Open Transport Tycoon Deluxe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Tud valaki megoldást erre?
Köszi
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
Le szeretném rombolni, az összes eddigi sinemet, állomásot, buszmegállokat, egyszerre. A jármüveket már eladtam, de a sinfelszedés eléggé macera, nincs valami egyszerü mûvelet? monjduk cég eladása, vagy új cég alapítása😄
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Viszont közben eszembejutott mégegy krédés...a hangot nem lehet levenni? 😄
Elõre is kösz 😛
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Tegnap 3-an kb. 3-4körül kezdtük el, majd 11kor hagytuk abba 😄
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Hogyan tudom a jármûveim egyszerûbben lecserélni ha kiöregednek? elõre is köszi! 😊
i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu
Thank God, I\'m a Lada owner!
!KÉP!
A gond csupán az volt, hogy a megkerülõ pályát ha simán beépítettem bejárati kijárati jelzõkkel, akkor azt a pályát vette alapértelmezettnek a vonat, így mindenféleképpen kikerülte a depót. Valami olyasmi trükk kéne, hogy amíg a depó elõtti bejárati lámpa zöld, addig a megkerülõ pálya bejáratija piros legyn, és ahogy a depó lámpája pirosra vált, akkor legyen a megkerülõ bejáratija zöld.
Tudom, hogy nem ez a leghatékonyabb megoldás, de azoknak a bonyolult ialakításoknak a megvalósítására nem mindig van az embernek helye.
KÖszönöm elõpre is a segítséget!
Amikor megvan a 100% akkor meg hirtelen megugrik a cégem értéke, és persze már enyém a full profit is.
Az meg a másik hogy az ai készít 10 repcsit szállít néhány utast távoli helyek között, és exponenciálisan nõ a company value-ja, miközben én meg több ezer utast vonatoztatok, és több tízezer tonnányi árut, mintha a repülés kicsit túl lenne pörgetve, lehet nem véletlen sok multi szerveren a NoAir felirat.
Elnézést mindekitõl!
Aki Windows XP-t használ, nézzen be ide, mert van neki egy topik:
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=964622373
Elõre köszi, és bocsi!