkal irányítani. Ez egy tökéletes irányítás szerintem ami most van.

gamertag: kenobita

A 3. részt is így játszottam. Szerintem pont így jó ahogy van az irányítás.

Jockey
nekem tetszik a mostani irányítás, igaz nem játszottam elõtte mással, de tetszik, hogy az ütéseket le kell képezni az analog karral:-)