Forza Motorsport 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

huh, megneztem ke paéyat. es 10-15 kor utan "csak" 3 masodperccel vagyok lemaradva. de nem az elsotol, hanem az utolsotol. marmint a talalt eredmenylista utolsojatol.
Fizetni kell érte, vásárolhatsz Microsoft pontokat, és abból veheted meg.
De most kiadtak a Forzából egy bõvített kiadást, abban az is benne van. Érdemes lenne azt megvenned!!!!!!!
Krisztiam
köszi, bocs de még új vagyok konzolok terén..
és azt a dlc-t ingyen lehet letölteni vagy fizetni kell érte?

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Benne van, és DLC-ként letölthetõ!!!!
Krisztiam
sziasztok
azt szeretném megtudni,h a forza 3-ba benne van a ferrari 458 italia?
vagy bele lehet rakni valahogy?

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

aham, tenyleg, ahogy te is es @Minstrel is irja, az utolso vegi kanyar hibaja lehetett az, amikor nem tudtam, miert van haromszog. vegulis jogos, ertheto az indolkasotok.
Leírás? persze most írom.

A háromszög azt jelenti hogy érvénytelen kör. Az onlájn listára csak olyan idõ kerülhet fel. Vagyis van egy kivétel. Ha egy adott pályán egy autóval úgy mész, hogy még soha nem voltál ott olyan kategóriájú autóval (tehát azon a pályán még nincs idõd) abban az esetben ha az elsõ köröd háromszöges akkor felkerül. Viszont amint mész egy hibátlan kört (még ha rosszabb is idõ szempontjából) a hibás kört felülírja a tiszta kör idejével.

Háromszöget miért kaphatsz.
pálya elhagyás, ütközés, visszatekerés, szélárnyék kihasználás és szélárnyék adás másnak.
Plusz amit te is észre vettél.
Ha a kör végén az utolsó szektorban vagy utolsó kanyarban hibázol akkor a következõ köröd is érvénytelen. Tehát egybõl háromszöggel kezdõdik.
Hogy miért is.
Sokat játszottam anno a GT4-el köridõ bajnokságot. Ahol voltak akik azt csinálták hogy a célegyenes elõtti kanyart levágták, vagy pályán kívülrõl aszfaltozott részrõl indultak. Csak azért hogy a rajtnál gyorsabb legyen a kezdõ sebességük, tehát eleve gyorsabban kezdjék a kört mint aki szabályosan rákanyarodik a célegyenesre. Akkor ezt nem lehetett kivédeni és sok vita is volt emiatt.
Na ezt ezzel a funkcióval orvosolták a Forzában, nagyon ötletesen.
Az már más kérdés hogy némelyik pályán már a célegyenes elõtt 3 kanyarral is megjegyzi és a kövi kört is hibásnak veszi. Ez tény hogy bug a játékban, ezt lehetne orvosolni.
Ha viszont megtörténik egyet tudsz tenni, hogy ne kelljen feleslegesen megtenni egy kört.
Mivel az a köröd már kuka a háromszög miatt, visszatekered az idõt. A hiba elõttire és korrigálod. Ebben az esetben a visszatekerés miatt lesz háromszög az idõd mellett, de az eltûnik a következõ kör megkezdésénél.

Forza Racing Hungary - http://crazyman.hu/

Minstrel
ha hibázol a pálya utolsó szektorában akkor a következõ köröd is háromszöges lesz, ez azért van, mert néhány pályán pl. gyorsabban mehetnél át a célvonalon ha levágnád az utolsó kanyart

http://topgearhungary.blogspot.com/

Nem kellenek a kifogások! hehe

Ott egy nagy barátias csapat vár minden Forza rajongót aki szeretne valahova tartozni és versenyezni a másik ellen. Mindenki talál magához méltó ellenfelet.
Én sem vagyok élmenõ.

kerdeznek meg: tegnap mentem szabadversenyt. felul az ido mellet neha van egy haromszog, benne egy felkialtojel. ez gondolom akkor van, ha kimegyek a palyarol, koccanok, visszatekercselek. van errol valahol leiras? volt, hogy siman a palyan voltam, megis az elso kanyarnal mar haromszogezett (es olyankor az idot nem is vesz ervenyesnek).
koszonom a leirast.

nezegettem a korido bajnoksagokat, majd megnezem, az ott levo idokhoz kepest mit tudok, de azt mar latom, hogy a vilag elejetol nagyon messze vagyok. nekem mar eredmeny, ha benne vagyok az 50%-ban :-)
Húú, na ezért várom már én is, hogy megnõjenek a fiaim! hehe

Szóval.
Ne a profilnál keresd. Szabad játék -> Gyorskör mód
Kiválasztod az autót garázsból vagy szériát, aztán kikeresed a pályát. DE! Még mielõtt leokéznád nyomsz egy "Y"-t. Ekkor elõjön a világranglista, abban tudsz lapozni "X" gombbal. Alul figyeld a feliratot, amikor az van hogy "Barátok" akkor jó helyen jársz. Ott látnod kell azoknak az idejét akik a barátlistádon vannak és azon a pályán, azonos kategóriájú autóval mentek.
Tehát igen, csak az azonos kategóriájú (pl. D/A/stb.) autóval indulók idejét látod. Jobb is hogy szûri, különben elég csúnya lista lenne.

A ranglistában található jelzésekkel kapcsolatban ha segítségf kell szólj nyugodtan leírom.

És tessék jönni a Köridõ Bajnokságra!

FORZA3 KÖRIDÕ BAJNOKSÁG

Facebook

A héten indítok egy Külön futamot csak a silvereseknek, amin 48 órás lájv hozzáférést lehet nyerni!

crazyman: azt hiszem, te vagy a fo informator ezen ugyben: elkezdtuk a forza3-at, mind fiam, min en. egy gepen, kulon profillal, o mint child.

hogy tudom nezni egymas eredmenyeit? silver live-nk van, es baratok vagyunk. ha kivalasztok egy palyat, amin tudom, hogy a gyerek is ment, es en is, nem mutatja egymas idejet. a profilnal sikerul nehany eredmenyt megtalalni, de ott sem mindet.

csak akkor latjuk, ha egyforma osztalyu autoval megyunk? es csak akkor, ha szabad jatekban nyomtuk a palyat?

koszi
ezt most nem értem mire írod. Ezt mindenki tudja. Én azt írtam a mai napig nem jelent meg.
nem azt hogy nem tudták összehozni és nem jelenik meg.

DarkSector
de összetudták, 24.én jön európába.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Azért se felejtsük el, hogy mindez 6 éve készül és még a mai napig nem jelent meg.
6 év alatt ezt tudták összehozni? Vicc.

DarkSector
nem nagy kunszt, ha ez igaz, hogy nemsok eltérés van akkor megcsináltak 10 costume-öt, az 1000kocsihoz, azt valszeg sok ugyanúgy fog kinézni bellülrõl. trükköznek.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Mondjuk az tény, hogy lesz jó pár verda, ami érdekel, és grafra kívül-belül mindent odaver, annyira kidolgozták.

Bárcsak jönne PC-re is, ott valamivel még szebb lenne, futás közben legalább annyi AA-t rá lehetne pakolni, mint egyébként csak fotómódban, meg több mint 2-szer akkora felbontásban lehetne tolni.
Pedig 2008-ban még terjengett pletyka PC verzióról is...

Ja jó, az 5 Paganiból az egyik megvan csinálva...
200-ból meg a 90 százalék szar hétköznapi kocsi, amivel sosem megyek majd, mert nem érdekelnek...
Én azt vártam, végre lesz egy ultimate játék, sok tucat ûber kdolgozott Lambóval, hiszen 1000+ a lista, erre lófügyit, van vagy fél tucat benne, annak is a fele kidolgozatlan, akkor vajon a fizikai viselkedést hogy modellezhették le ezeknél a típúsoknál, biztos igényes lett az is, többet vártam a GT-tõl.

Totti5
Azért az a 200 ótót büntetõs kívül s belül. Érdekes dolog ez, sõt ahogy láttam a GT4bõl átvett ótók ótvarul is néznek ki... érti a fene hogy hogy sikerült ez, de azért 200 világbünti ótóval el lehet lenni bõven!!

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Totti5
Nyilván így jön össze könnyen az 1000es szám.

Totti5
Zondát láttam a jutubon belsõ nézettel.

Ja, ezzel szemben az arány: van mindössze 1 Bugatti, 1 Maserati, 5 Pagani, de még azokba sincs belsõ nézet...

Ja ezer autó. khmmm.
autó lista : 90 db Toyota, 100 db Honda, 120 db Mazda, 135 Nissan...
Ennek van értelme.

# S Mazda MX-5 (NA) ‘89
# S Mazda MX-5 1.8 RS (NB, J) ‘98
# S Mazda MX-5 1600 NR-A (NB, J) ‘04
# S Mazda MX-5 1800 RS (NB, J) ‘00
# S Mazda MX-5 1800 RS (NB, J) ‘04
# S Mazda MX-5 J-Limited (NA, J) ‘91
# S Mazda MX-5 J-Limited II (NA, J) ‘93
# S Mazda MX-5 Miata (NA) ‘89
# S Mazda MX-5 Miata 1.8 RS (NB, J) ‘98
# S Mazda MX-5 Miata 1600 NR-A (NB, J) ‘04
# S Mazda MX-5 Miata 1800 RS (NB, J) ‘00
# S Mazda MX-5 Miata 1800 RS (NB, J) ‘04
# S Mazda MX-5 Miata J-Limited (NA, J) ‘91
# S Mazda MX-5 Miata J-Limited II (NA, J) ‘93
# S Mazda MX-5 Miata SR-Limited (NA, J) ‘97
# S Mazda MX-5 Miata S-Special Type I (NA, J) ‘95
# S Mazda MX-5 Miata VR-Limited (NA, J) ‘95
# S Mazda MX-5 Miata V-Special Type II (NA, J) ‘93
# S Mazda MX-5 SR-Limited (NA, J) ‘97
# S Mazda MX-5 S-Special Type I (NA, J) ‘95
# S Mazda MX-5 VR-Limited (NA, J) ‘95
# S Mazda MX-5 V-Special Type II (NA, J) ‘93
# S Mazda MX-Crossport Concept ‘05

Azért az vicces, hogy a FM3 autólistájában csak 400 kocsi van, a GT5-nek az 1000-jével szemben, de itt legalább több az egzotikum, nem csak a sok szemét százával, és itt van mindegyiknek mûszerfal nézete, a GT5-ben meg csak 200 kocsinak van, az is fõként a hétköznapi kocsikból, csalódás az új GT.

köszi
zaki
köszi mindenkinek akkor lehet hogy megrendelem
bár itt a game.co.uk honlapján ITT nem nagyon találtam semmit a szállitási dijrol.Ha meg megveszem akkor meg majd elpaszolom valahol a sima forzámat
Na igen, de közben voltak akciók is. Én a javát akkor vettem. 240 pontért darabját.

Ettõl függetlenül még mindig nagyon jó ár az Ultimate.

DarkSector
jah de drága a dlc sajnos, az ilyen ultimate meg a hozzá hasonló minden1be pakkokban venném csak meg.

bakk megnéztem össz érték kb 5000ms pont, durván minden dlc!!!

Gallardo LP570-et berakhatnák már egy DLC-be

9 font volt szállítással együtt? Jó játékot hozzá!

Ja, és pont tegnap láttam a madaras teszkóban 4ezerért., de azt nem figyeltem hogy volt-e benne DLC.

DarkSector
fog még jönni.

DarkSector
nekem 6-7 nap volt, munkanap. (zavii)
és megjött 9font, 3300ft!!! zsir új dlc koddal és magyar feliratos!!!

24font az Ultimate Edition.

engem is geciul erdekel :) mer még pár dlc hianyzik..es elég sok pont lesz így egyutt :S.. na meg lesjar az éves goldom livera.. szal még az is..

Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x

Jön még car pack a játékhoz, vagy az Ultimate Edition lett a mindent magába foglaló kiadás? Csak mert én meg folyamatosan megvettem minden car pack-ot tavaly óta, és ha nem lesz új, akkor bánni fogom, hogy nem vártam erre a kiadásra.

Minstrel
zavvi-n volt még olcsóbb, de nekem már 2 hete nem képesek elküldeni, ma vissza is mondtam, szerintem vedd game.co.uk-n, onnan legalább elszokták küldeni a dolgokat

http://topgearhungary.blogspot.com/

tudtok valami jó honlapot ahonnan a ultimate editiont meg lehet rendelni?
mondjuk viszonylag olcson én legolcsobban 19.99 fontért találtam a game.co.uk-n
hát ja a köridö.... neki kéne állnom
Na, és mi a helyzet a köridõvel?

DarkSector
nekem elég ha adsz 100000ezret és megveszem neked a játékkal együtt.

tavaly karácsonykor kaptam gépel együt a játékot de csak a holiday carpack-es DLCért is oda adnám a fél karomat
Döbbenet. Hát én más szót használnék rá.

Szerintem aki megvette az alapot és utána fizetett egy csomó pénzt a DLC-ért az nem megdöbben ilyenkor hanem ....

Az pontosabban Bundle. hehe

A bundle az amit az új gépekhez adnak csomagban eredeti és tök ugyan az a gém mint a sima csak a borítón rajta van a bundle.
Emiatt nem számolja senki külön gémnek. A Forzánál sem, mivel a tartalom ugyanaz. Míg a többinél más!
Persze ettõl még igaza van DarkSectornak, hogy van.

DarkSector
nemgond én lecsapok minden ocsóra. lehet lassan érik a resident 5
komolyan mondom 14geci fonté megvehetem a gold editiont, minden szar dlc alapjátékkal annyi pízé, amennyit most a használt sima re5-õmért kapnék a piacon döbbenet.....

DarkSector
valami olyan kiadás, takarékos hogy nincs csicsás tok stb, hanem egybecsomagolták az ODST-vel, de asszem ez csak uj gépek mellé csomagolva elérhetõ....nem boltok polcain.

Igen figyelni kell. Nem tudom miért csinálják ezt. Ez új fajta üzletpolitika a Zavvi-n.

Múlt héten szerdán még 17, aztán megjelenés napján pénteken 24, vasárnap megint 17, most megint 24.

a forza 3 buddle az micsoda?

DarkSector
jó akkor lehet a kiirás arra utal hogy elfogyott és nincs több raktáron azért ugrott fel az ár.

én már rendeltem a 11fontos alapból, az nekem elég megvételkor a számlán 11 volt mostmár ugrálhat. tudom hogy változik ez a jo ki kell fogni az akciókat.

van Forza 3
van Forza 3 Collectors Edition
van Forza 3 Buddle
van Forza 3 Ultimate Edition jah

Tegyük már tisztába a dolgokat.
Most 29.-én megjelent a Forza3 Ultimate Edition. Ami tartalmazza az alap játékot, összes DLC-t, és a Top Gear Pack-ot.
Nem tolták el a megjelenését a lemezes változatnak.
Ismerek olyat aki Game-rõl rendelte és már postára adták neki múlt héten.
A lájvon ez a változat egy jó darabig nem lesz, a Top Gear Pack pedig fõleg. Majd idõvel mint a (VIP tagság DLC) valószínû felrakják MS pontért.

A Zavvi köztudottan állandóan változtatja az árait. Ingadozik össze-vissza, csak figyeld meg.

Máshol most is kapható mindegyik változat. Tehát nincs elõrendelés, nincs eltolt megjelenés.

Itt pl mind3 verza: Game.co.uk