Top Spin 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elõször a 3 volt meg, ami nagyon tetszett.
Nemrég beszereztem a 2-t, hát sztem a 3 a nyomába sem ér.
Kíváncsi leszek a 4-re.
Ez kizárt dolog, mer nemtudom.
Tuesday 7th September/... 2K Sports announced today that Top Spin 4, the latest iteration of the Top Spin tennis simulation video game franchise, is scheduled to release in 2011 for the Xbox 360® video game and entertainment system from Microsoft, PlayStation®3 computer entertainment system and WiiTM system from Nintendo. As the release date draws near, 2K will inform gamers about an exciting pre-order incentive; an exclusive vintage Andre Agassi playable character.
“Top Spin 4 is shaping up to be the most realistic and exhilarating tennis game in the Top Spin franchise,” said Greg Thomas, president of product development for 2K Sports. “For this iteration, the development team is focused on delivering a bold new take on the sport of tennis by allowing gamers to experience first-hand an uncanny level of realism in the player and stadium models, authentic audio captured directly from real tennis matches, and all-new innovative controls to dominate the competition.”
In development at 2K Czech, Top Spin 4 brings the competitive action of tennis to life like never before with redesigned controls, jaw-dropping player models and Signature Style animations, enhanced TV-style presentation elements, and one of the deepest player rosters to date featuring tennis’ top athletes and legendary pros. To commemorate the fourth version in the Top Spin series, 2K Sports is offering an exclusive vintage Andre Agassi playable character with pre-orders, details of which will be announced at a later date.
For additional information, please visit: www.gamestop.com/topspin4.
Top Spin 4 is not yet rated by the PEGI. For more information, visit: www.facebook.com/TopSpin4 or follow Top Spin 4 via Twitter: @2KSports.
*Pre-order only valid for Xbox 360 and PlayStation 3 versions of Top Spin 4.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Hogy tudom XBOX360-on elõcsalogatni a Nadalt?
prá
virtua tennist pc n vegig toltam tobbszoris.
rengeteg hibaja van,es tenyleg nagyon arcade.
de nem volt mas,igy ezt is elvezettel nyomtam.
koszi szepen!
prá
Ha a cápa a tenyeredbõl eszik,a lábadból is fog.
- kell bele sólyomszem!
- nincs megcsinálva a hálón átpattanó, hozzáérõ, surlódó labda
- a mozgásokból sosem elég, azon minden lehet mit pofozni
- frissített erõsorrend, új karakterek
- labdaszedõ embereknek az animációja
stb...
Például, ha akarattal szeretnéd hálóba ütni a labdát, akkor sem tudod.
Egyszerûen nincs benne a játékban a hálóba ütés.😄
Top Spin 3 az ott van a szeren.
http://www.youtube.com/watch?v=BobdDqAYrrg
Virtua árkéd játék, de ahogy olvasgattam alig fejlõdött valamit, grafban sem túl acélos, meg úgy semmi másban nem.
TopSpin 3?
vagy Virtua Tennis 09?
prá
bár mire válaszoltok úgyis rá fogok jönni elõbb-utóbb...
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Ez a gém teljesen jó és teniszes játékban a legrealisztikusabb a piacon.
Gondolom amatör modba is kikap és azért nem érzi a lényeget.
Játéknak viszont kiváló, és ahogy tanult kollégám Istencsászár is mondta, ez inkább hajlik a szimuláció felé. Nekem megvolt a Virtua Tennis is, de azt eladtam, ez sokkal jobban bejön, nagyobb benne a kihívás, stb…
Ps3 ID: Gascoigne74
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Hát ha te ezt beírod egy játék topikba akkor ebbõl nekem az jön le logikusan, hogy a játékban található szimuláció elmarad a reálistól vagyis rossz esetleg árkéd számodra. Erre én írtam hogy nem...
Huszonéves fejjel még nemsikerült kifejlesztenem azt a képességet hogy a gondolataid mögé lessek, bár igy fórumon elég nehéz hogy ha többértelmûen írod azt le...
Én kérek elnézést...
Érted is amit mások írnak vagy csak olvasod?
Nehéz itt értelmesen beszélgetni a huszonéves titánokkal
De senki se számítson igazi teniszre.
De játszani kiváló
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
Tegnap 4 meccset toltunk egymás után és nem untuk meg. ha nem lett volna fél 1 még a carriert is folytatom. 😊
Megéri a pénzét?
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
A Powershot meg ebben az esetben -ha már benttartottad az ütés gombot + a powershot gomb akkor jó tényleg ha tök tiszta helyzet és pozició, viszont a legjobb akkor amikor nem tudod benttartani a gombot hogy erõset üssön és akkor rányomsz a powershot gombra majd egy kicsit de tényleg csak megnyomod az ütés gombot és powershotol.
Helyezés az Left Trigger meg inkább akkor ha keresztbe ütsz vagy a pálya közepérõl jó pozícióban oldalra. A kettõ együttt a powershot meg a helyezés az inkább keresztlabdákra jobb - az a Risky shot.
Szerválni meg a jobb analoggal kell - más formára nem jöttem rá.
Lehet az ütés gombokkal is csak nem olyan erõsek nekem. Szval jobb analog lehuz -> felenged -> irányitod(FONTOS hogy elõre is told a bal sticket ugy ad neki erõt) - > majd jobb stick elõre tol mikor a labda leesõben van vagy pont jo helyzetbe és kész a 180-190 kmh-ás bomba szerva.
Ha szopat az ellenfél és fotkosol, célszerû a left bumbertnyomni mert az segít a centrál (közép) pozició elfoglalásában.
Ha hálóhoz akarsz menni nyomd az ütés közben vagy utána a right bumpert és egybõl befut a hálóhoz.
ezen kivül még az x használat ügyes dolog mikor a T vonalhoz teszed a labdát vagy ha benttartod akkor laposan nyesi el hosszabban. és persze az y gonb amit vagy a bal stickel lefele vagy felfel tolod- lefele rövidít felfele átemel.
És még 1 utsó jobb stick elõre-hátra rividõt közelebb a hálóhoz mint az y és jobb stick hátra-elõre átemelés.
Asszem majdnem mindent elmondtam!😄
Ps 2008? inkább Euro 2008, az már valahogy hasonlít a riõlhöz a majdani Fifa 2009rõl nemis beszélve.
Top Spin 3 will include 20 playable professional tennis players including today's superstars, and past professionals.
Men
James Blake, Tommy Haas, Gael Monfils, Andy Murray, Rafael Nadal (PlayStation 3 Exclusive), David Nalbandian, Andy Roddick, Mark Philippoussis, Tomas Berdych, Mario Ancic, Roger Federer.
Women
Justine Henin, Svetlana Kuznetsova, Amelie Mauresmo, Maria Sharapova, Nicole Vaidisova, Caroline Wozniacki.
Classic legends
Boris Becker, Bjorn Borg, Monica Seles.
ez igen csak karcsú.nem értem,hogy miért nem tudnak megcsinálni vagy 120 játékost.azt ne mondják nekem,hogy olyan sok idõ lenne megcsinálni õket,holott egy pes 2008-ban(igen,next genrõl beszélünk itt is) mindig játékos szépen meg van csinálva,és azért ott van pár száz,ha nem pár ezer játékos...
ReaL MaDRid x siempre
Szopok is velük rendesen, néha összejön, de többnyire inkább nem 😊
Az a gáz, hogy úgy érzem teljesen egyformán csináltam 2 ütést, és mégis az egyik jó, a másik nem. Ergo nem érzem, hogy mit rontok el.
Szóval az ellenfél üt, ekkor te már nyomd azt az ütés módot amit akarsz folyamaotsan, amikor a labda odaér akkor engedd el a gombot és akkor erõsen üti.
a ts2-ben ugye ravasz és akkor jol idõzitve még1x és akkor kb. fogadhatatlant ütöttél ... itt olyan érzésem van, h csak kb. tudom mit is csinálok és hova fog menni 😊)
Forza.
Jaa hogy a nyomorék Xboxom szervízben van? 😄
Szerencsétek van.. Esélyetek sem lenne 😛