Adó 1% felajánlás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Rendben,hogy állat,de nem tudom mióta tart csótányokat tudatosan az ember és szánt szándékkal.
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelmérõl. (Ismeretlen Francia Tábornok)
Mondjuk nem veszekszünk! Ezen csodálkozom is, hogy sg-n vagyok és egy ilyen témábõl nem anyázás kerekedett hanem egy értelmes vita.
Na mind1. ne offoljunk. Én abba is hagyom
Üdv.
Downhill!!
A pénzbüntetésrõl meg tényleg csak annyit, hogy nem oldja meg a problémát. Nagynehezen kinyögi a tag a büntetést és bosszúból továbbra is cseszik az "emberségre"
Downhill!!
A kutya vagy egy élõlény sosem õl azért mert a másik kutyának jobb, vagy mert több pénze van.. Nem õl élvezetbõl.
Az ember megteszi.. Igaz az ember is egy állat, de sokkal nagyobb marha mint egy állat!
Downhill!!
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
Szóval a legjobb barát és egy hûséges társ.. Én imádom õket! Nekem is van egy orás Snautzerem.. Imádom nagyon:_D
Downhill!!
Downhill!!
Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.
Mivel a kutya ösztöneibe ez benne van.. Szerinted hogy ettek régen? Nem konzervet kaptak:D Neki az ölés tök természetes.
Downhill!!
Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.
Mondják meg mi kell és arra összegyûjteni a pénzt megvenni és ajándékba odaadni mittom én pl egy lélegeztetõ gépet most mondtam valamit.
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu