The Office (TV)

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DanielT
Csináltattam :)
Zs0lt1
rendelted vagy csináltattad? :D
király egyébként! :-)

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

DanielT
Szeretném megmutatni az új bögrémet :PPP

DanielT
Többször fogtam neki, de egyetlen részt nem bírtam végignézni eddig. Annyira irritálóak a szereplõk, olyan elementárisan ocsmányak, hogy rosszul leszek. Az amcsi verziót imádom.
Zs0lt1
/fav :D

a sorozat kegyetlen jó és sztem durván übereli az angol alapot!
viszont a szinkront hihetetlenül elkurták és rengeteg helyen van szándékos félreforditás! érdemes eredeti nyelven felirattal nézni.

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

sapkafej
az is jó tényleg, de én hülye szinkronnal néztem és az eredeti hang ismerete nélkül is éreztem h nem jó vmi
rikidzsörvéz egy isten

György

Dwight-féle motivációs eszköz :DD

Ajánlanám az eredeti verzió megnézését is annak aki teheti (The Office UK) , a BBC Prime adta már minimum 2x, és pl. nekem az az etalon.
BBC link

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

Balidani
ha nekem az lenne a csengõhangom soha nem akarnám felvenni a telefonom :D

\'\';!--\"{()}&?!:,@#

Pam-Pam :DDDD

REAL MADRID

Balidani
2. évad végéig láttam. Az egyik kedvenc sorozatom. A második évad tényleg sokkal jobb mint az elsõ, de nekem már az elsõ is tetszett. Van egy sajátos humora, amit ha valaki nem kedvel akkor nem fogja szeretni.

Dwight a legjobb :))

\'\';!--\"{()}&?!:,@#

kép a szereplõkrõl:

\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztõ is.\"

DanielT
Ja és természetesen a céges telefonom az Office nyitódallamára csendül fel :D Hív az Office :D
Szinkronnal nézni istemkáromlás.
DanielT
Minden perce egy csoda, végig láttam amíg a negyedik évad megvan. FANTASZTIKUS! Olyan poéncsemegék vannak benne, hogy hihetetlen.

Nagyon ajánlott azoknak, akik nem csak a baszósfingós poénokra nyitottak.
Azt imádom <#vigyor3>

\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztõ is.\"

Willi Betz
Attól kapok idegbajt,mikor aza barom állat elkezdi: Sátátátátá-sátátátátá-sátátátátá. Na ettõl készvagyok<#falbav>

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

shad0w
az... junkien írták le legjobban h milyen poénokkal operál:

' Kínos poénok, afféle “Ugye nem azt akarja mondani? Ugye nem? De. Kimondta. Basszus.”-típusúak... '

van akinek bejön, van akinek nem.

don't give a fuck

Jrex
Nekem a zenéje tetszik,le is töltöttem:)

Willi Betz
Nagyon fárasztó ez a sorozat?

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

shad0w
hasonlóan vagyok ezzel én is. két részletben jutottam el a 7. részig, de aztán végképp kasza, nagyon nem jött be.

don't give a fuck

Állítólag a 2. évad jobb, de azt még nem láttam

a Viasaton vasárnap este 10kor dupla epizód, ilyen mûsoridõben tuti bukás lesz...

Bulykin
én 3szor is elkezdtem nézni ezt a sorozatot, de az elsõ évad 4.részétõl messzebb nem jutottam, pedig a sztori meg a szereplõk meg szinte minden bejövõs és csak nem lehet annyira rossz(gondoltam) ha már a 4.évadnál jár és ilyen sokan nézik...pedig mégis, sajna számomra csalódás volt, vannak benne nagyon jó poénok, de nemtom miért nálam nem jön át, egy kicsit olyan lapos...

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

REALista
Elõzetesek alapján jónak tûnik mikor is megy?

A gyõzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

"Akárcsak az elõdje, ez is egy amerikai irodában játszódik szinte végig (a Hivatali patkányok (Office Space) címû film rajongói élezhetik is a karmaikat), és a téma csekély izgalmassága ellenére is baromi szórakoztató. Adva van egy kissé elszállt, rasszista, stb, fõnök, és sok-sok elnyomott alkalmazott, megannyi emlékezetes karakter..."

(forrás: sorozatjunkie)

Szerintem ütõs egy sorozat, tele banális poénokkal, általában a hétköznapi feszengõs helyzetekre építve, na meg a rengeteg idióta karakter egyedivé teszi a produkciót! Valaki nagyon utálni fogja, valaki meg függõ lesz, a "Rém Rendes Család" óta nem szórakoztam ilyen jól!

← ElőzőOldal 3 / 3