Beyond Good And Evil 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Yes, Beyond Good & Evil 2 is still in development, and we cannot wait for you to discover more about Jade's past in the 20th Anniversary Edition!"
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetõségekben, de az optimista látja a lehetõségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Azaz PS4 és Xbox One verziók kasza ,csak új genre jön és pc-re
Prey: 1995-2006
Diablo III: 2001-2012
Duke Nukem Forever: 1996-2011 (15 év... igen :D)
The Last Guardian: 2009-2016
Final Fantasy XV: 2006-2016
Szóval azért nem a világ legtovább fejlesztett játéka :D
Én a magam részéről a Psychonauts II-t várom nagyon, amit még 2015 decemberében backeltem, szóval ki van fizetve :D
Bááár....
A pletykák szerint már 2008-ben egy éve pre-production-ben volt.
De a pre-production még nem fejlesztés, csak ötletelgetés. 2008-ban ellenben már volt teaser trailer, szóval ezt tekinthetjük biztosnak. Akkor ez eddig 12 év.
Jó... végül is nem esélytelen, hogy átveszi a trónt :)
De a Ubisoft már 'AAAA' játékként tekint rá. Szóval értsd úgy, hogy ebbe pofátlanul sok pénzt fognak beleölni :D
Nekik pedig van, és amúgy hihetetlen jó játékokat készítenek. (nem úgy, mint az EA :D )
Optimista vagyok, és tekintve, hogy kis eséllyel ezt a covidot is túlélem, talán megérem én is, amikor kijön :D
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetõségekben, de az optimista látja a lehetõségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Nyilván ez csupán épp annyit jelent, amennyit jelent.
Amit te mondasz, azt nem jelenti.
Az, hogy belevittek egy ilyen parkour féle ugrabugrát az szerintem nem rontja le.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
De BGAE 1 nem ilyen volt... persze ez se lenne rossz, de én szerettem a stélgatok, gondolkodok, fotózgatok elgondolást. persze az nem volt túl eladható
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
jöjjön ki a játék, akkor jó:)
duke nukem foreverbõl is láttam már pár moviet:D
AMUGY MEG ALIG VAROM!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
A tavalyi Ubidaysen leleplezett Beyond Good & Evil 2-rõl egyelõre még nem tudunk túl sok mindent - lényegében csak egy teasert láthattunk róla -, a játék mögött álló Michel Ancel azonban most beszélt egy keveset a folytatásról. Lássuk a leglényegesebb információkat.
>> Sok visszatérõ karakter lesz a Beyond Good & Evilbõl, de alapjában véve is szeretnék megtartani az elsõ rész "lelkét", így hasonló atmoszférára számíthatunk a folytatásban is.
>> Az elõzmény esetében mind a külsõt, mind pedig a játékmenetet illetõen sok mindent nem tudtak megvalósítani a hardveres korlátok miatt, most azonban már ez a probléma nem áll fent, éppen ezért a második rész a külcsínt tekintve egy picit másmilyen lesz, és a játékmenet is változni fog - Ancel azt mondja, hogy nem szeretnék, ha csak egy új sztorival körülszõtt Beyond Good & Evil lenne a folytatás.
>> A játék világa sokkal nagyobb lesz, és több lehetõséget is fog kínálni - azt szeretnék, ha a játéktér határai lényegében láthatatlanok lennének, amit az elsõ rész esetében nem sikerült maradéktalanul megvalósítaniuk.
>> Nem fogják elkövetni még egyszer azt a nagy hibát, amit az eredetivel, vagyis hogy nem kapja meg a kellõ marketinghátteret a játék, Ancel szerint ráadásul most már a dolguk is könnyebb, hiszen amíg az elsõ rész egy teljesen új cím volt, addig a folytatásra már alapból is rengetegen kíváncsiak.
>> A konkrét célplatformokról ezúttal sem esett szó, csupán a "nextgen" kifejezést használta a dizájner, így továbbra is az Xbox 360, PlayStation 3, PC platformhármas a leginkább valószínûsíthetõ.
>> Nem véletlen, hogy ezidáig nem hallhattunk megjelenési dátumról: a Beyond Good & Evil 2 fejlesztése egyelõre csak a preprodukciós fázisban tart, és a Ubisoft részérõl sincs semmilyen nyomás a montpellieri stúdión, így egyelõre nyugodtan dolgozhatnak.
gamer365
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
ha jól emlékszem, az egyik versenyrõl kell egy (titkos :c) átjárón bejutni. /vhol vissza kell fordulni/
Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Mama 2:Anyád...xD Am kössz a tippet.xD
(remélem átjött a mondandóm lényege)
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8