Traffipax - radardetektor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
Én is szeretem a motorsportokat de ilyen versenyt még nem láttam..
Downhill!!
Másik példa szintén velem történt:
Városba ki akarok fordulni egy nagyobb utcába látom jön egy taxis de mondom még simán kiférek elötte...
Kifodrulok 2-ba kb 40-nél akarok elváltani 3-ba, de látom még mögém se ért de már kirakja az indexet h elõzni akar... monom az szép, akkor váltás elfelejtve padló...😊 80-ig jön mögöttem én elváltok, Õ meg városba 80-nál megelõz... biztos fontos utasa volt xD
(nem gyerekfutkosós környék volt, ilyeneket én se csinálnék olyan helyen...)
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
Nincs ezzel gond de ha egyszer az én gyerekemet ütöd el 180-al én is benne leszek a hiradóban. Pedig nem olaszliszkán lakom és nem vagyok Roma.
Downhill!!
+lóg
ez mind a 2knek jóó õs is jól jár meg én is...
Én kb ugy szoktam menni hogy országuton 95-110 között tartom a gépezetet.
Ahogy faluba érek kb 55-60 között vok.
A következõ szkot lenni megyek megelözöm az országuton, beérek a faluba fék szépen 60. Vissza elõz végig száguld kb 80 al a falun, majd amikor kiér megy 90-el. Vissza elözöm és ez igy megy 40km-en keresztûl😄
Persze az átlagsebeség jó nem fogyaszt sokat😄 De ha lelép egy gyerek a faluba.... Hát akkor ujra lesz egy cikk a lánglovagokon.
Downhill!!
Mondok egy példát ami tegnap történt velem:
Éppen a városból tartottam kifelé nincsenek már lakóházak vagy ilyesmik az út szélén, kb 500méter volt még a város vége tábláig.
55km/h-val mentem. A mögöttem lévõ Skoda Fábia megelõz és megy kb 60-70között. Mondom jólvan biztos siet....
Elhagyjuk a táblát de csak nem akar gyorsítani... Mondom vazze ezér elõztél, vissza 3.-ba padló lenyomom, beállok 95-re.
Szépen lassan utolér egy 4-5 perc alatt és megint megelõz megy kb 100-at...
Az emberek nem bírják ha egy Lada megy elöttük? 😄 😄 Fõleg ha még meg is elõzi Õket 😄
Amúgy rosszul fogalmaztam. Nem veszélyesebb, de éppen olyan veszélyes. A legtöbb ilyen öreg sofõr, akik az általam leírt módon vezetnek, még 40-el sem fogják idõben lereagálni a veszélyt, de nagyobb az esély, hogy a szembejövõre rántsák a kormányt egy százlábútól megrémülve.... Ugyanis egy barom a 71-esen majdnem így tett tegnapelõtt velem szemben, és vagy egy kilóméteres sort húzott magam után...
Én van amikor 100 körül hasitok arra😄
De Bp az más😄
Vidéken betartom tényleg!! Csak autopálya és BP a kivétel.. Bp-n lakom itt mindenki megy mint gép😄
Downhill!!
Egyszer kaptak el a Lágymányosin, mert 72-vel mentem ádázul. Hittem, hogy ott aztán tényleg nem lép elém a közvilágításon kívül senki. Hát a rendõr megtette. De végül is igaza volt.
Mivel nincsenek hitelesitett eszközök, az autopálya kezelõ nem adhatja ki a rendszámod stb.. Szóval jog ellenes az egész..
Persze az egy kérdés mi igaz a tv müsörból és mi igaz a rendörség mondokáiból..
Az biztos hogy én kis teher autozom minden hónaban kb 6000km-et megyek. Autopályán nem 130-al... És nem kaptam még semmit. Szóval nem hiszem hogy müködne..
Downhill!!
Magyarul ha 64-el mész 30000ft és igy tovcább.
Downhill!!
A légfékek fékkésedelmi idejét figyelembe véve, egy normál reakcióidõvel számolva vázoljunk fel képzeletben egy példát. 30-cal haladunk. 12 méterre elõttünk kipattog egy labda az úttest közepére amit kerget a játszótérrõl a gyerek. 12 méter megtétele után éppenhogy megállunk a gyerek elõtt. Ugyan abban a helyzetben 50 km/h-nál az a bizonyos 12 méter úgy lesz kevés ahogy van, mert a busz mégcsak el sem kezd fékezni. 50-nel csapjuk el a gyereket!
Tehát mivel a sebességgel minden négyzetesen arányos, légyszíves ne hasonlítsd össze a 80-as táblánál 40-el tötyörgõ beszari embereket, a 80-asnál 120-al közlekedõkkel. OK?! Lakott területen 25, autópályán 65 a minimum. Ha ez alatt közlekedik reklamálhatsz! A piros körben a szám nem a minimumot és a maximumot jelöli egyben!
Tedd ki Te a gyerekedet az utcára, hogy menjen bátran iskolába!
Túl ezen van lehetõsége bárkinek bejelenteni a kinthagyott táblákat. Csak akarás kérdése.
50 km/óra sebességig
30%-50% túllépés: 30 000 Ft
51%-60% túllépés: 40 000 Ft
61%-80% túllépés: 60 000 Ft
81%-100% túllépés: 90 000 Ft
101%-150% túllépés: 130 000 Ft
150% feletti túllépés: 300 000 Ft
51-100 km/óra között
20%-30% túllépés: 30 000 Ft
31%-50% túllépés: 40 000 Ft
51%-70% túllépés: 60 000 Ft
71%-100% túllépés: 90 000 Ft
101%-150% túllépés: 130 000 Ft
150% feletti túllépés: 300 000 Ft
100 km/óra fölött
10%-20% túllépés: 30 000 Ft
21%-40% túllépés: 50 000 Ft
41%-50% túllépés: 80 000 Ft
51%-60% túllépés: 120 000 Ft
61%-80% túllépés: 150 000 Ft
81%-100% túllépés: 200 000 Ft
100% feletti túllépés: 300 000 Ft
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Radart 60 körül is lehet venni. De csak lakott területen kanyarogva elérhetõ úticélra "ajánlom", mert autópályán lemérik a belépéskor és kilépéskor rögzített idõ alapján az átlagsebességet és tehetsz egy kerülõutat a bírság befizetésére!
(Az persze teljesen érthetõ, hogy megfelelõ módon legyenek a táblák, értelem, gyakorlat szerint; de nyílván te is megérted, hogy számos hely/helyzet van, ahol a sebességkorlátozás kell/het).
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Ez az egész másról sem szól, mint hogy hogyan húzzunk le az emberekrõl még több pénzt.
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Havert lefotózták 70-el lakott terülten belül (50), kapott egy 20e csekket, bement valami bíróságra felebezni, erre +50e, most 70e-t fizethetnek be... <#szomoru1>#szomoru1>
http://goo.gl/gd6Zi5
"Egy 1837 július 4.-i törvény kötelezi Magyarországot a metrikus mértékegység használatára, valamint az 1961 május 3.-i 65/501 számú törvény kimondja, hogy a hosszúság alapmértékegysége a méter, az idõ alapmértekegysége a másodperc.
Tehát egy 70-es korlátozó táblánál a megengedett legnagyobb sebessége a jármûnek 70 m/s=252km/h lehet. (Ha az adott táblán külön mértékegység nincs feltüntetve)"
xDDDDDDDD
púúúúú
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul