Fringe/A rejtély (FOX)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Nulla tenaci invia est via"
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

ASRock 960GM-VGS3 FX , AMD FX(tm)-4300 Quad-Core Processor, Kingstone DDR3 1600mhz 4GB, 1TB Samsung SATA2, ASUS HD 6670 Series
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Bazinga!
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Ami viszont totál lehúzza az egészet, hogy a végén kiveszi a szerkezetet Peter. Ennyi volt, ezért kellett? Ne már... Ennek így kb. nulla értelme volt akkor, idõhúzás.
LETÖLTÉS: Hosszupuska | Feliratok.info | Addic7ed
Jó Szórakozást Mindenkinek!
Cassone
Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
Következõ jobbnak ígérkezik. Walter! 😄
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Nem nagyon figyeltél a 4. évadban.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
De most miért? Szerintem Belly eléggé rejtélyes karakter volt még a reboot elõtt is, lehettek hátsó szándékai és az se volt kõbe vésve, hogy Walter-el együtt "jók" voltak... elvégre gyerekeken kísérleteztek. Inkább olyan tudósok voltak akiknek mindenük volt a tudomány, Walter ez ellen ugye úgy tett, hogy kivetette Belly-vel az agyának bizonyos részét/részeit.
Ez a sorozat egyszerûen felülmúlhatatlan, aggódom Péterért, remélem Olívia iránt táplált érzései nem múlnak el és nem változik át fullosan. Aggódom Walterért is, remélem nem fogja bántani Astridot.
3 hét a köv részig??? Hogy rohadnának meg...
LETÖLTÉS: Hosszupuska | Feliratok.info | Addic7ed
Jó Szórakozást Mindenkinek!
Cassone
Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub