Open Transport Tycoon Deluxe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elnézést mindekitõl!
Aki Pidgint használ, nézzen be ide, mert van neki egy topik:
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1288896825
Elõre köszi, és bocsi!
Azért zavarodtam meg egy kicsit, mert a egyik képen a vonatod mindkét végére raktál mozdonyt, és azt hittem, hogy az a mérsékelt klímájúban lévõ ikermotorkocsi, csak az OPEN GFX miatt más a kinézete.
Egyébként itt villanymozdonyok sincsenek, sivatagos pályán viszont jöttek az üzenetek új villyanmozdonyokról. (??)
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
Ebbõl én arra következtetek, hogy engedélyezve van...
a másikra nincs ötletem, próbáld meg a manuált, vagy ezt:
http://www.tt-forums.net/
How much can you take,before you snap?
amíg nincs ott jármû,addig nem lesz áru/nyersanyag/állat az állomáson
a legfrissebb verzió jelenleg az 1.0.5-ös, amire te gondolsz az openttd useful csomag szerintem, ami, ha jól tudom a fejlesztéshez szükséges
a villamos/metro/troli csak a késõbbiekben lesz elérhetõ,ezért nem tudod építeni õket egyelõre. vagy egy másik ok,hogy nem aktiváltad megfelelõen
ajánlom olvasgatásra: http://wiki.openttd.org/Main_Page
sajnos már én is régen játszottam és lehet,hogy azóta változtak a dolgok
Kezdõ Open TTD-s vagyok (régen sokat játszottam a simával), az lenne a kérdésem, hogy Legnehezebb fokozaton miért nem termelnek a bányák meg ilyenek??? Van egy csomó villamos, metro, meg troli kiegészítés, de nem tudok hozzá pályát építeni... 1.0.5-ös verzióm van, lehet patchelni feljebb??? Mert a hivatalos oldalon van már 3.0 is, de nincs benne exe.
Elsõ körben ennyi lenne, amit nagyon nem tudok, elõre köszi a segítséget!
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Az önkormányzatok megítélését a haladó beállítások között engedékenyre kell állítani és akkor azért nagyobb a tûrõképességük. Legyalulni a fél hegyet akkor sem fogják engedni de valamennyivel jobb lesz a dolog. Nagyobb városnál ha azzal kezded, hogy belsõ buszközlekedést csinálsz akkor nemcsak bevételed lesz egy kevés, hanem a város dinamikusan fog növekedni (kivéve sivatagi és havas részen lévõ, mert annak étel kell elsõsorban) és nagyon fog szeretni érte az önkormányzat.
Merthogy alapon úgy megy, hogy ha nem adsz meg egy állomást amin még is átvezet az útja, akkor egy pillanatra megáll. Viszont ha megadod akkor csak és kizárólag arra megy. Viszont ha van egy állomást megkerülõ vágány csak azon fog menni ha nem adod meg az állomást.
Tehát pl nem tud olyat hogy ha az állomás egyik vágánya szabad, át tud menni, de ha a kerülõvágány foglalt akkor átmegy állomáson. Vagy csak állomáson megy, vagy csak állomást megkerülõ vágányon.
A buzi önkormányzatokat ki lehet kapcsolni vagy kipatchelni? Úgyanis az így egy vicc, hogy már a játék indulásakor amikor még semmit sem építettél már szörnyû a véleményük, és nem engednek egy állomást sem építeni, akkor sem ha nem alapból szörnyû (csak rossz) 2 fát törlök a tájrendezés miatt, mivel a város olyan hepehupás hogy sehol sem lehet lerakni rendezés nélkül állomást, és már nem lehet megépíteni, és az egyetlen hatásos módszer a vélemény pillanatnyi növelésére 54 millió fa ültetése, mert a többi semmit sem ér.
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Thank God, I\'m a Lada owner!
Én még soha nem tapasztaltam hibát az egyirányú jelzõkben pedig van állomásom, ahol 12 vágányon 96 vonat forog és a egy váltóközben akár 4-5 vonat is tud egyszerre lenni. Mivel ezekkel a lámpákkal játszva a vonat úgy megy bele a keresztezõdésbe, hogy tudja, hogy hol fog kimenni. Sõt annyira profi, hogy ha például kiszeded a vágányútját akkor azon a helyen ahol éppen van megáll.Szóval nem kezd el kalandozni. Én ezekkel a jelzõkkel kétvágányú vonalakon, úgy, hogy az állomások elõtt szintben keresztezõdõ váltókörzetek vannak több tucat vonatot mozgatok. És semmi gond nincs (pontosabban azt leszámítva, hogy 70 vonat fölött az állomáson töltött idõ megállás esetén már elég ahhoz, hogy torlódást okozzon a forgalom sûrûsége miatt)
Egyébként ezekkel a önkormányzat nem engedélyezi marhaságokkal mit lehet csinálni? Olvastam hogy lefizetni... kár hogy nincs ilyen lehetõség, se menüpont.
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
Ezenkívül a konfigban általában alapból az van már újabban, hogy 90°-nál nagyobbat nem is tud fordulni a vonat egy kockán. Szóval ez több helyen felveti a gondot, hogy a vonat kényszerítve van bizonyos irányokra 😊
Legegyszerûbb példa erre a jobb felsõ train depot. Oda nem tud bemenni, ha jobb oldalról érkezik a vonat.

[/url]