Traffipax - radardetektor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerzõdésben állhatnak e a rendõrséggel, vagy csak belsõ ellenõrök e?
a mai világban a bizonyitás. Na az a kemeny!
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
a büntetésekrõl... nemmindegy, hogy ötvenes táblánál 70el mész, és megbüntetnek 30 ezer forintra, vagy hogy 100nál 120-al 130-al és ugyanugy 30 ezerre. meg mikor szembõl vakuznak, (volt már rá példa) mert 50nél 55el mentél és mikor megállsz, még a rendõrök pampognak, hogy x százalékkal gyorsabban mentél ezért y forintra megbüntetnek. meg egyik rendõr ismerõsöm is mondta, hogy az hogyha megbüntetnek valamiért az uton ellenõrzésnél, akkor általába adnak a rendõröknek mondjuk 150 csekket, hogy osszák szét.
meg megállítottak minket mert a körforgalomba "nem" használtunk irányjelzõt kihajtáskor (amugy igen). hát még a rendõr jött utánunk pampogni mikor õ nem adta meg az elsöbbséget, meg jobb oldalon indexeltünk õ meg már rég a bel oldalunkon volt. dehát ez magyarország
jah am bocsi a helyesírási hibákért
\"A kormány mindig megtartja amit ígér. Ha pénzt ígér, azt is megtartja.\"
Bõvebben: http://www.sebessegmeres.info/tevhitek.php?show=63
Tudod az a komolya amikor olvasom az autópályákon "Tied az Auto tied a felelõség" Hehehe a céges gép nem az enyém:D
Downhill!!
mostmar tokmindegy ki vezeti ... a tulajt "vagjak" meg :p
a Gordon név lehet h kevés lesz arra h kitöltsem h "kivezetteazautót" ;)
Xbox Live: Lunatic HUN
akkor beszólás törölve... helyette, városhatárig 50-60, aztán padlógáz ;)
2 okból is..
Egyik. Én egy olyan cégnél vagyok ahol elég sokat autozunk. Havi 6000km-et kb.. Minden évben elküldték ezt a listát nekünk. Na most nem 50-el mentem a városban szóval...
A másik. A Petöfi Hidnál olyan hogy Szamuely utca már vagy 15 éve nem létezik.. Ha ez egy hivatalos lista lenne valószinüleg a mostani nevet adták volna meg.
Ez persze csak egy dolog azért vigyázatok!
Downhill!!
- a Róbert Károly krt-on a Róbert Károly krt. és a Reitter Ferenc utca sarok után következõ elsõ lámpasor
- Ferenc krt.-Üllõi út sarok
- Rákóczi tér, József krt. (Nyugati felé)
- Attila utca-Alagút sarok
- Hegyalja út-Jagelló út sarok
- Fehérvári úti piacnál
- Budafoki út
- Margit krt.-Bimbó utca sarok
- Moszkva tér
- Kõbányai út(Egészségháznál)
- Kõbányai út-Könyves Kálmán krt.
- Szentendrei út felüljáró+minden lámpasor a Csillaghegyi elágazásig
- Flórián tértõl a Tímár utca irányában három lámpasor
- Szamuely utca-Petõfi híd felhajtónál
Az automata traffipax lényege, hogy piros lámpánál lefotózza a tilos jelzésen áthaladó jármûvet, zöld jelzésnél pedig a keresztezõdésben(mért szakaszon) az áthaladási sebességet.
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
.: mobilize.hu :.
még április 25 én volt egy trafi gyanús megmozdulásom:D
szerintetek már nem kapok levelet?:)
!Forza Ferrari!
Ennyi erõvel minden villanyrendõr elõtt is le lehetne lassítani.. -.-
http://goo.gl/gd6Zi5
nade kéremszépen azé van 1-2 durva komment elõttem amit tizenegynéhány éves fejjel még én is tudok... nincs jogsim, nem vezetek (ilyenek miatt kell félni mikor bringázok). köszönöm <#mf1>#mf1><#buck>#buck>
.: mobilize.hu :.
Ez aztán kurvára városban van <#zavart2>#zavart2>
http://goo.gl/gd6Zi5
ad0: kresz vagymiaszosz :D
ad1: gyari sportfutomu(kicsit raaaaz :D)
ad2: draga a felni+gumi <#banplz>#banplz>
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Még a Focuson is csodálkoztam volna.
Elõtte majd 200m-en keresztül 30al fogok menni, nyilván.. Zebra elõtt nem kötelezõ ennyit lassítani, pedig ott jóval nagyobb az esélye egy váratlan eseménynek (sprinter kisgyerek, stb.)
A függõ kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy elsõ, vesztettél Száguldó Donor
A függõ kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy elsõ, vesztettél Száguldó Donor
-megkereses(adatok ugye adottak) rendori szervek altal
-foteren, unnepelyes keretek kozott tarkonloves
ennyi <#eljen>#eljen>
(<#wilting>#wilting>)
Digital: Respect.
Nem beszélve arról, hogy "á, velem ez úgysem történhet meg".
Az a gondolkodás, hogy a tragédia mindig másvalakivel történik, elfelejt egy fontos logikai részletet:
Azt, hogy a többi autós szemében mi vagyunk a "másvalaki".
Néhány ember észtelenül és az ésszerûség határain kívül, arra alkalmatlan helyeken száguldozik.
Ha meg netán baj történik, amit rendszerint a vétlenek szívnak meg, nem gyõz sírni ríni, meg eret vágni magán lelkiismeret(!) furdalásból.