Felgyorsulhat a SETI kutatása

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a demokrácia jó, csak nem mûködik

A kormány titkolná el és azért mert rengeteg idióta rohangál az utcán akik ha meghallanák, hogy nem vagyunk egyedül bekattannának. Az meg hogy kirakták az összes ufo-aktát koránt sem biztos. Simán eltusolhattak akár többszáz esetet is.
Azt azért hozzátenném, hogy én nem hiszek a csészealjakkal röpködõ idegenekben akiknek nincs jobb dolguk mint emberekkel kísérletezni esetleg megerõszakolni õket.
A kormányok rengeteg mindent eltitkolnak. Nálunk is vannak 50-60 évre titkosított akták. Mindenféle hülye okra hivatkozva titkosítják õket. Valószínûleg azért titkosak mert valami nagy svindli van a háttérben és ha kiderülne egy-két fejest le kéne tartóztatni, de mivel 60 évre titkosították a már kb 50-éves emberke biztosítva van.
Balgaság azt hinni, hogy a demokrácia olyan jó dolog és mindenbe beleszólása van az embernek.
"egyébként ha találnának valamit sztem úgyis eltitkolnák épp a következményektõl tartva, egyrészt
másrészt egy fejlettebb civilizáció jeleibõl akár technológiai információ is kiolvasható lenne, azt pedig nem reklámoznák..."

Na ez az UFO-magazinos baromság!
Ki titkolná el, és miért? Üldözési mániás idióták hangoztatják csak ezt az eltitkolja a kormány.
Hány kormány volt már azóta?
Az angolok most untak rá erre. Kirakták cakk-pakk az összes UFO-aktájukat.

Munkaállomás: C64 64K RAM 5,25\" floppy & Dataset Szerver: XT8086 640K RAM 10 MB MFM HDD 12\" Hercules Monitor DOS 1.0 Megy rajta a Crisys, mint az állat!

akkor meg "cseszhetjük" ha egy tejütrendszerbe csak egy értelmes élet van. A világegyetem szintjén hihetetlenül nagy szám lenne ez is de a távlság köztük irdatlan. Az Androméda 2 millió fényévre tõlünk.

10 000 000 rekord / tábla. És 10 000 táblát is tud...de nem tudom mi a maximum (ha van ilyen) MYSQL téren.

Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!

Apropó, a legújabb adatbázismotorok mennyi rekordot tudnak kezelni? Pár milliárdot, szerintem.
64 bites környezetben jó elõrefuthattak.

Kara kánként folytatom tanításom.

Nekünk ez nem probléma!

Tetsuo
az a gaz h a galaxisunkban legalabb 200 milliard csillag van

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

A Magyar nép nem véletlenül keverék nép <#alien> Vannak sárgák, feketék, és vagyunk mi <#alien2>

valamit
"Galaxisunk 100 milliárd csillagának többsége a galaktikus síkon helyezkedik el, egy másik hatalmas kört formálva az égen. A két nagy kör a Bika és a Nyilas csillagkép közelében metszi egymást, erre a két területre fókuszál majd elsõdlegesen a keresés."

olvass is, mielõtt kérdezel

http://twitter.com/valamit76 http://conspiracy101.t35.com/ http://www.youtube.com/user/Darwin76valamit#p/f

globint
Igen, valóban köztunk vannak, már az atombomba feltalálásakor is mondogatták néhány USA-ban élõ, az elsõ atombomba megalkotásában serénykedõ magyarra, hogy földönkívüliek....

http://www.tradeximp.com/

A tû a szénakazalban effektus helyett majd átbillenünk a ló túloldalára és végül nem látjuk a fától az erdõt 😊 A földönkívüliek már rég közöttünk vannak <#alien2>

ami azt illeti annak sincs sok értelme. attól függetlenül én is azt futtatom a két gépen mert magyar.
tulképp értelme ezeknek a BOINC projecteknek szerintem egyiknek sincs sok.. zabálják az áramot mint állat.

(Természetesen a 200 év nem az intelligencia megjelenése, és a rádiózás elkezdése között eltelõ idõ. 😊 )

De itt éppen arról van szó, hogy azért koncentrálnak erre a részre, mert onnan láthattak meg minket, és sugározhatnak célzatosan egy rádiójelet felénk (miközben talán õk már rég mást használnak). Mi sem túl régóta használjuk a rádiójeleket, és talán nem is sokáig fogjuk. 200 év irtó kevés sokmillióhoz képest, amennyi eltérés lehet az intelligencia megjelenése között az egyes bolygókon.

Futtattam, de nem találtam értelmét, így inkább átálltam az egyetlen magyar projectre, a SZTAKI Desktop Grid-re
Milyen messze is vannak a legközelebbi csillagok az ekliptikán? Hány év alatt ér ide tõlük egy rádiójel, amit direkt a számunkra küldhetnek, mióta "megláttak" minket?

Így van. A szemetelést nem lehet eltitkolni. Még a fekete lyuk is szemetel.

amúgy valaki futtatja a gépén a SETI klienst?

egyébként ha találnának valamit sztem úgyis eltitkolnák épp a következményektõl tartva, egyrészt
másrészt egy fejlettebb civilizáció jeleibõl akár technológiai információ is kiolvasható lenne, azt pedig nem reklámoznák...

Egy civilizáció nemcsak szándékosan küldhet rádióhullámokat, mi is sugárzunk kifelé mindent és nem azért mert másokkal kommunikálni akarunk. Elsõ körben nem a kapcsolat felvétel a fontos, hanem hogy nem vagyunk egyedül!
Magnetic
Kiváncsi lennék, Te melyik csoporthoz tartoznál az általam felvázolt vizióban, de van egy ötletem :-)

Magnetic
Bizony, nem ártana egy :-)
UFO, az örök kedvenc, csakúgy mint a Transport Tycoon.

Magnetic
Lehetségesnek tartom, csak mi még nem állunk olyan fejlettségi szinten, hogy tudjuk fogni az adást. Valamint ha jól sejtem nem is tudnánk, mert szvsz közvetlen kapcsolatot létesitenek egymásal. Tehát a jel csak az adónál és a vevõnél létezik. A köztes térben nem.

ez nem a legjobb ötlet, mert így az égbolt nagy része kiesik a keresésbõl, másrészt arra alapoz, hogy a másik civilizáció is az általunk ismert technológiával kutat, vagyis kb hasonló fejlettségû.
szándékosan küldött adásnak pedig idõbe telik míg ideér
egy nagyon fejlett civilizáció, mely elég öreg ahhoz, hogy jelei ideérjenek már rég elhagyhatta bolygóját, és akár a csillagközi ûrben is kószálhat
úgyhogy ennyire leszûkíteni a keresést elég fantáziátlannak hangzik...

Elõbb vagy utóbb sikerülni fog. (hacsak el nem pusztítjuk addig magunkat)
No persze nem rádióhullámokkal, az az ûrben lévõ távolságok áthidalására nagyon lassú. Fejlõdni kell. Ki tudja mit hoz a jövõ.
naja, de akkor soha az életben nem találkozunk 😊
Egyetértek,a rádióhullám túl lassú. Max csak akkor használják, ha hasonló fejletségi szinten vannak mint mi.
"Na elfáradtam, akit érdekli annak kifejtem 😊"

Ennyi elég is volt, köszönjük. :-)

Sanyix
Hát sajna még nincs hiperhullám dekóderünk 😄 se enkóder. (ufo: enemy unknown)

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Sanyix
Az ekliptika síkjában, a Föld keringési síkjában, ami nem a galaxis síkja. Éppen ezért írja, mert erre a síkra nézve lehet észlelni a földet.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

ki beszél itt galaxis síkjáról?
és történik?
Magnetic
Szerintem más fajok már rég tudják, hogy itt vagyok, de egyszerûen nem érdekli õket, nem foglalkoznak velünk. Ha mégis, számoltak azzal, hogy egy kapcsolatfelvétel tragikus körülményekkel is járhatna. Valószinûsithetõen több részre oszlana a társadalom (lennének akik mindenáron el akarnák pusztitani a másik fajt, lennének akik technikát próbálnának lopni minden áron, lennének akik istenként imádnák õket, és lennének azok akik együttmûködnének velük.Ezeket lehetséges, hogy üldöznék a földön) és egyik másik vallás értelmét vesztené ami valószinû vallási háborúhoz vezetne.
Semmit nem tudunk felmutatni és még azon is összevesznek emberek, hogy kinek milyen szin tetszik (ez most nagyon leegyszerûsitve).

Na elfáradtam, akit érdekli annak kifejtem 😊

Magnetic
Szép dolog ez a kutatás, és sok ember megél belõle, de egy biztos:

A csillagközi kommunikáció nem rádióhullámokkal történik.

valamit
Az ötlet jó, bár picit szomorú, hogy csak 30 év után merül fel olyan elõször, hogy a Galaxis síkjában keressünk... Amúgy ha ez a 3% megvan, szvsz. a további 97%-ot akkor se feltétlen kellene elhanyagolni.

http://twitter.com/valamit76 http://conspiracy101.t35.com/ http://www.youtube.com/user/Darwin76valamit#p/f

← ElőzőOldal 3 / 3