Alone In The Dark 2008
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
10 pontból 3
Tottenham, XBOX360, PS3, kisfiam Trisztán :)
Az élet sz** , csak élvezni tudni kell!
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Az élet sz** , csak élvezni tudni kell!
Tetszett jo volt varom a magyarositast
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Köszi.
Episode 7-4 a templomos (vagy kastély 😄) rész. Mi a fenét kell itt csinálni?
Arra már rájöttem hogy a kastély körül a falon, el van rejtve 6db szimbólum. Node. Ezeket mért nem látom? Próbáltam csukot szemmel, ill "scannelni" a nálam levõ lámpával/szimbólumos gyûrûvel. 😊)
Az eredmény semmi. Gondolom valami lépést kihagytam, de mit?
Elõre is thx for help 😊
elakadtam, segítsetek légyszi, 8. epizód 1. pálya!
Egy erõtér elõtt állok, nem találok rajta rést.
Elõre is köszi!
One man\'s hero, is another man\'s demon...
el kell menned odáig ahol látod a kocsit!Balra lángol egy gázcsõ, mellette egy szék, a széket felgyújtod majd átmész a jobb rarokba és felgyújtod a léceket, ezután áttudsz menni a kocsihoz!persze elõtte lesz egy kis meglepetés!!!Maradj a tûz közelében!
sejtem, hogy a lepusztult falat kellene lezúzni a szemetessel, de a csóri karakterem fel sem bírja emelni, aztán meg jól meg is hal.
meg kellene gyógyítani, de nem tudom hogyan.
One man\'s hero, is another man\'s demon...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
hát így mindent összevetve:7/10
nem volt rossz,de nem volt tyû de odabasz
Ahhoz képest, hogy én nem szeretem az ilyen stílusú játékokat nem volt rossz.
Már a végén vagyok, csak itt meg megint le akadtam, me egy ürgével be kerültem a Museumba, és van 1 percem hogy csináljak valamit, de fingom sincs mit kell, és ha letelik akkor meghalok...
de részemrõl ez igen unalmas,mindenképpen kell nekem a magas érték,hogy átjussak az energia falon?
Mikor a dög elég, a pajzs eltûnik.
De a 8-as Episode-ot hagyom holnapra, me még 13 pont olyan Root-ot össze kell hogy szedjek, de arra már nincs idegem ma.
be kell csukni a szemed hogy lásd
playstation 3 id: Rencsike Playstation3 Xbox 360
ASUS M4A785TD-V EVO, Phenom 2 555, Samsung f3 500Gb, 2Gb DDR3 1333 MHZ, Corsair CX400, 4890 TOXIC Iphone 3G 16G
PLS HELP!
ASUS M4A785TD-V EVO, Phenom 2 555, Samsung f3 500Gb, 2Gb DDR3 1333 MHZ, Corsair CX400, 4890 TOXIC Iphone 3G 16G