Fable 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik õket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
A A Fable 2 Pc-re már megjelent? És légy szíves küldjetek majd egy privát üzenetet, ha írtok ide. Mert eléggé kihalt a fórum.
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
"A hiba az on keszulekeben van." :P
kellene nekem egy kis segítség, nemrég megszereztem a fable 2-t és a bnõmmel szeretnénk coopban nyomni. Csak olyan lehetõség van erre, hogy bekapcsoljuk a második kontrollert és aztán megjelenik az a kis henchman karakter, vagy van ennél értelmesebb lehetõség is erre?
De egyébként asszem itt nem lopsz hanem keresel.. de ebben már nem vagyok biztos..
A Fable2.com-os ládát úgy tudjátok kinyitni, hogy felmentek az oldalra megcsináljátok a filmet, majd beléptek az xbox.com-ra a reggelt live címetekkel, majd ha ez megtörtént, akkor a Live-val menjetek Fable 2-majd nyissátok ki a ládát, nekem könyv volt benne meg rózsaszín festék.. Ha sikerült írjátok már meg mit kaptatok, hogy ugyan az -e vagy más is van.. egyébként egy kérdés ha meghalt a kutyád, lehet másikat szerezni vagy fel lehet támasztani?
thx..
mert elsore joként szeretném kivinni:)
ja és osszes DLC fizetos?
PSN ID:misi2mezei
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik õket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
AMD Athlon II x4 635 2.90GHz ATI HD5670 1Gb 4Gb DDR3 ram
Engem az érdekelne, hogy mikor fog kijönni Pc-re, és honnan lehet letölteni majd?
Az érdekelne hogy a játékban van-e offline co-op-ra lehetõség. És ha van akkor hogyan lehetz beálítani?
Amugy teljesen nyitott online modban a Fable II kicsit olyan, mint egy MMO. Bowerstone foteren mindenki arul, kiabal, tarsat keres, achira vadaszik, etc. Poen. :)
Csak, kar hogy ennyire korlatozottak a lehetosegek... :P
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Az érdekelne, hogy milyen a magyarfelirat, mert a mass effect-nél a PC-s magyar verzió az botrányos volt és élvezhetetlen.
Tehát megtudnátok mondani, hogy milyen a Fable II magyar felirat vagy, hogy van e lehetõség angolra váltani?
JCSR Piccolo \" Az igazság csupán kifogás, a fantázia hiányára.\"
3ért,4ért,5ért vehetsz...
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Pofátlanság teteje...
A4000T \"Only amiga makes it possible\"
PS3/X360 user: Infernohun
Kiegészítõket meg live-on tudod leszedni MS pontért,pontot legjobb áron Iceakostól tudsz venni,gyors és megbízható !
Most szívok a Katlanban a Trollal,már van 7 tökéletes fordulóm,csak 1,50 alatt kéne teljesíteni a Trollt ,de nem megy.
Ami nem tetszik,az az,hogy az ezüstládák nem izgalmasak,meg a sima ládák sem,az 1-ben azért jobb felszerelések és fegyverek voltak bennük,a 2 ben meg csak Poitonok meg Augmentek,de azért tetszik a game.
A DLC-kért hogy kell fizetni?
Elõre is köszi
remélem még vki vean ezen a forumon
szoval a vizköpökböl már csak 1 van és az fényeserdöben van a kastély tetején oda létrával lehet feljutni de nincs ott aza létra :( :S XD :@
vki kérem segfitsem :D:D
thx