Codemasters F1 Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én inkább befizetem az éves tagságot az EA-nak (EA Play Pro), és nem kell szenvedni vásárlásokkal, bónuszként elvileg megkapok mindent extrát a játékokhoz.
Érdeklődnék hogy,PC-re hol tudnám megvásárolni az F1 24 Champions Edition-t.Előre is köszönöm ha valaki tud segíteni.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Jobb sokkal a fizika . 23 hoz képest sokkal jobb...
24-et akciózva vettem csak meg nem telepítettem fel, a 23-on játszottam kicsit többet (kb 15-20 órát ) főleg F2-t élveztem abba igazán,
A 23 neked megvan, ahhoz képest milyen a fizika?

Cak a körités ugyan az mint mindig, ennyi év után azért belefért volna pl egy új safetycar korbajárós videó... :) Mondjuk ezek a dolgok pont nem érdekelnek ...
Am inem rossz én el vagyok vele ,de kb tényleg csak a szükséges modelleket, ferstéseket gyártották le, azt jól van.... :D
nem volt jó dolog ez az EA games vásárlás ....
Olyan problémám lenne, hogy sokszor vannak apró megakadások a játékban nálam. 1 körben van amikor 3-4 is és elég idegesítő. Az FPS az 100 környékén vagy felette. Próbáltam grafikában visszavenni de ugyan úgy. Másnak volt ilyen problémája?
Utolsó helyről indultam közepesen, feljöttem kb 10-12 helyre, utána jöttek a kerékcserék, de az eleje, Norris Verstappen Sainz stb .. kinmaradt majdnem féltávig ! Ők is közepesen voltak, direkt néztem már 1.5 másodperccel lassabbak voltak nálam... aztán ők keményre mentek , én ugye közepes-közepes-kemény stratégián vagyok, nálam közepes van, de aztán jött egy SC pont a boxbejárat előtt voltam, így kimentem nekem is felraktáka keményet. pont az élboly mögé keveredtem vissza 4. helyre ... Itt mentettem el ,kb fele még vissza van kiváncsi vagyok mi lesz a vége....Nekem 4 körrel ujabb keményem van. de az izgat vajon az AI egy kiállással megy -e ...vagy felraknak még egy közepeset...De akkor hülyeség volt elején annyit menni ... Nekem nem tudom van-e még új gumim valamilyen .. :)

Utoljára szerkesztette: lac coo, 2024.07.26. 21:41:12
Most vettem észre, hogy az F1 '22 is megvan :D Biztosan jó sokat toltam azzal is :D A '21 hiányzik, továbbá a '19 és a '14, egészen 2012-ig bezárólag, a '12 volt az első megvásárolt példányom, az előző aszem 2 részt, biztos lewarezoltam valahonnan :D Tudom, hogy a a 2010-es években még ne aposztróffal írták a címét :)
De mint mondtam, az ilyen ufok véleménye mindig is érdektelen volt... A játékosk egy ezreléke (se) tud ilyent empot menni.
Ahogy Alex mondta régi béákeidőben: ök nem autót vezetnek ,hanem autós témályú ügyességi játékot játszanak.
De amugy már nem releváns, úgy tudom márt nem szerepel semmi e sport ligában... ezért is van ez a nagy ajvékolás hirtelen :)
És igen ,javítás még ráférne nem mondtamn, hogy nem.....szerintem dolgoznak is rajta, mertt megjelenés óta egy árva skin, sisak semmi mikrotranzakciós EA faszság nem jött még ki ! :D
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2024.07.14. 20:47:35
Szóval kétlem hogy ez az egész csak duma, nagyképűség vagy kivagyiság lenne, még az 1.6-os javítás után is látszott, hogy sokszor mennyire nem életszerűen viselkedik, kanyarodik az autó. Én tuti kivárok egy olyan javítást amiután elégedetten csettint mindenki és azt mondja, hogy na erről van szó, ennek így kellett volna megjelennie, vagy egy nagyobb leárazást, de az is lehet, hogy idén kimarad, mint az utóbb pár évben minden páros számú epizód :) Az már inkább fel sem hozom, hogy értelme sem lenne nagyon, tekintve, hogy a '23-al sem mentem még egy 5 körös versenyt sem :)
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2024.07.14. 09:08:04
amúgy egy nárcisztikus fasz, magát szopkodja az összes videójában :D Tipem szerint nem megy olyan jól neki mint ahogy szeretné, aztán hisztizik.... szerintem szimlán szánalmas ez a pojáca ! :D
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2024.07.13. 23:01:06
Nekem mondjuk mindegy, tekintve, hogy nincs meg a játék :)