Smackdown! vs. RAW 2009!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ITT láthatsz kreált pankrátorokat, meg minden egyebet.
A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/
Csak nem tudsz olyant ahol csinálnak is valamit? Mert felmegyek és csak összevissza nyomogatják, de semmit nem változtatnak meg!
remélem - mivel a tagteam cuccokra fókuszál a köv rész - benne lesz a 09ben a 4 horseman, régi dx, evolution😛 jó lenne, persze valami extra cuccok között
A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/
Én nekem még nincs meg a Smackdown most töltöm le és azt szeretném kérdezni, hogy valaki tud olyan videót küldeni mindegy milyen weboldalon van, hogy csak az a rész legyen benne, amikor az embert csinálják csak. PL: s fejét vagy az izmát vagy ilyesmit?
Kösz!
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
Nem tudjátok, hogy már van-e a Smackdownban PC változat is?
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"
Én sajnos csak a Demóval de nekem nagyon tetszett.
A nyáron muszáj leszek beszerezni egy ps3-mat.
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Szóval jöhettek és hozhatjátok az új infókat!
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Ennyi eriõvel X360ra is lebutítanák mert az is DVD-s.
csak vennem kell egy kurva xboxot, mer a buzi teszkósok basztak rá, h kicseréljék, pedig garanciás volt és két hónap után dobhattuk ki ezt a fos szart, a kurva élet *ideges mindig, ha xbox eszébe jut*
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum elõttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
De ne csak egy emberét, v háromét.... hanem mindenkiét, h bármelyik karakterrel lehessen vinni és mindenkinek a saját történetét.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum elõttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!