Fringe/A rejtély (FOX)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szabi
szerintem teljesen jó volt az utolsó rész is, nem lehet mindegyik rész pörgõs

"Nulla tenaci invia est via"

stargatelost
Azon már túl vannak. <#kacsint>

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

ProGabe
nebasszákel - nebasszákel - nebasszákel!!!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Gatti

ASRock 960GM-VGS3 FX , AMD FX(tm)-4300 Quad-Core Processor, Kingstone DDR3 1600mhz 4GB, 1TB Samsung SATA2, ASUS HD 6670 Series

Narxis
Még keresik.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Amúgy nem az volt az (nem tudom melyik)egyik részben hogy megkeresik a kopasz gyereket? Ehhelyet harc volt, kiszedte a kütyüt a fejébõl azt ennyi. De hol a gyerek?
precision
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
szerintem a képességei megmaradnak, vagy csak részben és cserébe nem lesz egy szívtelen kopasz observer 😄

Bazinga!

Herold
De feltételezhetõ, hogy az a változás, amit a kütyü Peter agyában végzett, a kivétele után nem múlik el azonnal.

kBagyula
Lényegében 19:19-kor Windmark elsétált a szökõkút mellett, így értelme már nincs annak, hogy bent legyen a kütyü, belesétált a csapdába a koma.

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

stargatelost
Ha beteljesedik a bosszú, úgy lett volna értelme. Arra meg más módon is rájöttek volna, ha a készítõk úgy akarják, áltudományról szól a sorozat 😄 Walter berakja valami nemrég elhunyt agyba vagy valami, aztán kész is 😊

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Narxis
Peter magánbosszújáról szólt illetve megtudtuk, hogy miért olyanok a Megfigyelõk amilyenek.

stargatelost
Nekem furcsamód valamennyire bejött ez a rész, hogy kicsit máshogy épült fel.
Kellemes meglepetés volt, hogy Olivia nem került bajba a roncstelepen (pedig ugye mindenki azt várta volna), hanem csak a rész második felében tök random módon (ez az ami tetszett, nem volt kiszámítható). Meg kurva jól nézett ki így leengedett hajjal abban a bõrdzsekiben <#finom> Peter változása is bejövõs volt, meg a bunyó is jó volt, végre nem voltak töketlenek a Megfigyelõk sem, és rátaláltak Peterre.
Ami viszont totál lehúzza az egészet, hogy a végén kiveszi a szerkezetet Peter. Ennyi volt, ezért kellett? Ne már... Ennek így kb. nulla értelme volt akkor, idõhúzás.

Narxis
Walter LSD-vel próbálja visszaszerezni az elvesztett emlékeit, azért hallucinál.

Narxis
Talán egy kicsit gyengébb rész volt, de a harc az mindenképp EPIC volt.

Szabi
<#eljen>

cassoneitaly
Fringe 5x08 (hdtv-afg, hdtv-lol, 720p-dimension) magyar felirata elkészült:

LETÖLTÉS: Hosszupuska | Feliratok.info | Addic7ed

Jó Szórakozást Mindenkinek!
Cassone

Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub

kBagyula
Hát... többet vártam vóna. 😛

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

Miért mi volt?
Ez mii?!?! Kövi részben tündérek meg shrek kastély?! 😄
ProGabe
Én leírom: szar. Bõvebben? Nagyon szar!

Következõ jobbnak ígérkezik. Walter! 😄

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

AlrightSir
Inkább nem írom le a véleményem a mai részrõl.

Márcsak 6 nap 😊
Nem okozna katasztrófát ha mindkét világban ugyan azon a helyen van. Nah mindegy hagyjuk. Remélem nem fogják kihagyni a kövi részekrõl
Zomil
Inkább csak stagnált, de ki tudja, h megint egy átjáro nyitás mekkora katasztrofát okozna.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Nem esett szét. Pont az hogy gyógyult. Te nem figyeltél😄
Zomil
Igen, h aztán megint jol elkezdjen szétesni a 2 világ 😄
Nem nagyon figyeltél a 4. évadban.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Mér ne tudnának segiteni? Majdnem mindenben fejlettebb volt mint a "miénk". Remélem a kövi részekben benne lesz a másik univerzum mert igy szeritnem hülyén van megcsinálava. A sorozat azért van hogy beleéljük magunkat és ha ugy vesszük akkor én reménykednék a másik univerzum segitségére. Felkeresném õket
Narxis
Tudnak a másik világról, a labor alatti pincében még meg is mutatták egymásnak a cuccot amivel Walter átlátott a másik világba, de szvsz egyelõre használhatatlan mert teljesen megszüntették a 2 világ közötti kapcsolatot. Amúgy se tudnának segíteni sztem.

Meg amúgy is, az emlékeikben benne kell legyen a másik univerzum mert a 4. évadban is tudnak róla (reboot után is kell hogy tudjanak róla). Ha most beleélnénk magunkat a sorozatban, én biztos kiváncsi lennék hogy mi van a párhuzamos világ(unk)ban. Már csak hogy megnézzem h ott is olyan e a szitu mint "nálunk".
Jó de a 4. Évadban is volt. Lezárták a kaput és utána jött az 5. Évad. Szóval az is benne (kéne) hogy legyen
Fenrir
Semmi, kb felejtsd el az elsõ 3 évadot.

A halál csupán a kezdet...

Most néztem meg az 5 évad elsõ három részét és az lenne a kérdésem h most mi van a másik univerzummal?
cylonflatus
Ja igen persze, már emlékszem én is milyen volt korábban: a galamblelkû Belly szál virággal a füle mögött demonstrál az univerzumok közti világbékéért a helyi állatsimogatóban miközben fagyit oszt a gyerekeknek, majd az egész vagyonát odaadja egy hajléktalannak. Egy szent volt.

Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!

Narxis
😄

De most miért? Szerintem Belly eléggé rejtélyes karakter volt még a reboot elõtt is, lehettek hátsó szándékai és az se volt kõbe vésve, hogy Walter-el együtt "jók" voltak... elvégre gyerekeken kísérleteztek. Inkább olyan tudósok voltak akiknek mindenük volt a tudomány, Walter ez ellen ugye úgy tett, hogy kivetette Belly-vel az agyának bizonyos részét/részeit.

Tudom h kibeszélt téma , de akkor is. Kiakasztó....
Narxis
<#falbav>

Szabi
<#wilting>

stargatelost
Nem hivatalosan rebootolták a sorozatot, az elsõ 3 évadot el lehet felejteni, semmi nem úgy történt, ahogy láttuk... sajnos ez van...

Ez miii?!?! A 4. Évad a legszarabb. Ez mi hogy Bell 'gonosz'??? Az eredeti idõsikba nem ilyen volt. Most mi változott benne? Minél több részt nézek annál jobban érzem hogy egyre szarabb. Pedig tök jó sorozat (volt).
Narxis
<#taps>

Szabi

a berényi miki beugrott az utolsó pár részre? így már értem, miért lõtték le 😄
Narxis
looool

Szabi

ForzaInter
kicsit nehezen indult ez az évad (is), de egyre jobb😊

Yo, Bitch!

AlrightSir
Na ez jónak néz ki (végre)!

precision
<#wow2>

Bazinga!

Narxis
Fúúúú epic battle lesz, tiszta Mátrix harc. Neo vs Mr. Smith

Ez a sorozat egyszerûen felülmúlhatatlan, aggódom Péterért, remélem Olívia iránt táplált érzései nem múlnak el és nem változik át fullosan. Aggódom Walterért is, remélem nem fogja bántani Astridot.

3 hét a köv részig??? Hogy rohadnának meg...

stargatelost
Na már hullik is a haj! <#idiota>

cassoneitaly
Fringe 5x07 (hdtv-afg, hdtv-lol, 720p-dimension) magyar felirata elkészült:

LETÖLTÉS: Hosszupuska | Feliratok.info | Addic7ed

Jó Szórakozást Mindenkinek!
Cassone

Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub