Traffipax - radardetektor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
es amugy erre te buszke is vagy? -.-
---
mas: amugy a nagy szaguldozos kemenycsavokrol jut eszembe... Ezek utan 5X jobban meggondolom, hogy nehol meg 50 helyett max 20-30al menjek -.-
Eset a kovi... megyunk haverral lustan 50-60al... erre szol anyos ulesrol, hogy te ez a hang mi? klaffklafff... durrdefekt(jobbhá)... ok kicserel mankora... megnez tobbi gumi jobbelso is mar kagylos... dejo... -.- ok telefonalgatas ezerrel 0-24es gumisert(eset tegnapi) ... ok meg is usztam a ket gumit 65 ropibol... ugyanis a gyari Pzero 195-45-16os gumik ugye nem voltak es neznunk kellett helyette katalogusbol mast... -.- lett 205os GYear... (persze darabja 31K)... hogy miert? Budapesten elek es olyan gyonyoru utaink vannak, hogy eddig birta a tortenet... :C
mar azota megerzekenyebben jarom az utakat(pedig eddig is ovatosan mentem a rossz utakon)... es lesz@rom, hogy hatulrol nyomnak le(gondolhatjak disz az ST felirat hatul? 😄)
ennyi :C
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Haha, egó az egekben látom. Ez a legveszélyesebb, mert nálad a tudatlanság nagy bátorságot kölcsönöz.
Sok vérprofi (repülõs/motoros/autós/F1) versenyzõ, technikai hibát vétve távozott már el az égi versenypályára, pedig közel sem voltak olyan beképzeltek mint te... Remélem egyszer egy jó kiadós büntetés hasznodra lesz, és te magad és a potenciális áldozatok megmenekülnek egy törvényszerû tragédiától.
.: mobilize.hu :.
Végülis rendes volt, mert a minimum büntetést szabta ki (23 euró), de a stílusa minõsíthetetlen volt. Nem volt hajlandó angolul megszólalni, de ordítozott németül, mint egy sakál. Magyarországon ilyen bunkó rendõrrel még nem találkoztam.
Az tuti, hogy elõítéletes a magyarokkal, de végülis megúsztam olcsón.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Mi is mindig betartjuk kint. Itthon azért egy 25% van rajta..
Downhill!!
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Képzeld voltunk kint a hétvégén austriába.. A 2 rendõr (autó nélkül) bent állt egy patak medre oldalában egy kis hid mellett. Messzirõl ugy nézett ki mintha beszélgetne két ember😄 Oda érek kb olyan 800méter körülre. Elöveszi azt a pisztolyos lézert biztos tudod mire gondolok és mért😄
Szóval a magyarok ehez képest még királyok😄
Downhill!!
Békéscsabán üzemel 2db.. Az M1-en került még ki 2db szóval azon a pályán már van kb 8db.
És van egy csomó amirõl nem tudunk😄
Downhill!!
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
Sõt, szerintem még 100 sincs..
300k ha 50-es táblánál 90-el mész... egy csúcs blokkoló, meg egy detektor 200k-ból megvan.
Melyik a drága? ;-)
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Csak azt nem értem, hogy mi ebben a nagy szám, mikor egy tök átlagos autó is viszi a 170-200-at, még az 50-es táblánál 180 sem lenne egy nagy teljesítmény.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
nekem sem azert van beltronics rx-65osom, mert a kis gomboc STvel 210-el akarok paradezni a belvarosban... egyszeruen az ilyen undorito dolgokat ki akarom kerulni(mint a dombos eseted)... ES! ami a legfontosabb, hogy ez a kis kutyu eleg soxor bejelez(persze sehol semmi) es inkabb lassitok... amiota megvan a kis eszkozom, sokkal lassabban megyek a jargannyal(soxor 50 alatt joval, nehogy "veletlen" megvagjanak alapon, kerulgetnek neha rendesen meg idegesek, jo tanito eszkoz nemde? 😄) 😉
(jah es
Ez egy tévhit, ez nem wtcc autó. Ez egy wankel motoros túraató, csak mikor bejelentették a 2005-ös Moszkvai autókiállításon h résztvesznek a wtcc-be akkor még nem volt kész a wtcc-be szánt kaszni és ezt tolták fel a porondra 😊
ON
Ami folyamatosan blokkolja, az valóban egy kicsit gyanús.
Akkor a pofájába lehet röhögni a fakabátnak és kész?
Vagy addig keres, hogy úgyis megbüntet valamiért.
My statistic:
1 db 5000 bünti gyorshajtásért 50 helyett 68
1 db piros áthajtás folyamatban
Több tilosban parkolás
Balesetem nem volt, kocc sem
13 éve vezetek
Imádok száguldozni. Ahol lehet, meg is teszem. <#vigyor3>#vigyor3>
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
.: mobilize.hu :.
A függõ kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy elsõ, vesztettél Száguldó Donor
\"We are only slaves to our temptations\"\"
A függõ kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy elsõ, vesztettél Száguldó Donor
és lehet irigykedni a köcsög BMW-sre <#mf1>#mf1>
http://epica.nl
Mi az a windows?
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
\"Evribádi Evrinésön átmászunk a kerítésön\" \"Elsõbbsége csak annak van akinek megadják...\"
\"Evribádi Evrinésön átmászunk a kerítésön\" \"Elsõbbsége csak annak van akinek megadják...\"
ne akard hogy mindenkinek elmeséljem a teflon mike-os story-t!!!! 😄
(ha még van valaki aki nem ismeri 😊 )
voltál már tûzoltó, verõlegény, rallyversenyzõ, motorversenyzõ, bodybuilder stb stb 😄
nem lesz ez egy kicsit sok már? 😊
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!