The Office (TV)

Oldal 1 / 3Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Office - Amit nem tudsz a sorozatról - április 19. (21. Század Kiadó)

ReszegKoldus
Nagyon jó volt az utolsó rész <#sir>

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

azurrio
Érdekes, én pont azt hallottam, hogy az amerikai a jobb, pörgõsebb, viccesebb, bár személy szerint egy részt sem láttam az angolból.

Zs0lt1
szia!
rossz topik!

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Sziasztok!
Lenne egy kérdésem. Hogy lehet pl.: a maple-ben megirt függvényt meghivni az excelben irt függvénybõl. Mert ha pl. olyan függvényt szeretnék irni excelben amit az excellel nehéz lenne akkor azt megirnám maple-ban és csak megkéne hivni.

Elõre is köszönöm
Üdv <#wave>
G_Imre
Elõbb utóbb minden sorozat kifárad! Bocs, de nincs idõm sokat visszaolvasni ez most az angol vagy aaz amerikai office topikja? Vagy mindkettõ? Remélem az elõbbié, az az eredeti office, meg az a humorors, mondjuk érdemes 1-1 részt összehasonlításképp nézni mind2bõl, rávilágít az angol humor és az amerikai béna poénkodás közti szakadéknyi különbségre :)
Sephi
Ez hatodik evan kicsit gyengebb volt mint a tobbi. De meg mindig szeretem oket :)

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Nagyon jó ez a sorozat, én imádom. Még ugyan friss oldal de jó kis videók vannak rajta:officefan
Szerintem egész jó a sorozat, bár az ötödik évadban lappangott néha. A hatodikat személy szerint még nem láttam, de ha jól hallottam, már leszerzõdtek a hetedikre.

Igazad van, ez a 6x13 valóban mélyrepülés volt. Sajna ez a sorozat is kezd kifáradni. Pedig kár lenne érte.
sadvagabond
Én is, de nagyon úgy néz ki, ha ezt folytatják, a nézõk is elpártolnak. Persze ezt úgy mondom, hogy nem ismerem a mostani zézettségi adatokat.

Zs0lt1
nagyon sajnálnám ha vége lenne a sorinak.

sadvagabond
Szerintem a sorozat végét jelenti, ez akkor jön elõ, amikor semmi ötlet. Csak az idõt akarják húzni avalamivel. Amúgy is érezhetõ már egy gyengülés a sorin, de ez betette az ajtót.

Zs0lt1
hát nemtom sztem jó volt :-)

sadvagabond
Ilyen szar filler-epizód,minek?
Ennyire nincs ötletük?

Kit--Kat
Így már értem.

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

hehe tényleg jól parodizálták
köszi a linket

Morpheus

..::Welcome to the Real World::.. \"...Egy korszak lezárult... 2005.12.05 17:19:41 : \'\'És egyáltalán mi az a DOS?\'\' (egy PH! user...)\"

tudsz linket adni?

Morpheus
Csak annyi, hogy egy esküvön csinálak egy ilyen zenés bevonulót, és azt felrakták a youtube-ra. Nagyon népszerû lett, és ezt másolták le a sorozatba, szerintem nagyon jól.:) Esküszöm vártam valami hasonlót.:)

..::Welcome to the Real World::.. \"...Egy korszak lezárult... 2005.12.05 17:19:41 : \'\'És egyáltalán mi az a DOS?\'\' (egy PH! user...)\"

Morpheus
Ott én is.:)

Kit--Kat
De ez mi, valami új szokás Amerikában, vagy mi ez?? Ezt nem értettem.

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Zs0lt1
Dwight amikor fejen rúgta a csajt sírva röhögtem :D

Morpheus
Hát srácok most néztem a 4.részt a 6.évadvból, a végén azt hittem behalok a röhögéstõl...<#hehe>

Biztos mindenki látta ezt. Na amit erre lerendeztek Michael-ék, az nem semmi volt.:)))

ty

edios
hosszupuska

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

Aki nézi a 6. évad részeit, honnan tölt hozzá feliratot?
feliratok.hu-n kb 1 hetet kell várni a fordításra.

Kit--Kat
Én már nagyon régóta nagy rajongója vagyok a sorozatnak:)
Még 2006 õszén kezdtem el nézni, tök véletlenül egy You Tube-ra felkerült 2006 õszi kezdésére buzdító promó keltette fel a figyelmem, és kinyomoztam mi ez az érdekes valami, majd elkezdtem töltögetni.
Azóta is az egyik kedvenc:)

Sephi
Most kazdtem el a legujabbat. Nagyon szeretem oket :D

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

thx ;)

edios
Ennyi volt, lesz.

Nem tudjátok az 5. évad ennyi volt? Mert a piknik szerintem nem hozott olyan nagy fordulatokat mint amiket évad végeken megszoktam.
Egyébként lesz 6. ugye?

Megtaláltam.

A negyedik évadban a saját reklámban mi volt az a zene, ami ment? Hallottam már valahol... Egyébként nagyon jó a sorozat.

értem, köszi a választ.

edios
Marad, bár 5. évadban már nagyon ritkán szerepelt. Pontos megjelenései: Link

Épp most fejeztem be a 3. évadot, fantasztikus volt minden rész.

Aki látta a 4. évadot nyugtasson meg hogy Jan marad a sorozatban, mert 3. évad utolsó része alapján kicsit bizonytalan. Annyira összeillenek Michael-lel! <#vigyor4>

m0tTh0w
Azt kell mondjam, jót tett ez a kis vérfrissítés a sorozatnak, amit az elmúlt 3 részben vezettek be az írók. Remélem ez az alaphelyzet átnyúlik majd a következõ évadba is.

ASUS ROG Strix Z390-F GAMING | INTEL i7 9700K 4.9 Ghz | GIGABYTE NVIDIA RTX 2070 SUPER GAMING 8GB | HyperX Savage DDR4 2x8GB 3000 Mhz | Fractal Edison M 550W

ngcsnet
29-re tervezik én úgy tudom

edios
Imdb szerint 23.

sadvagabond
halihó,az ötödik évad csak 19 részes?
tv.com-on is az van.szomorú.

ngcsnet
Hali srácok

5x15-höz van már valakinek (angol) felirat? tvsubtitlesen szokott leghamarabb fenn lenni de az egy ideje nem elérhetõ.

köszi elõre is

Üdv.!

iwiw-en csináltam egy The Office rajongói klubot.
Szóval minden rajongót szívesen várok oda.
http://iwiw.hu/pages/community/comdata.jsp?cID=2235836
Menyus489
Igyekszünk, a holnapi napot szerintem ennek szenteljük :D Bár függ attól is, mikor lesz angol felirat.

Bátor fiú...

hunbasser
jaja,úgyhogy csipkedd magad...:D

ReaL MaDRid x siempre

Menyus489
Egyetértek, nekem is nagyon tetszett :D Az elsõ jelenet simán top10 Office jelenet lett nálam, de Michael alázása is kemény volt :D
Ja és köszi az ingyenreklámot :D
Amúgy már megjelent a következõ rész is, az 5x14 :D

Bátor fiú...

hunbasser
aaaaaooooooo hatalmas rész volt :D

a felirat már a hosszupuskán wizy & SzPeti jóvoltából,köszi! :)

ReaL MaDRid x siempre

gabber_saviola
:Dddddd

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.

Zs0lt1

Oldal 1 / 3Következő →