Traffipax - radardetektor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kitudja,lehet már õ megkapta a WTCC ladát <#idiota>#idiota>
ON
\"Evribádi Evrinésön átmászunk a kerítésön\" \"Elsőbbsége csak annak van akinek megadják...\"
\"Evribádi Evrinésön átmászunk a kerítésön\" \"Elsőbbsége csak annak van akinek megadják...\"
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
http://goo.gl/gd6Zi5
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
A vicc, hogy ezt nem azért csinálom, mert spórolni akarok a benzinnel, hanem azért, hogy csak annyira szennyezzek amennyire muszáj. Katalizátot tökéletesen üzemel, igyekszem állandóan 5-be közlekedni és van, hogy 3km-t gurulok üresben.
Apámat is meg engem is így büntettek meg a yardok... engem nem is olyan régen... 3 büntipont, meg 9k.
Maradjunk annyiban, hogy qrva jó idehaza ezek szerint a közbiztonság, ha 3-4 közeg is ráér a trafiban ücsörögni egész nap. Cigányok lopnak, arra meg megvonják a vállukat. Köszönjük Emesék.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ment és egy barom a sor elején ment max 40-el mögötte 1km sor õ kb a közepén volt mikor volt egy hosszú egyenes és kiment elõzni,mkor majdnem már megelõzte az egész sort és kb. úgy 120-nál kivágott elé egy barom elõzni csak elfelejtett tükörbe nézni... TOTALCAR mind a 2 ótó de szerencsére semmi személyi sérülés de lehetett volna rosszab is egy hülye miatt...
Fiat Brava.. Viszont hülye idõpontokban közlekedek.. Este 11 után általában.. Tehát fõleg éjjel 😄D Lehet azér.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Asus p5B ,C2D E4300@ 3.0ghz , 2gb kingmax 800mhz,Galaxy 8800GT 512mb PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Én 2006 január óta vezetek, eddig 0 szonda, 0 trafi és 1 igazoltatás, de az is csak azért, mert bementem a behajtani tilosba. (Bírság nem volt)
Azt nem tudom megmondani, hogy mindezt hány km alatt, mert több autóba nyomtam, de legalább 50 ezer.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
de még cask nem is nagyon láttam hogy állitgatnának rendõrök.. vagyis egykét ritka alkalmakkor, de akkor meg busszal voltam vagy gyalog:S
amugy kb én is igy megyek kivéve autópályán (már ha m30-as miskolcot elkerülõ annak nevezhetõ) ott mentem 140-el igaz 110 es táblánál, de mgé autópályán nem mentem, ki kellet probálni😄
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
.: mobilize.hu :.
A legolcsóbb megoldás még mindig a fék.
Engem 2 év alatt kb 10-11 alkalommal😄
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
amúgy nem szoktam gyorsan hajtani.lakott terület 60körül max kívül 100,ha sietek akkor szoktam 110-et menni,de lekott területen akkor is próbálom tartani magamat a 60hoz,pályán pedig olyan 140-150 ritkán 160.
na persze azért elõfordult1x 2x hogy 1-1 egyenesen meglõttem 130-140-ig,a kanyar után már megint normál sebességgel mentem.
A motoros megy melletted a bal oldali sávban sisak nélkül és egyszer csak oldalról neked megy😄
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Azért jobb ha szabályosan közlekedünk.
Egyszer volt egy eset,hogy lakott területen belül mentem egy jó hosszú egyenes szakaszon.Jó idõben jelzett a kütyü és egybõl le is lassítottam.
Amikor a rendõrökhöz értem fülig érõ mosoly az arcomon õk meg csak bosszús képpel bámulnak.
Nem jött össze nekik. xD
De sajnos dolgoznak az ügyön😄
Downhill!!
Valamilyen szinten ez is témába vág.
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
Az hogy tökéletesen tudsz kezelni egy autot, kb lófaszt nem ér..
Én kb 300000km-nél járok. 4 éve járom az országot nap mint nap.. És nem mondom azt hogy nem történhet baj.. Nem vagy ura annak a jármünek.. Az hogy meg tudsz csinálni dolgokat vele az egy dolog.. De nem vagy ura annak a tempónak.. Ha ilyen egyszerü lenne ez ahogy leirod nem törnék össze magukat a rallysok sem..
ja és még egy tudod hány autóversenyzõ halt meg közuton?? Meglepödnél.. Más egy zárt pálya mint egy közüt.
De hiába mondom menjél wazz. De ha majd te is egy koszoru leszel a 6-os uton majd fentrõl gondold végi ezt a napot.
Downhill!!