Fable 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Soldiers
nem

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik õket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

Helo!
A A Fable 2 Pc-re már megjelent? És légy szíves küldjetek majd egy privát üzenetet, ha írtok ide. Mert eléggé kihalt a fórum.
BaLeeX
Ok.

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

Rincewind
Rakd fel otosre es nem lesz problema.
BaLeeX
Tapasztalatotok szerint melyik a legjobb varázslat ami tömegre hat és legnagyobbat sebzi? Colosseumba kéne valami ha 85en körbevesznek. Eddig a pokoltûz-re gyúrtam jelenleg 4-es.

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

hát ez szuper::D:D
Rincewind
Akkor fogalmam nincs, nekem azonnal megjelentek az uj emberek amint felmentek a kiegeszitok.

"A hiba az on keszulekeben van." :P
hali. megnéztem és senki új nincsen se a dokkoknál se sehol:S nem értem.pedig a vinyón fenn van a 2 dlc. mi lehet a baj? valaki pls help:D
Thx elõre is .Most barátnõm játszik:D utánna megnézem:D
Rincewind
Semmit nem kell aktivalni. Bowerstone-ban ott lesz a ket contact a foteren, akiknel indulnak az uj kuldik.
Hali Mindenki.Azt szeretném megtudni ha megvan mind 2 dlc,hogy lehet õket aktiválni mert leszedtem õket fenn vannak a winyón,de ha elindítom a gamot semmi újdonság nincsen:S valaki pls help,mert már naon idegesit. Elõre is köszönöm=)=)
hali
kellene nekem egy kis segítség, nemrég megszereztem a fable 2-t és a bnõmmel szeretnénk coopban nyomni. Csak olyan lehetõség van erre, hogy bekapcsoljuk a második kontrollert és aztán megjelenik az a kis henchman karakter, vagy van ennél értelmesebb lehetõség is erre?
Jó is és rossz is, mert a lényeg szerintem a vége amikor választanod kell, hogy megölöd-e vagy elüldözöd.. :)
De egyébként asszem itt nem lopsz hanem keresel.. de ebben már nem vagyok biztos..
Sziasztok!
A Fable2.com-os ládát úgy tudjátok kinyitni, hogy felmentek az oldalra megcsináljátok a filmet, majd beléptek az xbox.com-ra a reggelt live címetekkel, majd ha ez megtörtént, akkor a Live-val menjetek Fable 2-majd nyissátok ki a ládát, nekem könyv volt benne meg rózsaszín festék.. Ha sikerült írjátok már meg mit kaptatok, hogy ugyan az -e vagy más is van.. egyébként egy kérdés ha meghalt a kutyád, lehet másikat szerezni vagy fel lehet támasztani?
thx..
van 1 kuldetés vérkon az a neve asszem,hogy T.O.K.I. na a csávo olyan feladatokat ad,hogy lopjam el neki 1 házbol a szent pitét vagy mit:Dmert utána meg lehet tisztitani a várost vagymi...most akkor ezzel jot teszek?vagy átver a csávo és csak lopom neki a kaját?
mert elsore joként szeretném kivinni:)
ja és osszes DLC fizetos?

PSN ID:misi2mezei

ok koszi szepen!

Soldiers
vegyél sok zellert az fogaszt

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik õket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

hello! egy gyors kerdes: kicsit funy de az a helyzet h nekm vmiert elhizott a hosom es most full dagadt:S szal a kerdes az h hogy lehet lefogyni ha lelehet egyaltalan?:D

Hogy én erre nem jöttem rá... :D köszi

AMD Athlon II x4 635 2.90GHz ATI HD5670 1Gb 4Gb DDR3 ram

Soldiers

Hello!
Engem az érdekelne, hogy mikor fog kijönni Pc-re, és honnan lehet letölteni majd?
Rincewind
Bekapcsolod a masik kontrollert...
Üdv!
Az érdekelne hogy a játékban van-e offline co-op-ra lehetõség. És ha van akkor hogyan lehetz beálítani?

Rincewind
Fable II 1000G :P
Várom már pc-re.Az a jó a pc-s játékokban hogy, meglehet õket hekkelni(pld.:500ft-ról,1000000000ft-ra).
Rincewind
Targytalan, sikerult beszereznem mindegyikbol egyet.

Amugy teljesen nyitott online modban a Fable II kicsit olyan, mint egy MMO. Bowerstone foteren mindenki arul, kiabal, tarsat keres, achira vadaszik, etc. Poen. :)

Csak, kar hogy ennyire korlatozottak a lehetosegek... :P
Rincewind
+ 2 Garth
Grove4
Az a baj,hogy nekem is csak Reaver Van!

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Rincewind
Van egy rakas Reaver babam cserere! Jelenleg minden erdekel (Hammer, Garth, Theresa, Lucien). Ha erdekel egy csere dobj egy privit ram Live-on (ID: Rince Art).
Grove4
Van lehetõség angolra váltani,viszont a magyar verzió is nagyon hangulatos és igényes!Jó szófordulatok,eltalált és hûen fordított kifejezések!

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Hali.

Az érdekelne, hogy milyen a magyarfelirat, mert a mass effect-nél a PC-s magyar verzió az botrányos volt és élvezhetetlen.

Tehát megtudnátok mondani, hogy milyen a Fable II magyar felirat vagy, hogy van e lehetõség angolra váltani?

JCSR Piccolo \" Az igazság csupán kifogás, a fantázia hiányára.\"

Grove4
Nekem a Shooting rangeen mindig csak 1 babát ad,hogy tudom megszerezni a többit?Neten csere?

Istencsászár
jatekaim.hu

3ért,4ért,5ért vehetsz...

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Nem lehetsz ennyire "csöki" ember. Csak beírod a google-ba,hogy FABLE TORRENT és máris kiad 724000 találatot.A hivatalos magyarítást meg le lehet szedni a magyaritasok.hu-ról.
A készítõk alársa nem kellene?
Pofátlanság teteje...

A4000T \"Only amiga makes it possible\"

Üdv! Nem tudom hogy itt lehet-e beszélni warezról, mindenesetre megkockáztatom: valaki nem tudna 1 linket küldeni PÜ-be vagy a [email protected] címre ahonnan le tudnám szedni a játékot (lehetõleg magyar felirattal). Elõre is köszi/

Grove4
51 et ír egyébként a legfontosabb angol oldal is a gamebanshee

Grove4
AMúgy 51 ezüst kulcs van a játékban,mert a a régióknál le van bontva a megtalált/összes ezüst kulcsok,és ott csak 50 et számoltam!

Inferno
gratula :D

PS3/X360 user: Infernohun

Grove4
Na csak lenyomtam azt a Troll-t 1,47 alatt!

Grove4
Az az oldal alap,most megnézem az angol fórumokat.

Inferno
A 144-es hozzá szólásban van egy link ott nézz körbe,az idõ lassítót meg le írtam hogy miért használd.:P

Grove4
És még egy kérésem lenne,ha valaki tud adni egy jó térképet,vagy Albion helyeirõl egy jó kis leírást,angolul is jó,hogy a kisebb barlangokat,bányákat megtaláljam a területeken belül,azt nagyon megköszönném.Jó lenne!

Grove4
Köszi,az idõlassítással az a baj,hogy a számlálót nem lassítja le,de megpróbálom úgy is.

Inferno
Játékban 2 férõ helyes fegyo a max,azokba rakod bele a köveket:),minden fegyver árúsnál nézz szét szokott lenni,trollt megha nehezen találod el a pontokat vagy ép nem tudsz eljutni a háta mögé használd az idõ lassítót.
Kiegészítõket meg live-on tudod leszedni MS pontért,pontot legjobb áron Iceakostól tudsz venni,gyors és megbízható !

Grove4
Elõször is,hol találhatok Augmentes fegyvereket,mert öszvissz eddig a játék során 1 db távolságit találtam,amibe lehet Augmentet tenni.Közelharci fegyvert holt találok?Másrészt a fõsztori közepén lerombolták a Temple Of Light ot,akkor ott már nem tudod adakozni?
Most szívok a Katlanban a Trollal,már van 7 tökéletes fordulóm,csak 1,50 alatt kéne teljesíteni a Trollt ,de nem megy.
Ami nem tetszik,az az,hogy az ezüstládák nem izgalmasak,meg a sima ládák sem,az 1-ben azért jobb felszerelések és fegyverek voltak bennük,a 2 ben meg csak Poitonok meg Augmentek,de azért tetszik a game.
A DLC-kért hogy kell fizetni?

Inferno
veszel zellert pár db és vársz párnapot,ne vegyél hízlaló kaját csak gyümölcs meg zöldség :D meg gyógyital....:)

A Fable 2-ben, ha meghíztam, hogyan lehet leadni a felesleget????
Elõre is köszi
Grove4
Ez nekem is jó lenne!Egyébként ebben a részben nincs mana?Olyan furcsa!

hali
remélem még vki vean ezen a forumon
szoval a vizköpökböl már csak 1 van és az fényeserdöben van a kastély tetején oda létrával lehet feljutni de nincs ott aza létra :( :S XD :@
vki kérem segfitsem :D:D
thx