Fringe/A rejtély (FOX)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
3 hét szünet, jöjjön egy spoileresnek tûnõ elõzetes:
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Ez most általában értendõ, nem csak a Fringe-re, egy kis PR meg feedback és millióan nézik a sorozatokat, ergo dõl a lé. Tudom, hogy nem ilyen egyszerû, de ki lehetne próbálni és talán mûködne is. Ha jól hallom a Battlestar Galactica-nál is valami hasonló folyamat zajlik.
The Matrix has you...
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
The Matrix has you...
Take These Broken Wings and Learn to Fly Again Learn to Live so Free! - Mr. Mister \"Még mindig jobb, hogy hülye vagy és itt vagy, mintha okos lennél és nem lennél itt\" K.N.
Amikor én itt írtam, hogy szép lenne ha az egész összeállna egy nagy történetté a végére akkor arra gondoltam, hogy az szép lenne de nem leszek csalódott ha nem így lesz.
Mondjuk nekem elég tiszta, hogy kik ezek a Megfigyelõk, miért vannak itt és mit akarnak. Aztán majd lehet megcáfol valamelyik rész de nem érzem, hogy szoros kapcsolatnak kellene lennie az elsõ 3 évaddal. Persze Szeptember miatt nem lett gyógymód a másik világban Peter-nek, ezt majd még magyarázhatják valahogy, hogy pl. mennyire volt szándékos vagy sem a megjelenése akkor ott a laborban.
A halál csupán a kezdet...
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Gondoltam, hogy sértõdés lesz, pedig tényleg nem ez volt a célom. Bocsánat.
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
Vagy az observerek mint állandó közös pont az elõzõ évadokkal, az is elhanyagolható? 😊
de persze lehetne még mondani sok példát...
Bazinga!
Szerintem éppen itt az ideje, hogy vége legyen ennek a sorozanak ezzel az évaddal, mert ami az utolsó 2 évadban ment az már erõs szenvedés volt mindenki részérõl. Teljes ötlettelenség látszik az írók részérõl. A részek még külön-külön néhol egészen jól felépítettek, de az egész fõszál izzadtságszagú és erõltetett.
Az elsõ 3 évad még viszonylag szépen követte egymást, de az utána lévõ részek olyanok mintha egy teljesen más sorozatot mutatnának be.
A halál csupán a kezdet...
2. Ha megnézed, én nyitottam a topikot, tehát ha megengeded azért írogatnék bele.
3. Az elsõ évadok nagyon bejöttek, viszont nem tetszik, amit ebben az évadban (meg az elõzõben) mûveltek, és ennek hangot is adok. Egy sorozatról csak jót, vagy semmit? Ne már...
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Nem értem, de tényleg.
Remélem ebben a pár részben már nem basznak el semmit, de hát miért is tennék? És az a kis "szemét" amit Peter magába engedett fog még érdekeseket produkálni, Windmark karaktere még nagyon rejtélyes, remélem ki fog róla derülni még valami ami fenekestül forgatja majd meg az eddigi elképzeléseket. Gyorsabb, ügyesebb, ravaszabb és okosabb, mint a Megfigyelõk maguk, mint valami mutálódott Megfigyelõ, vagy nem is tudom. Én is azon a véleményen vagyok, hogy September a fiú, akit a zsebuniverzumba zártak és most még sincs ott. Hogy hol van akkor? Nem hiszem, hogy Windmark hozta volna ki, remélem erre is választ kapunk hamarosan.
Ha marad pár szál, ami nem lett elvarrva, az sem olyan nagy baj, itt a sokat emlegetett X-akták kábé utolsó évadának utolsó két összevont része adott választ arra, hogy mit is lehetett rajta 8 évadot húzni, a köztes részek - ezek szerint - mind félbe hagyott szálak, mert sok olyan volt, hogy Mulder ül a jelentése felett és nézi a plakátját az irodájában és azok az elvarratlan szálas akták is az 6. vagy 7. évadban a porrá emésztõdnek, ott akkor fogyott el az írók fantáziája, nem a Rejtély lesz az elsõ, ahol ezt nem fejezik be.
A Jericho-ban is sokkal több volt, másfél évadot élt kis sorozat, pedig azt is szerettem, kár azért is, ahogy ezért is, de ebbõl nem lehet még egy X-akta, persze a semmitmondó szeméthegy Született Feleségekbõl aztán mehet a 8 évad..., hogy a Sex és New York-ot már ne is vegyem ide, de az meg már tényleg más rétegnek szól, azoknak, akik Fringe-et az életben nem ülnek le nézni Amerikában!
Szóval hajrá Fringe, remélem odab*szós évadfinálénak nézünk elébe! 😊
Take These Broken Wings and Learn to Fly Again Learn to Live so Free! - Mr. Mister \"Még mindig jobb, hogy hülye vagy és itt vagy, mintha okos lennél és nem lennél itt\" K.N.
A Fringe meg olyan, hogy "ebbõl is egy kicsit, abból is egy kicsit", és a végére már egy teljesen más sorozat lett, a sztorinak köze nincs az elejéhez. Ha maradtak volna a párhuzamos világos szálnál, és Petert nem törlik ki, sokkal jobb lett volna.
azért a fringe egy jó sorozat. az igaz, hogy nem kiemelkedõ és a kult státuszt sem fogja elérni. de azért ha ez nem jó sorozat, akkor nem sok valóban jó sorozat van. x-aktákat persze nem üti, de az kategóriájában a mai napig a legjobb sorozat, és az is marad nagyon sokáig még.
Yo, Bitch!
(\__/) ( X.x) ( } . { )
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Milyen az évad?
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
bár elvileg ha idõn kívül vannak akkor elõre kéne tudjanak mindent, szóval sokmindent nem értek 😄
"Nulla tenaci invia est via"

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
és még nina is ott van
<#zavart1>#zavart1>"Nulla tenaci invia est via"
a pincés gyerek szinte biztos hogy Szeptember, kellet volna adni neki is egy csomag M&M-t és kiderülne 😄D
Peter meg szerintem nem lehet kopasz, vagy "ismét" meghal amit a legvalószínûbbnek tartok vagy kiszedik belõle, de az meg túl happy end-es befejezés lenne, viszont Windmark lehetne walternatív is.... 😊
Olivia nem kapott már jó ideje kortexifánt, így nem meglepõ szerintem hogy nincs képessége, Belly meghalt, bólingos pasi passz, Nina meg negyedik évad végén a tudományok minisztériumában fejes 2036-ban
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Vagy valami hasonló hálivúdi sablonos szar lesz a vége. Persze ez nem is lényeges, az érdekel hogyan jutunk el odáig.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.