Adó 1% felajánlás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szabi84
Azért lesz állatközpontú mert mást sem látni, hallani mint hogy ez az állat hal ki ennyi van az õserdõbõl stb stb én ezen nem csodálkozok így van rendjén a dolog! Én állatkertnek adtam a pénzt, gyermeksegélyezési szervezetnek adtam a pénzt! Egyháznak azért nem mert semmi értelmét nem látom!

Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

gordon 24
Ha nem rájuk gondoltál akkor ok! És sorry, de már az agyamra megy ez:D

Downhill!!

Trisztin
van egy nagyon bölcs mondás a magyar nyelvben:

"Akinek nem inge,ne vegye magára!"

„Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. „ - Kierkegaard, Sören

gordon 24
Tudod az a baj, hogy a kutyák állatok! Az hogy pár száz éve az ember mellett éélnek az egy dolog..
A másik pedig az, hogy a kutya olyan mint egy üres dvd lemez amikor megszületik mindent meg kell neki tanitani, persze az ösztönös dolgokat nem.
Miért is irom ezt? Azért mert az mondod hogy az embert hibáztatják ha a kuyta megõl valakit.. Igen ez igy van, hiszen minden kutya olyan mint a gazdája.. A gazdája habitusát a gazdája agresziv viselkedését (ha azt vele szemben követik el akkor is) betanulja.
Ezért lesz agresziv vagy egy tutyi mutyi.

Ha valaki agreszyv állatot nevel belõle az lesz, és megtámadja az embereket.. Akkor ki a hibás?? A kutya?? Nem! az a barom aki ilyenre neveli és ráuszitja a gyerekekre..

De mondom errõl nem az állat tehet! Én meg nagyon imádom õket:D

Downhill!!

Felajánlom adóm 1%-t magamnak...
davidka003
Csak úgy mellékesen mondom, hogy a kóbor kutya is ugyan olyan gondolkozó, érzõ lény, mint az ember, csak nem tud beszélni.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

igen fõleg azt nem szeretem ha egy embert tép szét egy kutya.Utána még az embert hibáztatják.Azt meg még inkább nem szeretem amikor egy kóbor kutya sorsát fontosabb tartják az emberek mint például egy éhezõ emberét.Sõt az még már kifejezetten dühít hogy emberközpontú világ helyett,kifejezetten állatközpontúvá válik....

gordon 24
Gyölölködõ szervezt?? Te most a gárdára gondolsz??
Az hogy egyes oldalak hogy kivánnak beállitani valamit az egy dolog..

A gárda eddig mi rosszat tett? Az rossz hogy az árvizek idején gátat épitenek, az rossz hogy tömegesen mennek vért adni hogy a vér hiányban legyen?

Milyen rossz dolgokat hallotál roluk? Vagy mondj olyan példákat amik azt jelzik hogy gyülölködnek, hogy olyasmit csinálnak ami erre utal..

Ha nem tudsz ilyet akkor mi alapján itéled el azokat akik esetleg nekik utalják azt az 1%-kot?

Nem akarok politikai vitát hiszen nem is lehet az sg-n.. A topik sem errõl szól..
Sõt azt sem értem miért kell minõsiteni az embereket.

Downhill!!

REALista
Jól van akkor...:D

A gyõzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

gordon 24
Mi bajod?? Nem mindenki dugja a fejét a homokba..

Downhill!!

Trisztin
igen érdekes "beszélgetés" folyik ebben a topicban... ezért én is szeretném kifejteni a véleményemet...

Egyháznak pénzt adni??? minek??? Annyi van nekik,amennyit nem szégyelhetnek... pár évvel ezelõtt leégett egy egyházi iskola kollégiumának egyik szintje...a másnapi hiradóba,már arról beszéltek,hogy mennyi pénzt adott gyorsegélyként az egyház és mennyit a probléma megoldására... ergo van neki,csak titkolják...

Civil szerveztekközül nagyon érdemes nagyon utánanézni minek és mire is ad... Nõvérem dolgoztt egy alapítványnak,pályázgattak,majd a megnyert pályázatok pénze sajnos eltûnt a két kolléga zsebébe vagy otthonába ...

aki pedig gyûlölködõ szervezetnek adott tényleg büszke lehet magára... hozza a magyar színvonalat!!<#levele><#violent>

Szüleim több éve környéken müködõ állatmentõ alapitványnak adják az 1%-kot... sajnos az állatok rossz helyzete rajtunk önzõ embereken múlik a helyzetük... mi probálunk azok ellen is tenni,akik képtelenek szeretni és megfelelõen bánni az állatokkal...

&#8222;Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. &#8222; - Kierkegaard, Sören

gordon 24
Helyes!! Lehet jövöre nekik utalom én is..

Downhill!!

REALista
<#wilting>

A gyõzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

xy21
Az Anyukám elõször a vér és becsületnek akartra addni de már feloszlatták a szervezetet.Úgyhogy a magyar gárdának adta^^:D
A legjobb anyu XD

Willi Betz
Mert vannak olyan vadparasztok akik nem szeretik az állatokat?

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

The Garrett
ha nem reklámoznák magukat az alapítványok, akkor honnan tudnának róla az emberek? ha pedig nem tudnak róla, akkor pénzt se nagyon fognak látni...

on:
En az enyemet a volt iskolam alapitvanyanak utaltam.

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

gordon 24
Én is oda adtam!!

Az államnál akkor sem hagynam ha nem is tudom mi lenne! Fölleg ezeknél nem..

Az egyik 1% az egyik állatvédõ egyesületnek ment.
A másik meg a Chrisnásoknak.. Én nem vagyok ugyan az, de szimaptikusak bizonyos nézeteik..

Szóval jó helyen van az ott.

Downhill!!

autoszimulator
Van abban valami, amit mond, elvégre is ugye mindenki nagy állatszeretõ, tehát így máris érdekessé válik az a kérdés, hogy akkor miért vannak nem szeretett, azaz kóbor kutyák...

.: mobilize.hu :.

naigen, elég durva hogy adó 1 százalékáért kuncsorognak, közben meg 10milliókat kidobnak a "sztár" alapítványok a reklámra

Vaxi
mi a rákos betegek megsegítésére alapítványnak adjuk. <#szomoru1>

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

Vaxi
te nem vagy normális.

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

Szabi84
:DDD

Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

davidka003
Én is pont erre akartam rávilágítani, hogy szánalmas amit az egyház csinál. Jó, hogy te is egyetértesz. :D

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Taranov
Miután jól kiosztottátok egymást, végiggondolhatjátok, hogy mindenkinek eltérõ a véleménye, ami azt jelenti, hogy nem feltétlenül elherdált pénz, amit nem a te véleményeddel összhangban ajánl fel az adózó.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

aki a gyermekrák alapítványnak utal meg még kb. 10 hasonló ilyen van... az direktbe küldi egy izraeli reklámcégnek aki szarrá adósította ezeket az alapítványokat a kültéri reklámkampányokkal
w77d
Na húzzákiinnen gyorsan XD

Willi Betz
Te meg a bagoly az iskola tetején<#hehe>

BlackShadow
errõl beszélek :) az ember azt hinné, hogy ilyen technológia fejlettség mellet, az emberek ésszerûen tudnak gondolkodni, és nem hisznek már a mesékben.

on: én valszeg vmi sport alapítványnak fogom adni, ill kutatósdinak.

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

malter
én is alapitványnak adtam,az egyházat nem sokra tartom
elég gáz hogy már lassan másik bolygora költözünk,de még mindig templomokat emelünk,háboruzunk stb a sok vallásos fanatik miatt
w77d
anyám igazgató volt egyházi iskolában, hát hidd el az egyháznál szemetebb nincs. A papok nagyrésze is nagyobb geci mint akiket gyóntatni akarnak...

jó helyre szerintem

ez szánalmas...<#levele>

<#eljen>

davidka003
Én is inkább kutyák segítésére ajánlanám fel. Hülye egyház meg dögöljön meg. Ez a véleményem. Papok is jobban tennék, hogyha dolgoznának normális munkát. Semmire nem mennek a sok imádkozással.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Tinman
Gyermekrák alapítványnak ment.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

az nem a te pénzed, hanem az adód egy része, ergó az állam pénze csak te dönthetsz a sorsáról
persze a döntés jogáról lemondhatsz
én ezt a magatartást érzem a gyengébbek menekülésének

nem érdekel egyszerûbb ha elintézik õket

neked biztos,meg itt néhány embernek.

BlackShadow
én ugyan még nem adózok, de egyháznak semmi pénzért nem adnám a pénzem. attól, mert programokat csinálhatnak, miben jobbak egy olyan szervezetnél akik amúgy is azt csinálják? a vallást én mindig is a gyengébbek menekülésének tekintettem.

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Palinko
eltartani nem megoldás, gazdát találni neki már igen.
meg kell nézni kinek adod az 1% az is fontos
Zenszkij
többet is ;)

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

a kóborkutyák befogására és eltüntesére esetleg érdemes de hogy eltartani õket?az pénzpocséklás

Willi Betz
Elõbb érdekel engem egy kutya mint egy szarházi ember!

nem utálom,de van fontossági sorrend.társadalom fontosabb számomra mint az állatmenhely tudom manapság egy kutya többet ér mint egy ember.

Palinko
köszönöm ezt a kijelentést mint kutyamentõ aktivista... az tényleg hasznos hogy kóbor kutyák szaladgálnak az utcán, mert a kutya tartás színvonala nagyon alacsony magyarországon, kevés az ivartalanítás felelõtlen állattartás, rengeteg kóbor eb. Valakiknek meg kell oldani a kérdést, és hidd el akik komolyan csinálják minden kis segítségre szükségük van.
így van

sajnos be kéne zárni az egyházi iskolákat és abból is állatmenhelyet nyitni?ez a mai ember manapság az állat fontosabb neki mint saját embertársa

tényleg sajnálatos hogy sokan nem adják oda az 1-1%-ot
azokat se értem akik szavazni nem képesek elmenni

egyházakat érdemes támogatni(most nem a szektákra gondolok), közösségépítõ szerepük van, nálunk húsvétkor elmondják hogy most tudtak egy új csillárt venni a múltévi adakozásokból, szóval van látszatja
meg különbözõ foglalkozásokat tartanak, nem feltétlen vallásosat, szép hangversenyeket bonyolítanak le, külföldi diákokat szállásolnak el

attól hogy valaki nem vallásos (én se vagyok) még támogathatja ezekt a kezdeményezéseket
állam csak elszórja a pénzt

Divergencia
Az állatvédõk és az egyházak külön kategória, 2x 1 % ot lehegy ugyanis felajánlani. Nem zárják ki egymást.

Személy szerint egy egyháznak, és a bohóc doktorok nevû szervezetnek adtam az adóm 1-1 %át.

Fõoldal IT/Tech Tudomány Játék Mobil Digicam Film Letöltés Apró Fotólabor WebTop Tárhely Szerverhosting Áruház

Pistike 007
Ez a hsz egyenlõ a szegénységi bizonyítvánnyal.