Traffipax - radardetektor

Oldal 1 / 5Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A BKV alkamazásában álló és BKV tulajdonú skodákból traffipaxoló muksók a saját jármûevike sebességét mérik, vagy a forgalomban résztvevõ össze s jármûvét?
Szerzõdésben állhatnak e a rendõrséggel, vagy csak belsõ ellenõrök e?
nem semmi!

a mai világban a bizonyitás. Na az a kemeny!

Lammer
lol! nem olvastam el, csak atfutottam, de nagyon meleg :D

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

SötétBarom

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

hagy mondjak már egy-két szót, amiket biztos forrásból, saját tapasztalatból tudok. Van egy 85 ccm3-es motorom.. melyik a veszélyes, hogy lassan megy-e, vagy nem. hát mikor városon belül mindenki megy 20-al meg 30-al, szerintem ez k*rva veszélyes merrt az ember ezekre rámegy, ottmegy a nyakukba, egy hirtelen fék és már bele is mentél. ha pedig valaki mondjuk 50-el 60-al megy tuti hogy már távolabb vagy tõle (még ha nem is a kellõ köv. távolságra) mert akkor már haladsz... múltkor is mentem, elõttem a csávó hirtelen lefékez, és kiteszi az indexet, a sáv közepén. ( ezt fordítva kéne behúzódva középre) mondom akkor kikerülöm jobbról, ami szabályos, erre õ elindul, és kiteszi az indexet a másik irányba, jobbra, majd rámhuzza a kormányt. mikor meg dudálok neki csak integet össze vissza aztán meg ugy elindult hogy a körforgalomba majdnem átment mindenen.

a büntetésekrõl... nemmindegy, hogy ötvenes táblánál 70el mész, és megbüntetnek 30 ezer forintra, vagy hogy 100nál 120-al 130-al és ugyanugy 30 ezerre. meg mikor szembõl vakuznak, (volt már rá példa) mert 50nél 55el mentél és mikor megállsz, még a rendõrök pampognak, hogy x százalékkal gyorsabban mentél ezért y forintra megbüntetnek. meg egyik rendõr ismerõsöm is mondta, hogy az hogyha megbüntetnek valamiért az uton ellenõrzésnél, akkor általába adnak a rendõröknek mondjuk 150 csekket, hogy osszák szét.

meg megállítottak minket mert a körforgalomba "nem" használtunk irányjelzõt kihajtáskor (amugy igen). hát még a rendõr jött utánunk pampogni mikor õ nem adta meg az elsöbbséget, meg jobb oldalon indexeltünk õ meg már rég a bel oldalunkon volt. dehát ez magyarország

jah am bocsi a helyesírási hibákért

\"A kormány mindig megtartja amit ígér. Ha pénzt ígér, azt is megtartja.\"

SötétBarom

Kamu hír... Ez tévhit, estimese... Már 2003 óta terjed ez a rémhír, persze nem igaz!

Bõvebben: http://www.sebessegmeres.info/tevhitek.php?show=63
gordon 24
Céges Tragacs van.. Saját autom nincs..

Tudod az a komolya amikor olvasom az autópályákon "Tied az Auto tied a felelõség" Hehehe a céges gép nem az enyém:D

Downhill!!

Lunatic83
akkor....

Gordon van kölcsönbe egy autód? ;)

Xbox Live: Lunatic HUN

Lammer
"kivezetteazautót"

mostmar tokmindegy ki vezeti ... a tulajt "vagjak" meg :p

gordon 24
Jaja:D Örülnék neki:D

Downhill!!

Lunatic83
ha igaz, akkor kinek a nevére is küldessük a csekket?
a Gordon név lehet h kevés lesz arra h kitöltsem h "kivezetteazautót" ;)

gordon 24
De ha esetleg igaz:D Én nem szoltam:DDD

Downhill!!

Lunatic83
oké, thx

akkor beszólás törölve... helyette, városhatárig 50-60, aztán padlógáz ;)

kemszi2
ez már volt 1x téma nem?és akkor azt mondták kamu.bár én nem pesti vagyok úgy,hogy nekem mind1
gordon 24
Kétlem!:D

2 okból is..

Egyik. Én egy olyan cégnél vagyok ahol elég sokat autozunk. Havi 6000km-et kb.. Minden évben elküldték ezt a listát nekünk. Na most nem 50-el mentem a városban szóval...

A másik. A Petöfi Hidnál olyan hogy Szamuely utca már vagy 15 éve nem létezik.. Ha ez egy hivatalos lista lenne valószinüleg a mostani nevet adták volna meg.

Ez persze csak egy dolog azért vigyázatok!

Downhill!!

Lunatic83
Automata traffipaxokat szereltek az alábbiakban felsorolt helyeken lévõ közlekedési jelzõlámpákba Budapest területén.

- a Róbert Károly krt-on a Róbert Károly krt. és a Reitter Ferenc utca sarok után következõ elsõ lámpasor
- Ferenc krt.-Üllõi út sarok
- Rákóczi tér, József krt. (Nyugati felé)
- Attila utca-Alagút sarok
- Hegyalja út-Jagelló út sarok
- Fehérvári úti piacnál
- Budafoki út
- Margit krt.-Bimbó utca sarok
- Moszkva tér
- Kõbányai út(Egészségháznál)
- Kõbányai út-Könyves Kálmán krt.
- Szentendrei út felüljáró+minden lámpasor a Csillaghegyi elágazásig
- Flórián tértõl a Tímár utca irányában három lámpasor
- Szamuely utca-Petõfi híd felhajtónál

Az automata traffipax lényege, hogy piros lámpánál lefotózza a tilos jelzésen áthaladó jármûvet, zöld jelzésnél pedig a keresztezõdésben(mért szakaszon) az áthaladási sebességet.

A vasúti átjáróról kevesen tudják, hogy egykor ugyan olyan háromszínû forgalomirányító lámpa védte mint a keresztezõdéseket...

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

Taranov
De én azt veszem észre, hogy egyre kevésbé divat a villogás, valahogy úgy vannak az emberek vele, hogy "én gyorsan megyek, csak ne büntessenek meg, a többiek meg szívjanak csak"

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

autoszimulator
Tegnap Szombathely mellett, egy civil fekete Fiesta-ból mértek, óránként váltogatva pár száz méterrel a helyet.. Az volt a szerencsém, hogy a buta rendõr kiszállt a kocsiból, és az út szélén pisilt, foszforeszkáló Rendõrség mellényben, így akik elõttem szembõl jöttek, benéztek a kocsijukba, látták a mérõt, és ment a villogás onnantól végig...

.: mobilize.hu :.

kemszi2
ááá de bírom a traffisokat,a lehetõ legsunyibb helyekre bírnak bekempelni
desigo
Nem biztos,hogy sikerült a felvétel...
SötétBarom
De ne aggódj, mivel április 25-én volt, ezért még ha meg is jön, nem az új büntitélek szerint vágnak meg..

gordon 24
2 hónap az az idõ amin belül érkezhet!

Downhill!!

SötétBarom
Az ilyesmi gyorsan intézõdik, csak akkor kell hónapokat kínlódni, ha neked jár pénz :DDD

oneal1
hali!

még április 25 én volt egy trafi gyanús megmozdulásom:D
szerintetek már nem kapok levelet?:)

!Forza Ferrari!

[HUN]FaTaL
Nem ezt mondom de nem 60-70rõl van szó hanem 100ról..

http://goo.gl/gd6Zi5

SötétBarom
Én spec 60, 70-re szoktam lassítani, és picit sem érzem extrémnek. HA olyanról van szó, amin még soha nem mentem át, akkor nem rizikózok, szép lassan betesztelem.. De tõlem ne várja el senki, hogy közúton lassítsak le 30-40re 400m-en keresztül.. :S

Ennyi erõvel minden villanyrendõr elõtt is le lehetne lassítani.. -.-

[HUN]FaTaL
Városon kívül sem normális tempó a 100 vasúti átjáróban. Ha piros lesz kurvára meg tudsz állni ugye... Nem azt mondom hogy az elsõ táblától 30 de legalább az átjáró elõtt lelassítok minimum 50re, nem százzal áthúzok rajta.

"Vasúti átjárónál ki kell szállni majd át kell tolni az autót a gyalogosok és biciklisek részére kialakított "kerülõ-korlát" mellett, ha nincs ilyen vagy erre lehetõség akkor röptessük az autót."
nade kéremszépen azé van 1-2 durva komment elõttem amit tizenegynéhány éves fejjel még én is tudok... nincs jogsim, nem vezetek (ilyenek miatt kell félni mikor bringázok). köszönöm <#mf1><#buck>

autoszimulator
De szerencsére nálunk egy két átjárótól eltekintve olyanok, hogy meg sem fordul az ember fejében 30nál többel átmenni rajt, mert viheti a felniket kalapáltatni, meg a veséjét visszarakatni.. Így kell a szabályokat betartatni kéremszépen.. De az hogy az elsõ csíkos táblától kell 30/40el menni, na az a no comment

.: mobilize.hu :.

SötétBarom
"Környe és Bokod közti vasúti átjárónál"

Ez aztán kurvára városban van <#zavart2>

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

[HUN]FaTaL
100 az normális közúti sebesség vasúti átjáróban, a városban. Gratulálok.. Olyan vagy mint a nicked:)

Lammer
enmeg akkor is lelassitok ha "nyomnak mogottem" jol
ad0: kresz vagymiaszosz :D
ad1: gyari sportfutomu(kicsit raaaaz :D)
ad2: draga a felni+gumi <#banplz>

SötétBarom
Viszont amikor a vasúti átjáróra vonatkozó szabályokat kreálták, az országban még nem is látott senki sorompót -.-

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Taranov
A zebra elõtt olyan sebességgel kell menni, hogy a sprinter kisgyerek elõtt is megtudj állni. Ezt írja elõ a KRESZ.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov
Mert az túl drága és Magyarországon ritka, mint a fehér holló.
Még a Focuson is csodálkoztam volna.

SötétBarom
Sztem a legnagyobb gyökérség a sínen áthajtás szabályai.. Ezen érezni a legjobban, hogy 30 évvel ezelõtt találták ki.. -.-

Elõtte majd 200m-en keresztül 30al fogok menni, nyilván.. Zebra elõtt nem kötelezõ ennyit lassítani, pedig ott jóval nagyobb az esélye egy váratlan eseménynek (sprinter kisgyerek, stb.)

Énvagyokazapád
mi lett volna ha egy óvatlan vonat lép a sínekre?! <#idiota>

A függõ kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy elsõ, vesztettél Száguldó Donor

Énvagyokazapád
fater tegnap szereltett be egyet, majd utánnakérdezek, meg lövök pár képt

A függõ kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy elsõ, vesztettél Száguldó Donor

SötétBarom
Hú, télleg, mekkora aberrált állat, normális közúti sebességgel volt pofája átmenni a vasúton.. A rohadék -.-

Mondeo miért is nem? :)
[HUN]FaTaL
100-al vasúti átjáróban gratulálok, remélem fõbelövik

Taranov
Engem az érdekelne inkább, hogy a jogsit mikor veszik el, mert még a bírságot csak-csak kicsengeti az ember, de egy 3 vagy 6 hónapos jogsielvétel még nagyobb kárt tud okozni.

Lammer
az ilyen 246 km/h-val kozlekedokrol jut eszembe:

-megkereses(adatok ugye adottak) rendori szervek altal
-foteren, unnepelyes keretek kozott tarkonloves

ennyi <#eljen>

(<#wilting>)

Lammer
alairas^^

Csak megtanulnak már fékezni is...

Digital: Respect.
Nem beszélve arról, hogy "á, velem ez úgysem történhet meg".
Az a gondolkodás, hogy a tragédia mindig másvalakivel történik, elfelejt egy fontos logikai részletet:
Azt, hogy a többi autós szemében mi vagyunk a "másvalaki".

Taranov
Fiesta vagy Focus lehet

szjuca
Egyetértek veled.
Néhány ember észtelenül és az ésszerûség határain kívül, arra alkalmatlan helyeken száguldozik.

Ha meg netán baj történik, amit rendszerint a vétlenek szívnak meg, nem gyõz sírni ríni, meg eret vágni magán lelkiismeret(!) furdalásból.

SötétBarom
Focus v. Mondeo?

Oldal 1 / 5Következő →