George R.R. Martin
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

A jó hír, hogy nem lesz spoilerezés a sorozatban, így nyugodt szívvel nézhetem továbbra is.
A rossz nyilván, hogy a 6. könyv továbbra is it's done when it's done 😄
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Most nem tudom pontosan megfogalmazni, lényeg az hogy egy sereget beküldött a mocsárosba, hogy keressék meg Howland Reed-et, mert a Nyakot ugye meg akarta támadni (ekkor még a vasemberek elfoglalták), annál a seregnél van az a papíros, de ők ugye eltűntek.
Vagy valami ilyesmi.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
The Town never be the same...today it looks like Disneyland.
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
viszont örültem hogy ahhoz képest egész jól mozog az öreg, hátha képes befejezni...
[/cserf][/fülünyúl]
mindenki arra számít, hogy feltámasztják, de mi van ha nem ? mi van, ha Bran a "kiválasztottak" egyike
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Hisz ezek a részek meg vannak írva. Az oké hogy kihagynak, meg összevonnak karaktereket, de pl sansa / selmy / kislány szálak totál megmásításával nem tudom mit gondoltak. Ilyen gányul meghalni <#fejvakaras>#fejvakaras>.
Át kéne nevezni a sorozatot valami másra lassan.
ennyi erővel írhatnának teljesen saját sztorit is
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
Megvakul és majd mikor megtanulja a leckét visszanyeri a látását.
Azt, hogy ennek az assisan képzésnek meg mi fajsúlyos értelme lesz majd meglátjuk, kb Martin se nagyon tudja, mert akkor már a 7. részt olvasnánk.
A mások ellen nem sokat ér, amúgy meg a listáról ki maradt Cersei egyedül kb ő meg gondolom a Valanquar-é.
Mi célja lehet így Arya jó lenne olvasni látni nekem mind1.......
Megöli a listáról a formát pipa.
Olyanba ne kössünk már bele, hogy nem balra hanem jobbra fordította a fejét mikor lesújtott.
Sansa szálát siratnátok, hogy mért kellet Ramsey-hez adni, vagy Quent unalmas emozását majd totál súlytalan halálát siratnátok, esetleg Ser Barristan brutálisan méltatlan halálát (ami engem is felháborított), akire a könyvben még nagy szerep vár érteném, de ezt.......
Arya része nekem kifejezetten tetszik, a könyvekben is ő a kedvencem, bár teljesen máshogy képzeltem el a mágiát.
Jó lenne ha még ebben az évben megkapnánk a következő könyvet, hogy a következő évadot ne rettegve keljen végignézni. Mert jönnek a könyvet nem olvasók bosszúja a vörös nászért és a többiért <#eplus2>#eplus2>
Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2015.06.16. 15:49:58
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
köszi 😊
itt van magyarul:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
– Tudnom kell, honnan jöttél rá, hogy Quentyn távol van. A testvéred hosszú és veszélyes
utazásra indult Cletus Yronwooddal, Kedry mesterrel és Yronwood nagyúr három kiváló, ifjú
lovagjával, melynek végén bizonytalan fogadtatás vár rájuk. Neki kell elhoznia számunkra szívünk
vágyát.
Arianne összehúzta a szemét.
– És mi a szívünk vágya?
– Bosszú – felelte a férfi halkan, mintha attól félne, hogy valaki meghallhatja. – Igazság. –
Doran herceg megduzzadt, köszvényes ujjaival a tenyerébe szorította az ónixsárkányt, úgy suttogta:
– Tűz és vér.
Az 5. évadból még egy percet se láttam, de mégis sok helyen sok dologba belefutottam. Most még leszarom mert olvastam a könyveket, de a következő évadtól jönnek a könyves spoilerek és én nem ebből a foshalmazból szeretném megtudni a történet alakulását.
"Vagy akkor a sorozat álljon le 5 évre, amíg Martin papa befejezi a könyveit?"
Szerintem ha normálisan követték volna a könyveket akkor 1-2 évad még simán kijönne belőlük, addigra meg ha minden igaz a 6. könyv is elkészül. Vagy akár azt is lehetett volna, mint a Spartacusnál, hogy csinálnak egy előzmény sorozatot.
Szerk: Aki olvasta a könyveket és nézi is a sorozatot az meg tudná mondani, hogy az aláírásom szerepelt-e már? a 4. könyvből van
Utoljára szerkesztette: toysoldier, 2015.06.16. 14:00:11
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2015.06.16. 13:39:38
És akkor el is jött a nagy kérdés... mi a fasz legyen a hatodik évaddal??? Martin papa nem hiszem, hogy addig előrukkolna az új könyvvel (bár bármi lehet, fingers crossed), ebből a lebutított szarból meg nem akarom megtudni, hogyan folytatódnak a cliffhangerek... A spoilereket meg elég nehéz kerülni.... Ehh...
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
persze azzal semmi gond nincs, ha valakinek tetszik a sorozat úgy, ahogy van. meg persze azzal sem, ha nem. az a gond, amikor az egyik nem bírja megérteni a másikat és csak ugyanazt szajkózza mindkettő, elbeszélve egymás mellett
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.