World Wrestling Entertainment
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az a "pohén hogy WM még soha se verte meg senki nem tom mennyi most sorozatba de 15 asszem meg haladja ja és Give upal(meccs feladással) se vesztett még soha
De ebben mi a poén, hogy vége a veretlenségnek? Mert, hogy HBK abba hagyja az elég nagy "dolog". Ráadásul takert már verték meg.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Wrestlemanián HBK vs. Taker most nézem eurosportot azt vagy vége a veretlenségnek vagy HBK abba haggya fasza egy meccs lessz de szerintem döntetlen szaga van...😄
tudja hogy õ volt a hibás, és csak ki akarta provokálni a Wrestlemania meccset és megadja a lehetõséget Bretnek hogy visszaadja amit 13 éve kapott
úgyhogy akkor Bret Hart vs Vince McMahon a Wrestlemania 26-on[/soiler]
"nem fáj nekik meg játszák"
Oda vinném Batista-hoz, hogy vágja már rá arra a fém fellépõre úgy mint Cenat, aztán nézném, hogy "játszaná", hogy fáj neki<#eplus2>#eplus2>
Oda vinném Batista-hoz, hogy vágja már rá arra a fém fellépõre úgy mint Cenat, aztán nézném, hogy "játszaná", hogy fáj neki<#eplus2>#eplus2>
ezek a dumák: "igazábol nem is igazi a pankráció megjátszott"
"nem is verekednek ilyet bármikor csinálok haverommal"
úgy fel tom baszni ezen az agyam.. XD
"nem is verekednek ilyet bármikor csinálok haverommal"
úgy fel tom baszni ezen az agyam.. XD
hehe, csak a 12 menetrõl tudtam, de azt is csak véletlenül, néztem torrenten, hogy 12 menet film, tavalyi, mondom megnézem mi az, film infóban szereplõk john cena, honnan ismerõs ez a név?<#zavart1>#zavart1>
rákeresek a marine-re
rákeresek a marine-re
the marine ?:S asszem az a neve azt nem láttam😄 de csont darálóba stone cold jó😄
kivégzõ mozdulata úgy tom és RAp CD-je címe
John Cena-nak mit jelent a You Can't C Me-je? Vagyis miért rázza olyan eszementen a kezét olyankor?
na m1 ezé 😄
fórumon amiket õk írkálnak azt hiszik õk szarják a spanyol viaszt + valameikkel már össze vesztem 1x 😄
am szeritnem nagy lófasz ez aKWP:S
Fúú, köszi, most már nem fogok hülyén meghalni <#worship>#worship>
Mekkora szar kavarások vannak ott a háttérben
Mekkora szar kavarások vannak ott a háttérben
Elkezdtem nézni 88-tól a Royal Rumble-kat, elég viccesen néztek ki 😄
90 körül amikor elkezdtem nézni akkor nem tûnt fel.
Azt nem tudom, hogy mi volt montrealban a Hitman HBK mecsen, ami miatt "most" békültek ki.
90 körül amikor elkezdtem nézni akkor nem tûnt fel.
Azt nem tudom, hogy mi volt montrealban a Hitman HBK mecsen, ami miatt "most" békültek ki.
a környékén alakult a DX asszem akkroiban sok ilyen MC Mahonos dolog volt
hol kell olvasni?? 2000 mennyi vagy 90 ?
hétfõn úgy értettem, hogy 35 éves, csütörtökön belefutottam az ismétlésbe akkor már csak 30 évesnek hallottam<#zavart1>#zavart1>
Comedy centralon South park megy és WWE-t parodizáljáák xDDDDDDDDDDD
"nehéz dolga volt" 😄😄😄
szerintem rá nézésre nincs 50 am k iynerte a rumblet?? meg mecseket stb. spoilerbe kérehtem?
Az euron azt mondták egy 95-ös mecse közben, hogy akkor volt 35 éves, ha igaz akkor most 50
Hát a 30 emberes Rumble jó volt,de ezek a Title meccsek nem voltak valami jók.Gondolom majd az Elimination Chamber-ben valaki megszerzi a WWE Championshipet.De most õszintén : Meddig fog rohadni Takernél WHC öv ? 😄
Tegnap megnéztem a RR-t. Elég gyengusz volt :S
HBK tényleg 50 éves? <#wow2>#wow2>
HBK tényleg 50 éves? <#wow2>#wow2>
xDDDDDDDDDDDD az biztos😄
képzeld el mi lenne ha el is találta volna, csak a rúgás szelétõl kifeküdt😄