Adó 1% felajánlás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

már pedig az.

w77d
akkor mondjuk hogy aznap "szar" napod volt XD

w77d
soha nem volt és nem is lesz természetes az állatkínzás a gyerekeknél sem.

Willi Betz
Azért nem. Ilyen hülye kérdést...<#pardon1>
Rendben,hogy állat,de nem tudom mióta tart csótányokat tudatosan az ember és szánt szándékkal.

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

ajánljátok fel nekem, jakuzzira gyûjtök :-C
már elnézést az enyém mindig is kitûnõ volt és most is az:)

degenerator
ha megkínozna egy csótányt, akkor is bosszúért üvöltenél?

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelmérõl. (Ismeretlen Francia Tábornok)

nem érted:).a gyereknél még az természetes dolog is lehet.késõbb már abnormális

w77d
Viszont Rundstedt örömmel látom, hogy javul a stílusod, régebben igen nyers vitánk volt már az Állatkínzók topicban XD

gordon 24
Igaz!!
Mondjuk nem veszekszünk! Ezen csodálkozom is, hogy sg-n vagyok és egy ilyen témábõl nem anyázás kerekedett hanem egy értelmes vita.

Na mind1. ne offoljunk. Én abba is hagyom

Üdv.

Downhill!!

nem, mert zárni fogják ha csak off és flém folyik

w77d
ez is igaz XD

w77d
az még gyerekkorkban is büntetendõ bûnnek kell hogy legyen. Nehogymá a kis hülyegyerek megússza azt, hogy szórakozásból megöl egy kutyát, csak azért mert nincs még 18....
A pénzbüntetésrõl meg tényleg csak annyit, hogy nem oldja meg a problémát. Nagynehezen kinyögi a tag a büntetést és bosszúból továbbra is cseszik az "emberségre"

az a lényeg hogy él a topik nem?:)

vissaesés esetén javasolnám,a börtönt

nagyon eltértünk a témától!

gordon 24
Pénz büntetés kevés! Börtön! Halál tulzás.. De egy 15 évet megérdemel. Igaz ha egy másik embert õl meg akkor meg rohadt kevés az a 15-20 év amit adnak. Akkor életfogytiglan vagy halál!

Downhill!!

gordon 24
Igen:D Direkt irtam igy:D

Downhill!!

Willi Betz
Pénzbüntetés...semmit nem érnének el vele. Kifizeti és utána folytatja tovább.

:D:D

például valóban egy gyilkosnál többet ér egy kutya.se ne általánosítsunk már

w77d
"sokkal nagyobb marha mint egy állat" ez tetszik :D

nem érted.kapitalizmus van és az tény hogy ebben a rendszerben nem kaphat munkát ez ilyen,törvényszerû bizonyos munkanélküliség...

gordon 24
Bizonyos helyzetekbe többet is ér.. Tudom hogy ez olyan szarul hangzik. De az emberek olyan szemetek néha.
A kutya vagy egy élõlény sosem õl azért mert a másik kutyának jobb, vagy mert több pénze van.. Nem õl élvezetbõl.
Az ember megteszi.. Igaz az ember is egy állat, de sokkal nagyobb marha mint egy állat!

Downhill!!

helyes.az állat elpusztítás bûnnek bûn,ha egy felnõtt emberõl beszélünk,de azért az nem érdemel halált vagy börtönbüntetést ellenben hatalmas pénzbüntetést kellene.

Willi Betz
Persze! Baszott dolgozni,ezért nincs is hol laknia. Meglehet kövezni engem ezért,de ez így van. Jó elhiszem,hogy baromi nehéz munkát találni,de akiben benne van a dolgozni akarás az fog is találni munkát.

w77d
nem felette, de egy szinten van. Élet-élet

errõl beszéltem.az állat életet az ember élet felé helyezed.

Benny04
saját számlára <#eplus2>

w77d
ebben egyetértek teljes mértékben, de hozzáteszem az is gyilkosság ha egy ártatlan állatot ölsz meg élvezetbõl....

Willi Betz
Az,hogy egymást ölik az emberek,az nem érdekel baromira. Viszont ha egy olyan élõlényt ölnek meg ugy,hogy még szenved is és nem ártott az embernek semmit,azt jogosan kivégezném.

gordon 24
Nem minden de a többség!

Downhill!!

szerinted minden hajléktaln saját maga tehet arról hogy hajléktalan?

akkor gondolom te is egyetértesz velem egy gyilkos halálbüntetést érdemel?

Willi Betz
Én speciel elöbb segítek egy kóbor kutya sorsán mint egy emberén,mert azaz "éhezõ ember" sajátmaga tehet arról,hogy Õ éhezik. A kutya meg nem tehet róla,hogy kidobta a gazdája,akit szintén baszkodnék fejbe egy 10 kilós kalapáccsal,meg törném el a kezét-lábát. Ha egy olyan állatot kidobnak az otthonából,ami hozzászokott ahhoz,hogy ellássák ennivalóval,az biztos lehet benne,hogy megszenvedne azért,hogy életbe maradhasson kint az utcán. Hiába vannak meg az ösztönei. Nem véletlenül csont soványak a kóbor állatok.

Willi Betz
Én azt csinálnám azzal az emberrel aki megkínoz egy állatot,tök mindegy milyent,amit õ csinált az állattal. És utána remélhetõleg megérzi Õ is,hogy mit érzett aza szerencsétlen állat.

John Cena
de akkor csak 1 olyan reklámot amire fel hívja afiygelmet hogy vannak ezek és amire akartok de sok kidobott pénz

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

scs17
Nem kidobott pénz, reklám nélkül az átlagember nem is tudna ezeknek a szervezeteknek a létezésérõl.

w77d
de, érez ugyanúgy mint az ember. Tud sírni, fáj neki ha bántják, semmiképpen nem lehet "ösztönlénynek" tekinteni.

John Cena
hát én oylan szervezetnek adnám adóm 1%-át ami nem hirdeti magát a TV-be vagy rádióba mert az is kidobott pénz nekik + ha már TV-be betolta magát vagy ráióba azt a pénzt másra is fordíthatná az se kis pénz amit ki adnak azért is!!!

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

w77d
azt én is helyeslem, hogy azt a kutyát ami emberre támadt, el kell altatni. De az ártatlan senkinek sem ártó állatokat megkínzó és legyilkoló emberek mindenképpen az állatok szintje alatt vannak. Azokat az "embereket" jó hosszú idõre be kéne zárni egy kancigány társaságába egy cellába, de elõtte össze-vissza kéne verni, hogy azt se tudja ki szülte......

gordon 24
Ez igy van! De ugyanakkor egy értelmes lény! Nagyon okos és sokszor több szeretet ad mint egy ember. Sõt ha arról van szó nem rug beléd és árul el..
Szóval a legjobb barát és egy hûséges társ.. Én imádom õket! Nekem is van egy orás Snautzerem.. Imádom nagyon:_D

Downhill!!

akkor ne gyertek azzal hogy gondolkodó olyan mint az ember csak nem tudd beszélni szöveggel....egy állat amit ösztönei írányítanak

gordon 24
Jo ok.. Ebben iazad van hogy szörnyü dolog, de értsd meg a kutyának nincs olyan hogy ember, kakas, tyuk stb.. Neki Vagy parancs van amit végre kell hajtani vagy élet fentartó ösztön ennyi.

Downhill!!

igazad van.tehát egy kutyát eleve nem lehet emberrel egyenrangúnak tekinteni.kb az én reakcióm se lenne más ha egy ismerõsömmel történne.

Truck Driver001
mert a kutya annyira hülye,h nincs tisztában azzal h õ éppen egy embert szaggat szét.ha most az én gyerekemmel történt volna ilyen,hidd el,hogy a gazdája belével folytottam volna meg a kutyát.itt nincs olyan,h csak az egyik.

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

igen mindkettõnek halál.a gazdinak is meg a kis édi bédi kutyájának ami széttépett egy szerencsétlent.a kutyának mert széttépte a gazdi mert tudta hogy veszélyes és mégse volt elég felelõség benne.

gordon 24
Persze csak a kutya nem tudja hogy rosszat tesz! Aki meghuzza a ravszt igen!
Mivel a kutya ösztöneibe ez benne van.. Szerinted hogy ettek régen? Nem konzervet kaptak:D Neki az ölés tök természetes.

Downhill!!

Truck Driver001
kis hanoslat.ha te felfogadsz vlkit hogy ölje meg xy-t,akkor az nem hibás,aki a "ravaszt" húzta meg?Csak te?Konkrétan nem te ölted meg..csak a parancsot adtad.Következtess.Mindkettõnek halál.ennyi.

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

Ha nem az államnak meg akkor meg az alapítványok fejesei zsbébe megy és becsõdöl az alapítvány mindíg lopnak mindíg ez Magyarország nem külföld!
Mondják meg mi kell és arra összegyûjteni a pénzt megvenni és ajándékba odaadni mittom én pl egy lélegeztetõ gépet most mondtam valamit.

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu