World Wrestling Entertainment

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ha wm ig meg tartja akkor wm-en is õ nyer 😄 sorozatba asszem 18x ha nem többször nyert

Prince of Máté
Ki nyeri a Rumblet?
Remélem nem HBK, nem szeretnék még1 Undertaker vs HBK-t látni, elveszítené a varázsát. Bár kétlem, hogy Taker megtartsa WM-ig az övét.

😄

Met

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

dnl89
Ma van a nagy nap : Royal Rumble !!! Várom már az Orton vs Sheamus meccset 😊 És a 30 emberes Rumblet,jó lesz !! 😊

Met
Jó volt a tegnap Smackdown vége<#eplus2>

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

dnl89
Cena még Big Showt is kihajította a ringbõl (miután DX megverte Big Showt,Jon Hedert (aki igazából nem pankrátor) és Mizt) utána Shawn meg HHH kihajította a ringbõl Cena-t utána HHH Shawnt <#idiota> (dominó effektus xD)

JohnnyNapalm
mert hbk csak úgy kaphatja meg a wrestlemania rematch-et ha megnyeri a rr-t

és az szerintem érdekes lenne hogy fegyverszünetet kötnek csak egy smackdown-ra, hogy aztán megint egymás ellen forduljanak a royal rumble-re

fú, kezd ez olyan lenni mint egy szappanopera<#merges2><#nevetes1>

hujuj😛

JohnnyNapalm
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
a royal rumble miatt egyre feszültebb a légkör, mivel mindenki nyerni akar és emiatt még a legjobb barátjukat is képesek lennének félresöpörni
hát a legvégén triple h kihajította a ringbõl hbk-t és átadta az üzenetet, hogy sajnos nem fogja megnyerni (mármint shawn michaels) a rumble-t és így nem tud majd the undertakerrel meccsezni a wrestlemania-n

nincs nagyon idõm le tölteni le írnád spoilerbe ha nem nagy kérés?

JohnnyNapalm
pedig jó lenne ha megnéznéd, mert volt egy vége és akkor megértenéd miért nem olyan egyértelmû a helyzet

nem láttam igen de nem tudom el képzelni WWE-t hogy egy lájtos Rawon övet veszítsenek

JohnnyNapalm
szerintem te nem láttad a hétfõi rawt mert akkor nem mondanád ezt

dnl89
Bocs eltévesztettem,holnap a RAW lesz és pénteken SmackDown... 😄 Eltévesztettem 😄

JohnnyNapalm
pénteken

mert ha nem az akkor lehet mag meg igen akkor tuti nem egy szaros SD!-on vagy rawon vesztik el az övet nem tudom most hol vannak!

remélem tuti nem😄 amúgy cím meccs az is??

dnl89
Akkor az holnap lesz<#wow2>Remélem jól odab*sznak a DX-nek <#eplus2>

JohnnyNapalm
DX vs CM Punk az a következõ smackdownban lesz, nem a rumblen

szerintem DX még RR-ön még nem fogják meg verni de ez a Undertaker vs Rey Mysterio:World Heavyweight Championship ez egy lófasz!

dnl89
Mostani Royal Rumble jó lesz,lesz pár öv váltás szerintem (Sheamus vs Orton:WWE Championship,Undertaker vs Rey Mysterio:World Heavyweight Championship és azt hiszem még lesz CM Punk,Luke Gallows vs DX Unified WWE Tag Team Championship,ja meg MVP vs The Miz United States Championship meccs)Intercontinental meccs szerintem nem lesz,pihenjen egy kicsit még McIntyre-nél 😄

JohnnyNapalm
Stone Cold a Chuck-ban

Legend Killer
ja, igen. megkapta.

😄.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

JohnnyNapalm
akkora ha láttad az ehetit akkor is tudhatod miért

szépen feldagadt az arca😄

Legend Killer
ja. nem szoktam, rawt nézek 😄.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

JohnnyNapalm
nézd meg a smackdownt és megérted

Legend Killer
?

JohnnyNapalm
de szép vagy, jericho 😄DD

Legend Killer
😄

én nézek😄

Legend Killer
MAGYAR WWE UNIVERZUUUUUUUUUUM.... MI VAN, A REZET BASSZÁTOOOOK?

senki nem néz be ide.

<#idiota><#hehe>

Legend Killer
tvboys1 (1 hour ago) Show Hide
0
Marked as spam
Reply | Spam
this is the best edge return promo great vid dude
tanlorenzo (2 hours ago) Show Hide
0
Marked as spam
Reply | Spam
dude!!! this vid is great!!!!!hope they do that!!!
Lorenzana4 (9 hours ago) Show Hide
0
Marked as spam
Reply | Spam
edge is gonna return in the royal rumble number 30 and go to wrestlemadia 26 and be world champion

---------------------

meg megnéztem Jericho pofázását Smackdownon. tényleg visszajön és megy WMre és bajnok lesz? gecc, utálom, h így kell megtudno mjútúbról. vmelyik fasz beakart jelölni havernak és megnéztem adatlapját és ott volt Edge RR theme songja és return. áááá....

Legend Killer
és menne utána majd Matt is, LOL 😄

Legend Killer
de nekem akkor is WWE rulz!

Legend Killer
ja, nem semmi. lehet ezé nézik sokan 😄.

Most nézem Eric Bischoff is :S:S úgy tuttam hogy csak simán szabadságon van ezt még 2005 fele gondoltam bár az óta 5év eltelt azt TNA-s :S

Utobbi 2 elég érdekes:S:S

Prince of Máté
Néz valaki mostanában TNA-t?
Jan 4-ei adást néztem, és elég komoly arcok szerepeltek benne:
Jeff Hardy, Ric Flair, Hogan... Jeff leszerzõdött a TNA-hez 😞

Legend Killer
anyád buzi esgé... beírom, h vhol reklámozni kéne svr mániás és wwe fan oldalakon lévõ emberek között, erre befagy az esgé és problémát észlelve leáll az oldal, hát LOL.
szal kéne szólni ilyen embereknek, h nézzék meg minél többen a linkeket. betenni nekik és reklámoztatni, kommenteljék a múvijaimat és szavazzanak rá. nem rosszak 😛. jó, január van a sztoriban, elsõ hét és második hét, majd beindul. de sztem nem rossz, alakul 😛.

Legend Killer

Legend Killer

Legend Killer
IGEEEEEN, JEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!44444444444444444444

😄

ÉLJEN AVALAHA ÉLT LEGNAGYOBB SZTORI ÍRÓ!!!!<#hehe><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#worship><#worship><#worship>

Legend Killer
😄DDDDDD.

ok 😄.

egyébknét én meg én linkjeimre mondom, h sry a köhögésekért, de téli szünet óta köhögök, elpusztítottam má1kanalas orvosságot és vmi buzi mucoprin szart szedek má 😄... de hõsiesen tartottam magam és csak töltéskor köhögtem 😄.

és tom, h sokat basztattam a kamerát is és szar a minõség és fikázhatjátok, de nem érdekel 😄.

SAJÁT SZTORIM ÉS BÜSZKE VOK RÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!! 😄<#eljen><#worship><#worship><#hawaii>

kussojá xD am linkbe amit küldtem azt már jól írtam xD + nézd meg azokat a videókat

Legend Killer
phanom?<#idiota><#hehe> phenom, nem? :S 😄

Legend Killer
jó a banner! most vettem észre 😄. legalább mindenki rajta van 😄DDDDDD.

<#eljen><#worship><#worship><#hawaii>

Legend Killer