The Office (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A magyar felirat az 5*12-höz most lett kész, az ismert feliratos oldalakon mindjárt fönt lesznek.
Bátor fiú...
Mostanában olyan pletykát is hallottam, hogy esetleg vendégszerepelne is az amerikai változatban, de hogy ennek mennyi a valóságtartalma, az erõsen kérdéses, mindenesetre szerintem poén lenne. :D
Bátor fiú...
Róla van szó: Link
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
Már nagyon kíváncsian várom a február 1-i duplarészt Jack Black-kel, és remélem könnyû lesz majd fordítani :D
ui.: Az amcsi Pam szerintem is jobban néz ki :D Viszont én az angol Jim-et (Tim :D) is bírom, sok általam nagyon kedvelt filmben játszik.
Bátor fiú...
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
ReaL MaDRid x siempre
amúgy megnéztem az angol office 1.részét,ugyanaz :D szóval az amcsi office egy az egyben ugyanazt nyomja mint az angolok csak más szereplõkkel és más karakternevekkel,de még a karakterek jellemvonásai is egyeznek,meg az egész story,ahogy a részek címeit nézegettem,azok is ugyanazok,tehát az 1-2. évadot az angol officeból merítette a sorozat,utána kezdtek önálló storykat írni,mivel az angol office csak 2 évadot élt meg(pedig imdb-n elég jól van pontozva,nem hinném,hogy nem aratott volna sikert,habár tényleg csúnyák a szereplõk :D)
ReaL MaDRid x siempre
viszont nálam is kedvenc mostmár, a 3adik évadon beszartam
,igaz ahoz kellett az elsõ két évad is a karakterek miatt, ami egy picit nyögve nyelõsre sikeredett szerintem
ReaL MaDRid x siempre
na,most értem be a sorit :D nagyon nagy :D:D vannak benne olyan beszólások,hogy lefordulok a székrõl :Ddddd Andy a 3.évadban nagyon rossz volt,tényleg unszimpatikus karakter volt,4-5. évadra már jó lett,most fasza csávó,Jim kicsit megváltozott,nem hozza már a régi formáját,azért az fasza volt mikor a el kellett dönteni,hogy székeket vagy új másolót vegyenek a pénzbõl és ugye Pam a székek mellett volt,Jim meg a másoló mellett,aztán végül székek lettek és megy oda a végén Pamhez Jim,megszólal:ebbõl hármat kérek. Pam néz furán,Jim megszólal:csak viccelek.megcsókolja,és odasúgja:négyet. _:A?SDDAS
az is jó jelenet volt,mikor elment Michael a nõkkel plázázni és elmondta a végén a kamerába,hogy melyiknek mit kíván.A végére hagyta Kellyt,neki agyat kívánt. :D:D:DD
ReaL MaDRid x siempre
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
(gondoltam uppolok egyet<#vigyor3>#vigyor3>)
De amikor Jim es Pam megszivattak a telefonnal... aszitem lefordulok a szekrol :D
REAL MADRID
Nekem Ryan :DDDD (marmint azok a tekintetek nala)
a fleiratban is nagyon sok a hiba. szinkronfordításban pedig vannak sokkal durvábban gyengék, mint az elnök emberei, a jóbarátok, a narancsvidák, a rém rendes család
REAL MADRID
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.

REAL MADRID
:DDDDDDDDDDd
REAL MADRID
REAL MADRID
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.
Ez eddig nálam favorit rész, nagyot ütött :DD
REAL MADRID
FANTASZTIKUS!
Imadom a szereploket :D A kedvencem a masodik evadbol az a resz, amikor Michael megegeti a labat :DDDD Imadom amikor Ryan-t terorizalja :D
Nagyon sajnálom, mert az egyik kedvenc sorozatom.
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
én a netes magyart szedem, az meg ugye 02.18-nál jár.
REAL MADRID
REAL MADRID
Azóta nézem amikor tudom.
Torrentezni sajnos nem tudok, mert mobilnetem van, de majd beszélek valamelyik haverral.
Köszi
viccet félre téve, a nagyobb torrent oldalakról eléred a magyar és az angol nyelvû részeket. (direkt nem mondok címeket, mert az esgén nincs warez)
Minden vasárnap nézem a viasaton, nekem nagyon bejön!
Évadokat honnan szerzitek? Nekem is kéne...
A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam