Forza Motorsport 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok segitseg kene!

Elkezdtem kicsit tobbet jatszani a forzaval. Hihetetlen mennyisegu idot tolok bele a finomitgatasokkkal, parameterekbe teljesen jo s5 audit epitek a600 szint, viszont multiba kikapok 4-6 secel, Gyorskoron meg adott palyan hiaba top1% es nagyon sok kor siman 6-7 masodperc.

Kerdes ez mibol adodik?

Minden segitseg kikapcsolva csak az automata valtas be, kontroller miatt nincs kormany. Egyik baratommal megyunk kozel 100 kort ezredekre vagyunk napok alatt sikerul talani +1 masodpercet a palyaba de akkor mar tenyleg beleadtunk mindent es igyis ennyi a kulonbseg.

Ennyivel jobb kocsijuk lenne?
Kormany valtas tobb masodpercet hozna?
Mondjuk +1 max 2 sec mert tapasztaltabbak, de akkor se rakom ossze.

Gyorskornel a toplistaban senkinek nincs semmi bekapcsolva csak a 4. ikon az mit jelent? 3. az automata nalunk csak az van? A 4. a kezi valtas lenne?

Ha valaki tudna adni egy igazan jo s5 konfigot amivel benne van az elso ezerben szivesen vennem kivancsi vagyok mennyit szamit mert szerintem a kocsi tobb mint jo, ezert nem ertem hol van ennyi ido meg a palyakba.

Elore is koszonom.
Falkon
Az elsõ mondat után lemaradt a ? jel.

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

shumika
Meg az E30-asról ha kérhetem.

E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!

Falkon
Sziasztok!

Valaki tudna nekem csinálni pár képet a Buick Gnx-rõl. Ha lehet akkor semmi tuning, alap autóról, és a belsejérõl.

Elõre is köszönöm
Üdv
Falkon

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

shumika
pontositok most néztem az oldalát 8000.-
Az oldala: http://www.livekodok.com

E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!

shumika
8500 Ft

Krisztiam: Az ok.

DarkSector
iceakosnál olcsó?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Krisztiam
20 font kb 6500 ft :)

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

shumika
nem lett volna egyszerübb Iceakos-tól mevenni? Am mennyi volt?

Krisztiam
sziasztok nah megrendeltem a game.co.uk-ról és meg is jött:

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

látom nem szurta be a képet ezért itt vanKATT
azért jó volt ez az ingyen live hétvége 88000zs ért sikerült be szereznem egy ilyet azért szerintem ez jó vétel volt
DarkSector
oks szoltam a ms pöcsöknek holnap ráérnek kimenni legyél otthon. :)

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Pepsi Twist
ki a faszt érdekel? én a liverpool stadionban lakok XD oda jöhetnek :D

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

DarkSector
nem én azt mondom, ha kiderül akkor már illegálisnak veszok.

DarkSector
ez reklám.
a dlc-t reklámozzák vele, ha megveszed akkor az adott kocsi a pakkból azonnal használható lesz mig a többit meg kell szerezned versenyeken.

Akkor ne olvasd.
Amúgy te most ugratsz? Mit fog gecizni az MS? Vagy te hallottál már hasonló esetrõl, hogy lementet valaki biztonsági célból valamit és megdádázták?
Vagy gondolod én úgy mászkálok az utcán hogy a homlokomra írtam hogy DLC-t archíváltam tessék megbüntetni?
Jó magam hetente archíválok, amióta pár éve elszállt egy vinyóm. Ha más ilyen esetben kényelmesen hátra dõl és azt mondja: - Nem baj. Igaz hogy minden elszállt, de legalább nem tud gecizni az MS.
Na azon csak mosolyogni tudok.

Nem értelek, mindegy is. Azt csinál mindenki amit akar.
Az MS a Userek kezébe adta a pen használatának lehetõségét legálisan. Innentõl kezdve....

Forza Racing Hungary - http://crazyman.hu/

az a gondom, hogy jott "level", amiben "ajandek" auto volt. le is okeztam mind a 4 levelet, be is kerult az autoim koze negy uj, de csak egy hasznalhato, a tobbi lakattal zart. ha ramegyek, akkor felvisz a marketplace-ba, es azt mondja, vegye meg 400 pontert a dlc csoomagot.

akkor ez nem is ajandek?
DarkSector
minek olvassam el ha az ms gecizik akkor hiába olvasok bármit.

Az Xbox.com oldalán írnak ilyet:
"A Szoftverek bármiféle másolása vagy továbbterjesztése törvénysértõ, ezért súlyos polgári peres és büntetõjogi következményeket vonhat maga után."

Tehát ilyenkor az van, hogy te nyugodtan alszol, mert nem félsz attól hogy holnap csenget az MS vagy a hatalom az ajtóban.
Közben én is nyugodtan alszom, mert biztonságban tudhatom a DLC-imet és minden egyebemet amiért fizettem. Nem reprodukció vagy továbbterjesztés céljából másolom. Archíválok..

Komolyra fordítva a szót, olvasd ezt el és sok mindenre fényderül:
Személyiségi jogaink védelemében

Pepsi Twist
én is ABS nélkül toltam, sztem az ABS elég béna :D mondjuk én csak drifteltem -.-

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

DarkSector
csak az a baj, megmondom hogy csinálj, de hogyan és hová????
ha illegálissan viszel fel adatokat pc-re, azzal védenéd a megvett cuccaidat mégis illegális.

most akkor mivan ilyenkor?

Ha a szarozás megy akkor a biztonsági mentés miért nem? Vagy ilyen dolgokról nem hallottál?

Én is megvettem minden DLC-ét, és pont azért gondolkodom az Ultimate Edition-on, mert ha egyszer vinyó cserés lesz a boxom, vagy lecserélem az egészet, akkor a már megvett DLC-éket gondolom nem lehet évek múltán is letölteni, nem? Hallottam már ilyen gondokról más játékoknál, mekkora szar már.

ok, akkor mûködni fog!
Már várom nagyon az SLS-t....
Köridõm meg rajta vagyok, csak pincérkedem, és minden nap éjjel járok haza, akkor meg már fáradt vagyok....
Látom mindenki ABS nélkül nyomja lehet nekem is meg kellene tanulnom nélküle játszani!
Én mondjuk nem a net nélküli gépemen, újra telepítettem mindkét lemezt. Csak a mentéseket hagytam meg. És nem indul el a régi egyes lemezzel. Azt írja nem megfelelõ a profilmentésem.

Ha minden jól megy, akkor elméletileg jövõ héten megjön az FM3 ultimate edition....
Remélem tudom majd nyomni a a Top Gear... kocsikkal.

Azt nem értem, hogy itt vagyok én, (Fanatikus) megvettem az összes DLC autócsomagot, és most meglesz az Ultimate. Felmásolom a gépre, nem fog bekavarodni...?
Vagy mostantól bárkinek odaadom a lemezt, felmásolja a vinyóra kocsikat, és tud vele játszani? - azaz nem kell letöltenie????
Vagy ezt is védik valamivel? (lehet az alap lemezen vannak a DLC-k, az alap lemez meg kell a játékhoz...)?
DarkSector
nem gold az mert most ingyen live hétvége van.

Minstrel
mindkét profilodon van gold?

http://topgearhungary.blogspot.com/

DarkSector
mindegy leszarom. miért banolnak a szerver szolgáltatásairól?
megveszem a köcsög játékot, és ajándékba elküldök kocsit magamnak egy másik profilra akkor mit csalok a faszomat. ezek buzik.

DarkSector
de bazd az ajándékozás az egy beépitett legális dolog nem értem ezt fuck TURN 10

Mert nem jól csinálod. Ne ajándékozd!

Az utalás alatt azt szoktuk érteni, hogy akinek nincs pénze az vesz egy olcsó kocsit (pl. 30ezerért). És felrakja aukcióba (azt hiszem 24 óra a legkisebb idõ) annyiért amennyit utalni akar a másik fél. Mondjuk 5milláért A kutya nem fog vele foglalkozni. A haverod megveszi 5 milláért, utalja a számládra és láss csodát egybõl gazdag vagy!

DarkSector
mégse jött össze a buzernyák csalásszürõ megfogta az accomat mert küldöztem egyik profilból a másikba ajándéknak a kocsijaimat és azt akartam eladni. Nyaljanak be mélyre a buzik, annyira durva sok milloó embernek ártottam volna ezze hogy pénz gyüjtök magamnak sirály.<#violent>

DarkSector
utaljon pénzt? azt is lehet?

DarkSector
thx de megvan már a trükk. Isten áldja meg az inyen hétvégét a trükkel megszedem magam gyors. :)

Én nem tudok trükköt.

A módszereim.
R3-as versenyek, szerintem jól fizet és a Ferkával hamar kivégezhetõ.
Az onlájn sem fizet rosszul ha ott vagy a top 3-4-ben.

Vagy még is, kérd meg valami haverod aki tele van, hogy utaljon neked! Végül is ez trükk, hehe

DarkSector
nemtudom.
de mondjatok már egy kibaszott trükköt hogy juthatnék zs-hez kurva kevés pénzt ad a versenyeknél.
online meg lofasztse.<#idiota>

Fog még jönni car pack DLC ehhez a játékhoz? (LP570-et akarok!)

Én pedig visszaigazoltalak és válaszoltam! hehe

Gyere taposd a gázt!
Jó tapadást és Rövid féktávokat!

Crazy!
Ma felvettelek barátlistára, Mondeo V6 ST220 névvel.
Elolvasom a szabályokat, és igyekezni fogok bekapcsolódni a játékba!

Krisztiam
nem ismerem sajna.. de miért??
amúgy néztem konzolstúdióba ez az nem?:
konzol stúdió

Igaz hogy az országban még boltban nem lehet kapni, de ha ismered IceAkos-t akkor...

Konkrétan az egész szabályzat és minden részlet a blogomban van leírva:
FORZA3 KÖRIDÕ BAJNOKSÁG
Ha figyelmesen végig olvasod minden világos lesz. Ha még sem nyugodtan zaklass.

A Köridõ Bajnokság FÉSZBÚK OLDALÁN is megy a beszélgetés, értesítek minden követõt a versenyekrõl az eredményekrõl, stb.
Ott több lehetõségem van vagy más, mint simán a blogban. Az amolyan Klub oldal és egyrészt magát az egész versenyt reklámozza!

Krisztiam
köszi

Halo!

Lehet nem jól értelmezem a dolgokat.
Idõnként Facebookon megjelenik egy kiírás, hogy melyik pályát, milyen kocsival kell hajtani, és azt kell nyomnunk?
Leírni az eredményt, vagy feltölteni Live-ra, vagy hogy igazoljuk az elért eredményünket?
Fel kell valakit venni a barátlistánkra???
Van errõl valami leírás???
mugello c425 egy lancerral
tsubuka b500, ezt a "sajat" bmw m3-asommal, egy audi rs4-el.
Melyik futamot nézted?
Nem rossz az a 3mp, szerintem. Nézz olyat amin széria autóval mentünk, mint például a most zárult Integrás. Mert ha mondjuk tuningolt autós futamot nézel, akkor nagyban befolyásolja a tuning az idõdet. Ebben az esetben nem mérvadó a 3mp.

Kuplungot használsz?

Minstrel
Itt vagy itt, Magyarországon még nincs a boltokban.

http://topgearhungary.blogspot.com/

Krisztiam
és mi a neve? vagy hol lehet megvenni?