Smackdown! vs. RAW 2009!

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gabe paul logan
Nemtom konkrétan mit akarsz látni...de
ITT láthatsz kreált pankrátorokat, meg minden egyebet.

A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/

Aha!

Csak nem tudsz olyant ahol csinálnak is valamit? Mert felmegyek és csak összevissza nyomogatják, de semmit nem változtatnak meg!

gabe paul logan
menj fel a youtubera és mittomén írd be a keresõbe h smackdwon vs raw 2008 wrestler/caw creation

remélem - mivel a tagteam cuccokra fókuszál a köv rész - benne lesz a 09ben a 4 horseman, régi dx, evolution😛 jó lenne, persze valami extra cuccok között

A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/

Hello!

Én nekem még nincs meg a Smackdown most töltöm le és azt szeretném kérdezni, hogy valaki tud olyan videót küldeni mindegy milyen weboldalon van, hogy csak az a rész legyen benne, amikor az embert csinálják csak. PL: s fejét vagy az izmát vagy ilyesmit?

Kösz!

John Cena
én elég pro nyomom ezt agamét + 12 12 elel ne mhiszem hogy lessz mert nem létezik olyan meccs típus! 30emebres van Royal Rumblenak hívják szeritenm ismered

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

John Cena
nincsen PC-re

Hellosztok!
Nem tudjátok, hogy már van-e a Smackdownban PC változat is?

Helló. Én még a 2007 verzióval próbálkozom, de nem igazán jön össze. Ehez kellene segítség.
A 08-as rész a gép ellen uncsi.Simán le lehet verni õket még legend fokozatban is.Onlinbe-on az igazi.Még amikor nem játszottam online-on,azt hidtem,hogy nagyon jó játékos vagyok,mert legend módban nagyon könnyen megtudtam nyerni a meccseket.Aztán nagyot néztem,amikor felmentem online-ra.Szinte darabokra szedtek,nagyon béna voltam.Aztán késõbb már olyan jól tudtam én is,hogy a világ ranglistán 5-ödik voltam,csak lecsúsztam a 12-dik helyre,mert kijött a gta4 és azzal játszottam,de nekem ez a játék sokkal jobban bejön,így megint ezt nyomom.Nagyon várom a 09-es részt.Hallottam olyan dolgot,hogy lesz benne 12-12 ellen,de ez sztem hülyeség.Mindegy,ebben a részben elsõ akarok lenni.
John Cena
na igen😛😄

leho94
Nem.. Épp kihal XD

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

John Cena
no áll a topic😄

John Cena
okéééé

leho94
"Nyitva újra. Ha valaki megint bezárja, kinyitom megint, bár most sem tudjuk ki volt az."

John Cena
Ki zárta be? kiváncsiságból megkérdezném

John Cena
Én nem sokat nyomom mostnába de a 2005-2006 végig jácottam csontig 07-08 annyit nem jáccok de fasza game😊

John Cena
OKOK köszi!!

Prince of Máté
Én nagyon sokat nyomom, a legned szint sem kihívás 😄

Attila8805
Jáccott valaki az elõzõ résszel?
Én sajnos csak a Demóval de nekem nagyon tetszett.
A nyáron muszáj leszek beszerezni egy ps3-mat.

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

leho94
Na végre!

Attila8805
Köszönjük mester!😄
Szóval jöhettek és hozhatjátok az új infókat!

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Sir Quno Jedi
Nyitva újra. Ha valaki megint bezárja, kinyitom megint, bár most sem tudjuk ki volt az. Mivel a játék nevében van a vs, így maradhat nyilván.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

John Cena
pontosan😊

fanka93
kinek mi jön be...

John Cena
okok😛

Prince of Máté
Lófaszt nem írok, csak egy darabig azért ne mírtam mert még nem néztem emg a backlasht.

Prince of Máté
Nem azért butítják le a graft hogy ráférjen egy DVD-re (egyébként 8 gigáés is van...) hanem mert nem bírja.
Ennyi eriõvel X360ra is lebutítanák mert az is DVD-s.

Legend Killer
Vér biztos lesz benne, mint a 08ban. A hardcore meccsek pl, hozzá vágsz1széket és bemm, folyik a vére.

csak vennem kell egy kurva xboxot, mer a buzi teszkósok basztak rá, h kicseréljék, pedig garanciás volt és két hónap után dobhattuk ki ezt a fos szart, a kurva élet *ideges mindig, ha xbox eszébe jut*

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum elõttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Legend Killer
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDD.... remélem javítanak valamit a 24/7 módon, ha lesz megint.... mer az a történet szar volt....tegyék be az eddigi eseményeket szóról szóra!
De ne csak egy emberét, v háromét.... hanem mindenkiét, h bármelyik karakterrel lehessen vinni és mindenkinek a saját történetét.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum elõttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

leho94
PS2-n is ilyen a graf?😮

John Cena
😄 bezzeg aPankráció Tápigba nem írsz😄😄 nekem is a kedvencem😄

Prince of Máté
Ááh, kedvenc játékom :$
+fav!!!!!!!!!!!4444444444444444444444444444

John Cena
Valameik PS3 valameik X360!

berczely
Elég fos graf...

John Cena
Aki tud valami bannert csinálni és behelyezni ide azt elfogadnám szívesen😛😊

John Cena
Nincs benne vér?:S szerintem a képeken nincs de amúgy szentem 100% hogy van mert ha ebbe már az izzatságot is csináltak akkor a vér az még alapdolog lenne pláne egy "Verekedõs játékba"

John Cena
hát elég szépek mit ne mondjak😊 elvileg PS2-re is kijön de ilyen grafikával nem tudom hogy oldják meg de szerintem a PS2-re lebutítják agrafót hogy 4.7GB-s CDVD-re ráférjen😄

fanka93
csak az a gáz,hogy vér nincs benne,pedig az sokat dobna a hangulaton😊

fanka93
AZ A GRAFIKA <#wow1><#wow1> KELL EGY XBOX

John Cena

John Cena

John Cena
John Cena
Sziasztok általába a SD! vs. Raw 2005-2008-ig végig meg vettem le teszteltem és végig is játszottam de megjelente a legújabb része a 2009 elvileg kijött már 2008.03.29.-én de szerintem 2009.03.29. gondolhattak mindjárt próbálok 2-3képet beszúrni milyen is a grafó (PS2, PS3, PSP, X360, Wii, DS Konzolokon jelenik meg)

← ElőzőOldal 3 / 3