Forza Motorsport 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kem001
Anno én is megvettem egy csomó dlc-t hozzá, most meg megjelent ez Ultimate. Gondoltam megveszem az új kiadást, de mivel így is a Collector's Edition van meg, kizárt, hogy megvegyem újra...

XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB

zaki
most 13 fontért lehet kapni a game.co.uk-n, de volt már 10-ért is akcióban :D

Ne is mondd, én voltam olyan hülye, hogy az Ultimate elõtt megvettem minden car packot, isten tudja mennyi pénzt elbaszva rá megszállottságból, erre kijött az Ultimate fele annyi, vagy talán töredék annyi pénzért...

zaki
dettó, de nem kötelezõ megvenni õket, még szerencse :D

Pepsi Twist
amúgy ez a legnagyobb rablás ez a microsoft pontos faszság

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

zaki
már nem, ez az ultimate collection után jött ki :S

Ok, már be tudok lépni a piactérre, updatelni kellett.

Látom van már Community Choice Classics Pack car pack is, az Ultimate kiadás ezt is tartalmazza?

köszi

kérdés!
az Ultimate kiadás óta jött újabb DLC ki?

Illetve miért nem tudok belépni a játékon belül a marketplace-re??? Viszadob a játék fõmenüjébe!!??

kem001
Nincs semmilyen csalás hozzá tudtommal

XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB

Hali van valami lehetséges pénz csalás a játékhoz? mintha itt olvastam valahol egy ilyen linket valami egyszerû kellene sokat találtam már youtubon... Elöre is köszi

Asus P5Q-EM | Intel Core 2 Quad Q8300 | 3 GB DDRII Ram | Nvidia Geforce 9600GT 512 GDDR3 | Xbox 360 Slim 250 GB HDD

Hát én ezt már kipróbáltam de olyan vezethetetlen az autó hogy az valami elképesztõ! Még 4.-ben is kapar! Úgy lehet csak uralni ha bekapcsolom a kipörgésgátlót, csak hát akkor meg elveszik az élmény. Így ilyen erõsen ez megmarad funautónak, mert arra azért jó! Többet érsz ha minél kisebb tömegre törekszel és a lehet legjobb tapadásra. Valamint ha elveszel a finombeállításban akkor azis rengeteget tud segíteni.

Simán lenyomhatott vele csalás nélkül, ugyanis elérhetõ motorcsereként egy 3 rotoros wankel a familiába, ami, ha jólemlékszem turbóval max tuningon 739 kw-ot, átszámolva kb 1000 lóerõt tud.

shumika
Jobb lehet a beállítása.

Kanyargós pálya volt?

E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!

Hali. Sztetek vannak csalók Live-on? Konkrétan a Forza Motorsport 3-ra gondolok. Olyan autókkal nyomnak le soxor h csak na. Mondok egy példát.: Egyszer Audi R8-as Le Mans versenyautóval mentem és egy Mazdaspeed Familia-val vertek meg! És nem vagyok annyira béna mielõtt még vki arra gondolna:) Szal sztetek vannak? VAgy egyáltalán lehet csalni Live-on? Válaszotokat elõre is köszönöm.
Egy csapat: Forza Racing
Egy csapattag Trialboj

Nézzétek meg az általa készített videót! Kicsit elfogult vagyok, de szerintem nagyon komoly lett! Minden benne van!
Precíz munka!

http://www.youtube.com/v/oMA1jGrJaC8&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Forza Racing Hungary - http://crazyman.hu/

Remélem mindenki a Köridõ Bajnokságot nyomja, ezért van ilyen csend. höhö

Forza Racing Hungary - http://crazyman.hu/

Azt csak kóddal tudod megszerezni...
Ha megvetted, és tartalmazott kódokat, akkor azzal válik elérhetõvé a letöltés!
Fölpakoltam ezt az ultimate kollekSÜN-t, de továbbra is hiányzik a lexus lfa, merci sls és a königsegg (meg még ki tudja mi). Ez normális vagy én csesztem el valamit?

DarkSector

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

shumika
Community Choice Classics Car Pack

1971 AMC Javelin-AMX
- 1973 BMW Motorsport 2002 Turbo
- 1970 Chevrolet El Camino SS 454
- 1971 De Tomaso Pantera
- 1982 DeLorean DMC-12
- 1987 Ford Sierra RS500 Cosworth
- 1990 Mercedes-Benz 190E 2.5-16 Evolution II
- 1978 Saab 99 Turbo
- 1983 Volvo 242 Turbo Evolution
- 1957 Ferrari 250 California

E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!

redbull0304
Mi az új pack neve, és milyen autókat tartalmaz? :)

DarkSector
igen sajna nem új a probléma

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Én megvettem tegnap, de csak a mercit próbáltam ki, meg a Sierra-t.
Átállítottam a profilom, magyarra... (jól meg is szívtam mert a régi cuccokat nem tudom letölteni vele... ezt el felejtették mondani akkor)

Most meg kérdezett számlázási információkat, meg ilyeneket, addig nem tudtam megvenni a pack-et!
nem gyozom venni a pontokat ..lealhatnának má' XD

Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x

DarkSector
kint van az ÚJ pack!

DarkSector
jujjj

shumika
akkor marad iceakostól való vásárlás....

nemlehet valasztani.. az vegulis csak arra szolgal ha multizol, es valakinek olyan kocsija van ami dlc bol val akkor tudja megjeleniteni

..am mi van akkor ha valakinek nicns sampleja es fel megy multizni es valakinek olyan kocsija van ami az illetonek nicns meg? ? ?

shumika
lehet választani? mindegyikbõl? ha igen az jó mer majnem mindegyikbõl 1db kellene ami érdekel

DarkSector
letölti a gép a packot ingyen de csak 1 kocsit használhatsz.

shumika
mi ez a sample?

DarkSector
jah sample igen de nem sample-ról van szó.

de asamplet le lehet tolteni ingyé.. es akk livon lathassa hogy más olyannal furikazik.. de neki a dlc bol csak 1 autoja lesz meg :D

DarkSector
nem

"Egyébként máshogy nem lehet megszerezni a DLC-ket a 400ms ponton kivül?"
ha egyszer 400ms pont akkor nem ingyen lesz. :)

te nem kérdeztél semmilyen ingyenességrõl, szóval nem másodszorra kérdezed. :)

shumika
-.-

a kérdés még 1x. Le lehet inygér tölteni a DLC-ket?

DarkSector
mi a lehet?

shumika
ok azt vágom 14-én jön de a lehet?

DarkSector
most még 400 pontért se, mert még nem jött ki.

shumika
Egyébként máshogy nem lehet megszerezni a DLC-ket a 400ms ponton kivül?

DarkSector
én ezért vettem feleannyiba a simát, megvárom azt a 2-3 évet mire lesz egy MEGABTUÁLULTI Edition.

DarkSector
és utána még dlc. :)))))))))

zaki
majd jövõre jön egy hiperszuper collection :p

shumika
pászmekk akko fölös volt megvenni....

DarkSector
Community Choice Classic car pack.

ezekszerint az Ultimate Edition-on kivül jönnek még DLC-k. :)

Bogyi007
Minden oké, a 2-es lemez újrarakása megoldotta a problémát, rendben le tudtam futni a versenyt. Nem fagyott a pálya és az út sem hiányzott a kocsi alól.
Megnyugodtam.

Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....

Bogyi007
Positano pályán érdekes pályaelemek jöttek elõ. Hol eltûnt az út alólam hol meg a hang bolondult meg, az újraindításnál meg a futamnál a gép kifagyott...

A gép hideg levegõt fúj ki hátul. Másnál is volt már ilyen probléma? A lemezeim Bundle kiadás és a kettes lemez fel van telepítve.

Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....

DarkSector
azota már jo, ennek vagy 5 napja. :)

nekem se <#shakehead><#levele>

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

DarkSector
mi a faszom van nem megy a multi. <#falbav>

Pepsi Twist
nálam minden off volt mindig, és akkor volt az autóban egy egészséges/hasznos csúszás, manuális váltóval toltam nem tudom nem sok versenyt toltam viszont általában elején voltam de mindig drift autómmal nyomtam körversenyt :D úgyhogy nem tudom milyen lenne direkt tapadásra húzva az autó és olyannal versenyezni

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.