Fight Night Round 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- new gym
- new gameplay sliders
- new gear with an alternate version of Sugar Ray Leonard
- XBox 360 exclusive
A frissítések ingyenesek lesznek! <#circling>#circling>
info:
xbox360achievements.org
One man\'s hero, is another man\'s demon...
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyõztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Amúgy nézzétek meg a feltöltött boxolókat, van egy-két igen jól sikerült darab <#hehe>#hehe> Király lenne ha valaki Kokót vagy Erdeit is feltöltené.
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Természetes mindenkinek visszavágtam azonnal. Lenoxot csak pontozással tudtam megverni. Pedig 5-6 alkalommal meg volt fogva.
Nagyon jó játék. egyre jobb!
Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
Csak regisztrálsz az EA Sports Worldre, megkeresed a GameFace-menüt, ott fel tudsz tölteni képeket.
Most viszont Heavyweight Champion vagyok, két öv birtokosa - a 3.-at holnap fogom levadászni. :)
Tyson-al volt talán az egyik legdurvább meccsen. Rögtön az elsõ menetben kiütött. Fel tudtam állni. A második menet is neki állt, de olyan 4-5-tõl jöttem felfelé egész szépen, míg a 9.-ben padlóra küldtem. Istenjó játék!!! Nincs két egyforma menet, a karriermód is jobban tetszik mint a 3-ban. Amúgy én úgy játszom, hogy elsõ 1-2 menet ilyen ismerkedés az ellenféllel, (persze ütöm-vágom de vannak ultradefenzív játékosok, ellenük más taktika kell, mint mondjuk Tyson ellen.) Utána támadás 1000-el! Nálam bevált taktika, hogy erõs haymaker-eket viszek be testre - fejre nehezebb mint a 3-ban -, ez legyengíti az ellent, utána pedig harcolok ahogy bírok, elsõsorban felütésekkel és horgokkal próbálkozok fejre. No és a testet is támadom ahogy bírom. Eddig bejött. :)
Video-t csak gold-osok tölthetnek fel?
gamertag: kenobita
neki a kötélnek ( szar a fizika :) )
http://beta.easports.com/media/play/video/6893674
ánnsztápebõl, a semmibõl sikerült ennyi erõt merítenem ehhez a hajrához
http://beta.easports.com/media/play/video/6893684
újra szar a fizika:), hasba, oldalba
http://beta.easports.com/media/play/video/6893728
ez meg egyszerûen csak FATALITY:)
http://beta.easports.com/media/play/video/6893793
FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/
Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12
Az ellenfélválasztás nem sokat jelent. Abban azért mindenképp segít, hogy megnézed, az embereknek milyen a KO aránya, hgy mire számíthatsz. Kis ütõerejû, eltáncolósabb bunyósra, vagy aki rádront.
Edzeni csak meccsek elõtt lehet, de lehet többször is, ha elég idõt hagysz két meccs között.
Én 1-2 dolgot nem nagyon értek, ha valaki írna 1-2 szót megköszönném:
Mi annak az értelme ha simulationbe teszek egy elõre bejegyzett boxmeccset? Itt két féle dolog van: simán simulate meg egy simulate espn valami. Mi ez pontosan?
Van annak valami jelentõsége hogy kit választok a listából a következõ meccsre? Vagy szokás valami alapján dönteni? Én általában a végérõl szoktam válogatni nem tudom ez mennyire nyerõ.
Edzeni pontokért csak a kiírt meccsek elõtt lehet?
Hirtelen ennyi jutott eszembe.
Amúgy itt nem lehet menet közben megváltoztatni a boxoló haját pl., mint a 3-ban? És jól láttam, hogy tetkók sincsenek benne? Nem mintha a játékmeneten ez rontana, de a 3-ban jó hogy benne voltak, ezt is nem értem miért szedték ki.
Szóval nálam a játék 90/100-as értékelést kap, így 3 nap játék után. Megérte az árát!
(Sajnos nincs Gold-om, pedig kipróbálnám az online módot is.)
Elsõ padlózás után olyan 3 másodperc alatt, második után 5-6 alatt szoktam felkelni.
GO GUNNERS!
A tréningeket is automatán csinálom. Majd ha már pro vagy magasabb szinten játszom addigra beletanulok azokba is.
Iszonyat jó játék továbbra is. Mondjuk a 3 is nagyon tetszett már.
Nagyon nehéz lett a karrier mód, még a legalsó szinten is. Az edzésekkel többféle módon lehet trükközni:
1. Auto: ekkor a megszerezhetõ pontok felét biztosan megkapod. Hátránya, hogy késõbb már édeskevés lesz, mert a max pontszám 2, ennek a fele 1. Tehát szinte semmi.
2. Te játszod: ehhez türelem kell. Az elején nem sok sikerélmény lesz, a második karrierben kezd alakulni. Ha jól tudod már az összes edzést, akkor érdemes az elsõ igazi karriert indítani, gyõzelmi esélyekkel.
3. Lehet azt is csinálni, hogy amíg ismerkedési fázis van a bunyó részében, akkor egy hónappal késõbbi meccset kötsz le, és akkor nem 1, hanem 2 edzés is belefér, vagy amennyit akarsz. Tehát több pontot lehet szerezni, de persze ez idõigényesebb a karrier szempontjából.
Azoknak, akik esetleg nem tudják, mit kell csinálni az edzéseken (igyekszem az összeset leírni, remélem nem marad ki semmi):
1. Sparring: fejvédõben bunyó. A bevitt találat és a sikeres blokk, vagy elhajlás ér pontot, minden más pontlevonás. Késõbb ez is nehezedik, sokkal. Akár ki is üthetnek itt is. :)
2. Stay on your feet: minimális élet, stamina. A cél, hogy ne üssenek ki 2 perc alatt. Szintén bunyó.
3. Heavy bag push: itt az irány gombbal folyamatosan "tolni" kell a zsákot, miközben a felsõ vagy alsó területet kell ütni, ami éppen kigyullad. Nem szabad cséphadarni, inkább lassabb, ritmusos ütések kellenek, amibe belefér még, hogy nem elsõre váltasz területet (akkor még nem lendül annyira vissza a zsák).
4. Heavy bag combo: végülis egyszerû. A felgyulladó ütéseket kell bevinni a kar segítségével. Ami nem egyszerû, hogy gyorsnak kell lenni, és nem szabad hibázni, mert elölrõl indul, az idõ pedig fogy. Ez egy remek kézmozgató tréning, ha ez megy, akkor a meccsen sem lesz probléma, hogy mi mit akar ütni.
5. Maize Bag: ha jól emlékszem fejbõl, akkor ez az a kis zsák, ami leng elõre-hátra. Itt a feladat, hogy oldalra hajolgatva kell elkerülni a zsákot (a bokszoló szemszögébõl mondom), és utána egyet ütni kell. Egy szám mutatja középen, hányszor kell hajolgatni, majd utána ütés. Érdemes elõrehajolva lenni, és úgy jobbra-balra dõlni.
6. Nemtom milyen bag: egy zsák van középen, és kigyulladnak területek. a bal kart le-fel mozgatva körözöl a zsák mellett. Ha a kart benyomod, akkor gyorsabban mozogsz lábon, könnyebb elérni a másik oldalt is. A feladat, hogy a kigyulladó területen belül kell megütni a zsákot ahányszor tudod. Majd mozgás a következõ területre. Extra pont jár, ha nem hibázol, és minden területetrõl ütsz.
Azt hiszem, ennyi nagyjából az edzés, de lehet, hogy kimaradt egy. :)
Amiben sokkal nehezebb a 4. rész, az a counter-punch. Tehát a kontra. A ranglista 25-30. helyéig elég az is, ha hirtelen felrántod a védelmet, blokkolsz, és visszaütsz. De ez egyre nehezebbé válik, késõbb pedig már nem elég. Akkor mozgással kell majd ezt kivitelezni, és visszakezes pofonokkal. Itt jön képbe az a hullámzó új mozgás, amit két irányban is lehet csinálni. Nálam most még ez a gyenge pont, egyelõre képtelen vagyok kitapasztalni és eredményesen csinálni, a 19. helyen megrekedtem, bár Pro szinten indultam.
Perpill a mérleg: 13 gy (9KO) - 3v - 0d :)
igaz nekem ez az elsõ konzolos ütlegelõs játékom, így szoknom kell
arckép: nem lehet lehet valahogy pc-rõl behúzni képet?
Szerintem fél perc alatt megtudod.
http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....
Talán picit sok a stamina ha csak sima fightot játszol. Több ütés van egy menetben mint a Rocky részeiben összesen :)
Persze ha kevés lenne akkor az volna baj. Csak állnánk egymással szemben.
Így igazán közönség szórakoztató meccsek alakulnak ki <#buck>#buck>
Hajnali 3 kor alig tudtuk abbahagyni. Számomra hosszú idõre megszületett az esti konzol partik bajnok játéka.
Nem tudom ezt a rendszert miért erõltették bele, a 3-ban tökéletes volt a kiütés utáni "mini-game", igazán megtarthatták volna...
http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....
Melyik a könnyebb fokozat? A GOAT vagy az amatõr?
Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12
FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/
Valaki tud esetleg segíteni egy friss xbox tulajnak, hogy lehet ebbe a játékba berakni a képemet? barátnõmmel nyomjuk 2en és szeretné az én fejemet ütni:-)