Codemasters F1 Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Engem eddig kétszer számolt hártébb mint ahogy beértem. A többi versenyen eddig jó volt. Remélem azért javítják ezeket
Járt e más is így?
Az F2-ben szoktam úgy járni néha, hogy a versenyre kopott kemények vannak csak és így 2 szett lágy kell pedig 1 szett keményet hagyok mindig. Viszont az ai is ugyan így 2x áll ki
Utoljára szerkesztette: eddie999, 2023.06.20. 11:33:33
Más is járt e úgy, hogy a my team careert elkeztem és amikor kilépés után ha folytatni akartam kilépett a játékból. kb 3x jártam már így.
A másik, hogy már 2x csinált olyat, hogy első lettem a versenyen a második közel volt hozzám és végül második lettem. Ez az F2-es versenyen volt és nem volt semmilyen büntetésem.
Azóta közben kiderült, hogy nagyon sokan jártak így a világon. Konkrétan sokaknak egyszerűen eltűnt a vásárolt játék, vagy hasonlóan jártak mint én. Mindegyik elővásárolt történet. Állítólag már vizsgálják az esetet. Ahol vásároltam legalábbis ezt írták valakinek. Az EA tud a problémáról és elvileg az EA appal van valami gond.
Szerk: Na ez érdekes, számítógépről nézve, csak most jelent mega komment, az újabb hozzászólás megírásakor. Pedig többször is ráfrissítettem, és más böngészővel is néztem
Utoljára szerkesztette: Danecay, 2023.06.18. 17:38:16
A játék amúgy sokat fejlődött, aerot rendben fajták, végre tapad úgy ahogy kell nagy tempónál. A kigyorsias is jobb lett, már nem pörög el akar negyedikben is ... szerencsére a féket nem érinti, az határozottan hosszabb lett, nagy tempónál brutal fékező van, lassúnak már alig, tudja az orrát. Esős tt valamiért nincs . Az autó eleje sokkal mozgekonyabb mint tavaly . Ennyi röviden.
www.smart-bus.hu
taa=false
<antialiasing taa="false" checkerboard="false" cmaa2="false" dlss="false" cas="0" fsr="0" fsr2="0" xess="false" />
de se a checkerrboardot, se a cmaa2-t nem sikerult bekapcsolva eletre kelteni.
Most van tu eles kep, sok recevel :) De legalabb nem farad a szemem tole. Probaltam nvidia drivereben kapcsolgatni aa-t, attol sem lattam kulonbseget, lehet a reshade is tud ilyet stb. De menjenek mar a fenebe.
Egy live for speed, egy rbr ingyenes egy emberes fejlesztessel tokeletesen megoldotta ezeket a kerdeseket. (tudom mar sokszor leirtam)
szerintem
Barmit varazsolsz, van ez a TAA, ami pont olyan mint amikor elkezdett romlani a szemem, vagyis a tavolban (most mar ennyire megemelt felbontassal, tenyleg a tavolban) egy mosott paca lesz a kep, rendkivul zavarja a szememfolyton probalna fokoszalni, csak nincs mire, farad, idegesit stb. f1 utan visszainditva a pl ams2-t, mintha a tejuveg nelkul neznem a vilagot tueles a kep MSaa 4x, cserebe mindenhol picit zizeg a kep, de ELES amit latok. Ezert nem jatszottam en az ACC-vel sem tobbek kozott, bar ott ini fileban ki lehet kapcsolni elvileg, es itt is az ini-ben, mindjart megnezem.
Utoljára szerkesztette: alma2, 2023.06.14. 17:20:11
szerintem
Kozben megvan a megoldas szoval ugye taa+ fidelity sharpening ami alabol elfogadhato kepet ad az osszes tobbihez. eddig ok, viszont a steamvr-ban kell feltolni a felbontast.
Tehat en max az osszes jateknal feltolom 130%-ra, itt siman 180%-ra feltoltam kb akkor rendereli ugy a kepet mint a tobbi jatek 130%-nal igy mar jo a kep.
Mashol olvastam ezt es tenyleg bevallt, illetve logikuisan a terheles is amit csinal kb igy ok. Szoval nem kell megijedni tole.
De hogy 2023-ban nem talalom meg a single race-t, hihetetlen, ahova oda van irva a menu magyarazatban sem az jon elo :) ahhh bezzeg sztori es vegtelen csicsas felesleges videoval tele van, bar van az a korosztaly akinek ez kell meg.
Utoljára szerkesztette: alma2, 2023.06.14. 16:12:48
szerintem
saját hibámból is, így még mindig az optimális beállítások megtalálásánál járok. E mellet az Automobilista 2-t és az rFactor 2-t próbáltam VR-ban, ja meg az Assetto Corsa-t, de most így nem tudnám felidézni, hogy melyik jobb vagy rosszabb a másiknál, de tény, hogy eddig az F1-el küzködtem a legtöbbet.
Utoljára szerkesztette: Danecay, 2023.06.14. 14:32:25
Par kor utan sokkal jobb az autok kezelhetosege, nekem az ffb is pont megfelel, az a.i se egy taho utolerhetetlen bunko mint az elozo reszben. Szoval némi fejlodes van.
szerintem
Tavaly a menetközben nevet váltott E.A appos játékot vettem meg.Az idén vacilálok....steam vs E.A?
Ha már GRID, próbálta valaki a legutolsót? Nekem megvan eredetiben PC-re is és PS5-re is, de még nem próbáltam. Megjelenéskor még kíváncsi lettem volna rá, de megvenni azért nem akartam, később pedig mindkét példány ingyen lett meg, de akkor már hiányzott a motiváció :)
Nekem az a legelső GRID rész után az Autosport volt ami még tetszett, bár ott is kicsit furcsa volt az irányítás, de meg lehetett szokni.
Korábban sem értettem, hogy minek nekik az SMS. Lehet csak a cég értékét akarták velük meg az Evolution Studios-szal felverni az eladás előtt.
Utoljára szerkesztette: Danecay, 2023.05.10. 15:09:56
Nem csak nálam nem működik. De sokat elárul, hogy 8 patch alatt nem voltak képesek kijavítani. Mondjuk mindegy, mert a VR implementáció is elég fos, ahogy olvasom.
http://goo.gl/gd6Zi5
Eleve nevetséges, hogy nem lehet egyedi eszközökre gombkiosztást csinálni (attól függetlenül, hogy ez most egy TM pedál vagy sem, generic deviceként is kéne működjön). Bázisba bedugva támogatja, szóval játékhiba.
Inkább csak, mint vicces dolog említettem meg, eredetileg csak az első virágbolti verziót néztem, azt hittem azóta javították, de a free weekenden futottam még egy kört és még mindig nem.
http://goo.gl/gd6Zi5