The Office (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Lenne egy kérdésem. Hogy lehet pl.: a maple-ben megirt függvényt meghivni az excelben irt függvénybõl. Mert ha pl. olyan függvényt szeretnék irni excelben amit az excellel nehéz lenne akkor azt megirnám maple-ban és csak megkéne hivni.
Elõre is köszönöm
Üdv <#wave>#wave>
G_Imre
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
köszi a linket
..::Welcome to the Real World::.. \"...Egy korszak lezárult... 2005.12.05 17:19:41 : \'\'És egyáltalán mi az a DOS?\'\' (egy PH! user...)\"
..::Welcome to the Real World::.. \"...Egy korszak lezárult... 2005.12.05 17:19:41 : \'\'És egyáltalán mi az a DOS?\'\' (egy PH! user...)\"
\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Biztos mindenki látta ezt. Na amit erre lerendeztek Michael-ék, az nem semmi volt.:)))
feliratok.hu-n kb 1 hetet kell várni a fordításra.
Még 2006 õszén kezdtem el nézni, tök véletlenül egy You Tube-ra felkerült 2006 õszi kezdésére buzdító promó keltette fel a figyelmem, és kinyomoztam mi ez az érdekes valami, majd elkezdtem töltögetni.
Azóta is az egyik kedvenc:)
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Egyébként lesz 6. ugye?
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
Aki látta a 4. évadot nyugtasson meg hogy Jan marad a sorozatban, mert 3. évad utolsó része alapján kicsit bizonytalan. Annyira összeillenek Michael-lel! <#vigyor4>#vigyor4>
ASUS ROG Strix Z390-F GAMING | INTEL i7 9700K 4.9 Ghz | GIGABYTE NVIDIA RTX 2070 SUPER GAMING 8GB | HyperX Savage DDR4 2x8GB 3000 Mhz | Fractal Edison M 550W
5x15-höz van már valakinek (angol) felirat? tvsubtitlesen szokott leghamarabb fenn lenni de az egy ideje nem elérhetõ.
köszi elõre is
iwiw-en csináltam egy The Office rajongói klubot.
Szóval minden rajongót szívesen várok oda.
http://iwiw.hu/pages/community/comdata.jsp?cID=2235836
Bátor fiú...
Ja és köszi az ingyenreklámot :D
Amúgy már megjelent a következõ rész is, az 5x14 :D
Bátor fiú...
a felirat már a hosszupuskán wizy & SzPeti jóvoltából,köszi! :)
ReaL MaDRid x siempre
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.