Smackdown! vs. RAW 2009!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hát ha olyan a meccs akkor székkel támadj neki vagy baseball ütõ akármi ami mozdítható vagy a bírót üssed le!
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
Hogy kell magam diszkvalifikálni? mert elkezdtem egy Road To Wrestlemaniat CM Punkkal és azt a fleadatot kaptam egy Elijah Burke elleni meccsen, hogy zárjanak ki...
Hi allz.
Nemrég lett meg a játék. Valaki nem tud egy jó Slider beállítást ami realisztikus?
Nemrég lett meg a játék. Valaki nem tud egy jó Slider beállítást ami realisztikus?
ez mennyi ps2-re?és hol kapható (boltban nem neten)?
Te melyik verziójú emuval nyomod?
Ladder meccsen mutatja a létrát?
Milyen a géped?
Ladder meccsen mutatja a létrát?
Milyen a géped?
Hello, letöltöttem ps2-re a játékot, amit késõbb pcsx2-vel emuláltam, tehát meg a gépemen, csak ott ugyebár más a gamepad... elmondanátok, hogy mit mivel kell csinálni? elõre is köszi
Mai nappal kapható a CDG-ban. Kifejezetten jó áron. Meg is veszem. Majd 4 hónapot csúszott a kinti megjelenés óta, de lényeg, hogy itthon is kapható.
Hali mki. Probálgatom a smackdown vs raw 2006-ot de nem tudok néhány dolgot megcsinálni. Finisher reversal, a reverse casket door, possum pin, és a reverse possum pin. Hiába nyomogatom a megadott gombokba, mégsem történik semmi. Valami rosszul lett beállítva, vagy valamit rosszul csinálok? Segítsetek.
Légyszi nézzétek sûrûbben a fórumot és válaszoljatok pls!!!
Kihalt ez a fórum???
Valaki adna egy olyan PS2 emut ami be van állítva és jól ment rajta a Smackdown vs Raw 2009??
ki játszik a Smackdown vs Raw 2009-el PCSX 2-õn???
Azt nem tom. De valaki az én commentemre is válaszoljon pls!!
De én azt kérdeztem hogy van-e PC verziójú smackdown, mert én úgy hallottam, hogy adtak ki, és, ha van, akkor valaki belinkelné azt a helyet ahonnan le lehet tölteni?
A legjobb pankrátoros játék sztem (és az egyetlen) a WWF Raw
Ja az én kérdésemre is válaszoljatok:D
Ja az én kérdésemre is válaszoljatok:D
a Pc-re való verzió
Hello!
Nem tudnád belinkelni a Smackdown-t Pc-re? Mert én nem tudom melyik a Pc
Nem tudnád belinkelni a Smackdown-t Pc-re? Mert én nem tudom melyik a Pc
Az emulátor ezen a gépen menne?:
AMD Athlon 64 2X Dual Core processor 5000+ 2.61 GHz 2,00GB RAM
Vagy mennyi FPS-el menne?
Videokártya: ATI Radeon HD 4800
Az MSN címem [email protected] vegyen fel aki tud segíteni!
(Smackdown vs Raw játék valamelyike menne rajta normálisan?)
AMD Athlon 64 2X Dual Core processor 5000+ 2.61 GHz 2,00GB RAM
Vagy mennyi FPS-el menne?
Videokártya: ATI Radeon HD 4800
Az MSN címem [email protected] vegyen fel aki tud segíteni!
(Smackdown vs Raw játék valamelyike menne rajta normálisan?)
Jó, de csak azt mondjátok meg, hogy milyen szoftver kell ahhoz, hogy fellehessen telepíteni. Kösz!
Hellosztok!
Sikerült letöltenem a Pc verziót, de nem tudom, hogy, hogyan lehet feltelepíteni. Mert egy saját szoftver kell a telepítéséhez, de nem tudom mi az. Hogyha valaki tud segíteni, hogy milyen programmal lehet megnyitni az jó lenne.
Sikerült letöltenem a Pc verziót, de nem tudom, hogy, hogyan lehet feltelepíteni. Mert egy saját szoftver kell a telepítéséhez, de nem tudom mi az. Hogyha valaki tud segíteni, hogy milyen programmal lehet megnyitni az jó lenne.
de azt mondták nekem mindenhol hogy idén már nem fog megjelenni
sokkal jobb mint az elõzõ részek,jobb a sztori,a "harcrendszer" kicsit változott, de jó, vannak megnyerhetõ emberek/pályák/mozgások, lehet kivégzést készíteni, 55ös hsz-t nézd meg, ott a link a pankrátorokhoz
...te tudod, hogy megvedd-e én még sose vettem ps2re eredeti játékot, mivel ps2höz nincs netem
...te tudod, hogy megvedd-e én még sose vettem ps2re eredeti játékot, mivel ps2höz nincs netem
A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/
valaki?!
ja ps2-n valaki jácca?
érdemes megvenni?
+hány pálya hány ember?az embereket megkell szerezni?
+tapasztalatokat hogy mennyire könnyû,jó,grafika ,irányítás,stb...
+ha csapatban megyek akkor az hogy van tehát csak úgy lehet hogy tesómmal vagy géppel is és ha géppel akkor ha embert váltok akkor õ lesz vele vagy én?
bocsi a kérdésekért de nem sokára lehet hogy megveszem.(bármit ami eszetekbe jut)
+ha csapatban megyek akkor az hogy van tehát csak úgy lehet hogy tesómmal vagy géppel is és ha géppel akkor ha embert váltok akkor õ lesz vele vagy én?
bocsi a kérdésekért de nem sokára lehet hogy megveszem.(bármit ami eszetekbe jut)
és mennyi?kb
mikor?
*mod
Nekem már megvan.Nagyon király fõleg a road to wrestlemania moad
Nem tudom valaki követi-e az eseményeket, de kezd tisztább lenni a kép a játékról, a roster nagyon jónak tûnik.
A visszaszámlálást amúgy nyomon lehet követni az ign.com-on ahol minden nap bemutatásra kerül egy újabb pankrátor.
ROSTER
A visszaszámlálást amúgy nyomon lehet követni az ign.com-on ahol minden nap bemutatásra kerül egy újabb pankrátor.
ROSTER
nem is fog sosem, viszont van egy emulátor ami a smackdown Here comes the pain-t simán viszi...svr, svr 2006/7et nem próbáltam, a 08nál nem indul el a meccs egyszerûen nem reagál a startra.
Hello valaki PC-re nemtud szerezni 2007-et vagy 2008-at, mert nekem a total edition van meg, de az nagyon szar :S
\"A gyíknak a legnagyobb ellensége az a macska\" - Gyula in Swung
Itt van még egy kis extra a 08hoz, én kreáltam ezt a kis patchet, új zenék, pankrátorok, bevonulások, mozgásrepertoárok, kivégzések, tag teamek, mindent updateltem
The 08 patch
amíg kijön a 09 el lehet vele szórakázni
The 08 patch
amíg kijön a 09 el lehet vele szórakázni
Jó lenne azért, ha tudnál segíteni valamit keresni. És akkor meg egy olyasmi videót csak akkor nem mutatják az egészet pl. Szóval jó lenne a segítséged, bármi ami ilyesmi az már jó lenne.
Kösz!
Kösz!
szerintem ezt konkrétan sehol nem mutatják, mivel az kb 1 órás videó lenne...
szóval ilyenre gondoltam, hogy hol van olyan videó és, hogy betudsz-e linkelni ilyeneket?
Hát mint ezen az oldalon.
Csak úgy értem, hogy egy kezdetleges ember legyen mint pl egy szokványos ember aztán csinálják meg mint egy kigyúrt pankrátor gigantikus izmokkal én ezt szeretném megnézni, hogy ezt, hogy csinálják. És ilyen videó hol van?
Csak úgy értem, hogy egy kezdetleges ember legyen mint pl egy szokványos ember aztán csinálják meg mint egy kigyúrt pankrátor gigantikus izmokkal én ezt szeretném megnézni, hogy ezt, hogy csinálják. És ilyen videó hol van?